fbpx

Ötszáz gyermek a Belvárosi Moziban

Ötszáz gyermek a Belvárosi Moziban!

A Belvárosi Moziban vasárnap délelőtt a Karitáció Alapítvány ötszáz gyermeket látott vendégül mozifilm vetítésre. A karácsony előtti jótékonysági programra elsősorban nehéz sorsú, nagycsaládos, hátrányos helyzetű gyerekek kaptak a szociális hálón keresztül meghívást. A jegyeket a filmvetítés kezdete előtt jelképesen az alapítvány gyógyító bohócdoktorai szedték. A Karitáció Alapítvány egyik legsikeresebb jótékonysági tevékenysége a 2008 óta működtetett Gyógyító Bohócdoktorok mozgalom, mely az élménypedagógián és a pozitív gondolkodáson átvezetve segíti a gyerekeket a nehéz időszakukon sikeresen túljutni.

 


Feszülten és vidáman vártuk a moziba beengedést, jegyszedők most a bohócdoktorok voltak

A mozifilm vetítés elsődleges célja az örömszerzés és az ünnepek előtti időszakra hangolás volt. A mozizásra mosolygós és vidám gyerekek érkeztek, Dr. Péntek Éva alapítványi elnök szerint a jótékonysági program nagy sikert aratott.

Együtt tettünk most is csodát!
Alapítványunk segítői, támogatói, önkéntesei nélkül nem lenne ilyen sikeres. Minden egyes segítő program sikerének részese minden partnerünk, jótevőnk, önzetlen segítőnk. Számukra hálásan köszönjük, hogy nyomon követik programjainkat, figyelik tevékenységeinket és támogatják fontos küldetésünket.

Mintateremtés, példamutatás, víziók
A Karitáció Alapítvány egészségügyi tevékenysége mellett jelentős a szociális segítő feladatköre is. A rászoruló gyerekek segítése végett élményprogramokat szervezünk, víziókat teremtünk, értéket teremtünk. Küzdünk a kirekesztettség ellen, a hátrányos helyzetben lévők egyenlőségéért, esélyteremtést folytatunk. Sok gyermek szinte sohasem jut el kulturális intézménybe, az élményprogramunk ilyen irányú élményteremtésre, örömszerzésre irányult.

 

Ötszáz gyermek számára tettük élménydúsabbá az ünnepeket, mozifilmünkön a bohócdoktorok segédkeztek

 

A jegyeket a gyerekektől a gyógyító bohócdoktorok önkéntes csapata szedte, a bohócdoktor mozgalmunk 2008 óta töretlenül sikeres

Facebook oldal: https://www.facebook.com/Bohocdoktorok/

Együtt csodákra vagyunk képesek!

 

Kérjük támogassa adó1% felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést! Mosoly és nevetés: gyógyítást támogató bohócdoktor kórházi jótékonysággal! A Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány 2008 óta sikeresen működteti a Bohócdoktor Gyógyító Csapatot. A mosolyt és gyógyulást eredményező tevékenység célja, hogy beteg, sérült gyermekek és felnőttek számára a sokszor óriási fájdalmat jelentő betegségeket, a gyakran állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal elterelve a nagy betegeket a gyógyulás felé. A programok a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára ingyenesek. A mosolygós bohócdoktor vizitek végén ajándékozás és öröm honol. Adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlásával segítsen Ön is mosolyt varázsolni a gyógyuló gyerekek arcára!
Minden támogatást, felajánlást, segítséget köszönettel fogadunk! Együtt csodákra vagyunk képesek! Kísérje figyelemmel jótékonysági segítő tevékenységünket! Támogatását, segítségét, önkéntes és önzetlen együttműködését hálás szívvel köszönjük! Bohócdoktorok, gyógyítás, jótékonyság!

10 érv, hogy a Karitáció Alapítvány működését támogasd ADÓD 1%-val:

– gyermekmentés, családtámogatás, adományok osztása,
– egészségvédelmi (szűrőnapok, sterilház, bohócdoktorok, egyéb gyermekmentő) programok működtetése,
– kulturális programok szervezése, tehetséggondozás,
– adományok gyűjtése, osztása (egyéni és csoportos formában, egyéneknek, családoknak, közösségeknek),
– mesedoktor kórháztámogatás, gyógyítás segítő élményprogram,
– oktatási, tájékoztató tevékenységek, készségfejlesztés,
– élelmezés (gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás), ingyenkonyhák élelmiszer támogatása,
– bűn-és baleset megelőzési programok szervezése,
– sport-és szabadidős programok, tömegsport szervezése,
– munkahely teremtés, megélhetést segítő akcióprogramok,
– tömegkommunikációs tevékenységek, tájékoztatás,
– segítő akciók, rendezvények, fórumok működtetése,
– környezeti és természeti, társadalmi segítő feladatok ellátása, akciók, rendezvények, jótékonysági események, önkéntes szerveződések támogatása, adományosztás, segítése, mentorálása…

2015.12.13.