fbpx

Vizit Hódmezővásárhelyen és Szentesen

Vizit Hódmezővásárhelyen és Szentesen!

Bohócdoktorok örvendeztették meg a gyógyuló gyerekeket Hódmezővásárhelyen és Szentesen. A Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktor Csapata egész évben segíti a gyógyító munkát. A nevettető bohócdokik révén a hangsúly ilyenkor az infúzió, a gyógyszerpumpa, a branül helyett néhány pillanatig a játéké és a kacagásé. Az áldozatos munkát végző orvosok, nővérek számára is tartogattak ajándékokat a jótékony önkéntesek. A gyógyuló kicsiknek az élménypedagógiai módszerek bizonyítottan segíteni tudják a betegség tényének feldolgozását és segíthet a gyógyuláshoz vezető út meglelésében is.

 


Bohócdoktor vizit, mosoly a vége!

A Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány 2008 óta sikeresen működteti a Gyógyító Bohócdoktorok mozgalmat, melynek célja, hogy beteg, sérült gyermekek számára a sokszor kínokat jelentő betegségeket, a sokszor állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal terelve a piciket a gyógyulás felé. A programsorozat a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára ingyenesek. A vidám bohócdoktorkodás közben ajándékozás és szeretet honol, feledtetve néhány percre a betegeskedést.

 

Szakdolgozókat leptek meg a bohócdoktorok
Ép testben, ép lélek – tartja a közmondás, és valóban: a testi és lelki erőnlét szorosan összefügg. Nem csak a test a fontos, hanem a szellem egészségével is sűrűbben kell foglalkozni, még egészségesen is. És még sokkal jobban, ha egy gyermek a testet megpróbáltató betegséggel küzd vagy a gyógykezelés mellékhatásai kritikus állapotúra rontják a szellemet. Itt lép közbe segítő munkájával a Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktor Csapata.

 

Bohócdoktor támogatás, bohócdoktorok és a közkedvelt bábjáték

 

Nózi mindenütt! Játék a gyógyító bohócdoktorokkal

 

Ajándék és meglepetés a bohócdoktortól!

Köszönjük bohócdoktor viziteket támogatókat!

Segítőink, támogatóink, adó 1 százalék támogatóink, lelkes önkénteseink nélkül nem lenne ilyen sikeres a bohócdoktor kórháztámogató, gyógyítást segítő program. Kérjük, hogy kísérje figyelemmel az alapítvány tevékenységét, programjait, működését! Köszönjük szépen!

Facebook oldal: https://www.facebook.com/Bohocdoktorok/

Együtt csodákra vagyunk képesek!

 

Kérjük támogassa adó1% felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést! Mosoly és nevetés: gyógyítást támogató bohócdoktor kórházi jótékonysággal! A Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány 2008 óta sikeresen működteti a Bohócdoktor Gyógyító Csapatot. A mosolyt és gyógyulást eredményező tevékenység célja, hogy beteg, sérült gyermekek és felnőttek számára a sokszor óriási fájdalmat jelentő betegségeket, a gyakran állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal elterelve a nagy betegeket a gyógyulás felé. A programok a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára ingyenesek. A mosolygós bohócdoktor vizitek végén ajándékozás és öröm honol. Adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlásával segítsen Ön is mosolyt varázsolni a gyógyuló gyerekek arcára!
Minden támogatást, felajánlást, segítséget köszönettel fogadunk! Együtt csodákra vagyunk képesek! Kísérje figyelemmel jótékonysági segítő tevékenységünket! Támogatását, segítségét, önkéntes és önzetlen együttműködését hálás szívvel köszönjük! Bohócdoktorok, gyógyítás, jótékonyság!

10 érv, hogy a Karitáció Alapítvány működését támogasd ADÓD 1%-val:

– gyermekmentés, családtámogatás, adományok osztása,
– egészségvédelmi (szűrőnapok, sterilház, bohócdoktorok, egyéb gyermekmentő) programok működtetése,
– kulturális programok szervezése, tehetséggondozás,
– adományok gyűjtése, osztása (egyéni és csoportos formában, egyéneknek, családoknak, közösségeknek),
– mesedoktor kórháztámogatás, gyógyítás segítő élményprogram,
– oktatási, tájékoztató tevékenységek, készségfejlesztés,
– élelmezés (gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás), ingyenkonyhák élelmiszer támogatása,
– bűn-és baleset megelőzési programok szervezése,
– sport-és szabadidős programok, tömegsport szervezése,
– munkahely teremtés, megélhetést segítő akcióprogramok,
– tömegkommunikációs tevékenységek, tájékoztatás,
– segítő akciók, rendezvények, fórumok működtetése,
– környezeti és természeti, társadalmi segítő feladatok ellátása, akciók, rendezvények, jótékonysági események, önkéntes szerveződések támogatása, adományosztás, segítése, mentorálása…

2017.11.21.