fbpx

Bohócdoktor nyuszik vittek húsvéti ajándékokat

Bohócdoktor nyuszik vittek húsvéti ajándékokat.

Húsvétkor a sérült emberekre is gondoltak a Karitáció Alapítvány bohócdoktorai. A szervezet 2008 óta sikeresen működteti a gyógyítást segítő bohócdoktor mozgalmat. Nem csak betegeket támogatnak, szociális segítő programjaik is sikeresek. A bohócdoktorokok most nyuszinak öltöztek, gyerekek és sérült emberek számára okoztak vidám és feledhetetlen pillanatokat. A fogyatékosok nappali intézményében a gondozottak számára is jutott a jóból. A sérült embertársaink többek között édességet, foglalkoztató eszközöket és egyéb hasznos, de örömszerzésre is maximálisan alkalmas adományt kaptak.
Idén is több ezer gyermeket és családot tudott a Karitáció Alapítvány segíteni, igény a segítségre folyamatosan nagy. Gondoltunk a szakdolgozó személyzetre is, számukra az odaadó munkájukat meghálálva is juttattunk húsvéti meglepetést.

 

húsvéti ünnep előtt megajándékoztuk a sérült embertársainkat

 

húsvét nyuszik a sérült embertársainkkal
A Karitáció Alapítvány bohócdoktorai 2008 óta évente több ezer gyermeket és felnőttet támogatnak. A www.karitacio.hu oldalon fotókon, videókon és ismertető cikkeken keresztül megismerhető a sikeres jótékonysági program. A bohócdoktorok támogató programja ingyenes. Hálásan köszönjük támogatóink, személyi jövedelemadó 1 százalék felajánlóink, önkénteseink, céges és egyéni segítőink nagylelkű hozzájárulását a sikerekhez! Köszönjük!

Facebook oldal: https://www.facebook.com/Bohocdoktorok/

Együtt csodákra vagyunk képesek!

 

Kérjük támogassa adó1% felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést! Mosoly és nevetés: gyógyítást támogató bohócdoktor kórházi jótékonysággal! A Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány 2008 óta sikeresen működteti a Bohócdoktor Gyógyító Csapatot. A mosolyt és gyógyulást eredményező tevékenység célja, hogy beteg, sérült gyermekek és felnőttek számára a sokszor óriási fájdalmat jelentő betegségeket, a gyakran állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal elterelve a nagy betegeket a gyógyulás felé. A programok a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára ingyenesek. A mosolygós bohócdoktor vizitek végén ajándékozás és öröm honol. Adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlásával segítsen Ön is mosolyt varázsolni a gyógyuló gyerekek arcára!
Minden támogatást, felajánlást, segítséget köszönettel fogadunk! Együtt csodákra vagyunk képesek! Kísérje figyelemmel jótékonysági segítő tevékenységünket! Támogatását, segítségét, önkéntes és önzetlen együttműködését hálás szívvel köszönjük! Bohócdoktorok, gyógyítás, jótékonyság!

10 érv, hogy a Karitáció Alapítvány működését támogasd ADÓD 1%-val:

– gyermekmentés, családtámogatás, adományok osztása,
– egészségvédelmi (szűrőnapok, sterilház, bohócdoktorok, egyéb gyermekmentő) programok működtetése,
– kulturális programok szervezése, tehetséggondozás,
– adományok gyűjtése, osztása (egyéni és csoportos formában, egyéneknek, családoknak, közösségeknek),
– mesedoktor kórháztámogatás, gyógyítás segítő élményprogram,
– oktatási, tájékoztató tevékenységek, készségfejlesztés,
– élelmezés (gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás), ingyenkonyhák élelmiszer támogatása,
– bűn-és baleset megelőzési programok szervezése,
– sport-és szabadidős programok, tömegsport szervezése,
– munkahely teremtés, megélhetést segítő akcióprogramok,
– tömegkommunikációs tevékenységek, tájékoztatás,
– segítő akciók, rendezvények, fórumok működtetése,
– környezeti és természeti, társadalmi segítő feladatok ellátása, akciók, rendezvények, jótékonysági események, önkéntes szerveződések támogatása, adományosztás, segítése, mentorálása…

2018.03.29.