fbpx

Bohócdoktor vizitekkel segítünk

Végre vége az influenza szezonnak, de sajnos tavasszal is sok a kórházba került kisgyermek, a bohócdoktoroknak akad most is jótékonysági feladat. A „jókedv legyen fertőző ne a kezed!” jelmondattal indította a Karitáció Alapítvány gyógyító bohócdoktor csapata a Gyermekgyógyászati Klinika fertőző és rehabilitációs osztályain a nagy tavaszi bohócdoktor vizitet. Edit, Viki, Anikó, Pepi, Kati, Móni bohócok nagy lendülettel indították a bohócdoktor vizitet. A gyógyuló gyerekek nagyon várták a bohócdoktorokat, a bábozás, a zenés – játékos perceken túl édességet, plüss figurákat is kaptak a páciensek.

 

 

A hangsúly a bohócdoktor viziteken az infúzió, a gyógyszerpumpa, a branül helyett néhány pillanatig a játéké és a kacagásé. A piros orros bohócok a kis betegeknek a tavasz hangulatát a kórterembe becsempészve a csokoládé mellé, plüss állatokat is osztottak. A bohócdoktorok az áldozatos munkát végző orvosok, nővérek számára is tartogattak ajándékokat. A bohóc orral való labdázás, a lufi hajtogatás, játékos bábozás átmozgatta a gyerekeket, így rövid időre a sokszor fájdalmas kezeléseket felváltották élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal terelve a piciket a gyógyulás felé. A www.karitacio.hu oldalon megismerhető bohócdoktor élménypedagógiás program segíteni tudja a kicsiknél a betegség tényének feldolgozását és segíthetnek a gyógyuláshoz vezető út meglelésében is.

A Karitáció Alapítvány bohócdoktorai 2008 óta évente több ezer gyermeket és felnőttet támogatnak. A www.karitacio.hu oldalon fotókon, videókon és ismertető cikkeken keresztül megismerhető a sikeres jótékonysági program. A bohócdoktorok támogató programja ingyenes. Hálásan köszönjük támogatóink, adó 1 százalék felajánlóink, önkénteseink, céges és egyéni segítőink nagylelkű hozzájárulását a sikerekhez! Köszönjük!

Facebook oldal: https://www.facebook.com/Bohocdoktorok/

Együtt csodákra vagyunk képesek!

 

Kérjük támogassa adó1% felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést! Mosoly és nevetés: gyógyítást támogató bohócdoktor kórházi jótékonysággal! A Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány 2008 óta sikeresen működteti a Bohócdoktor Gyógyító Csapatot. A mosolyt és gyógyulást eredményező tevékenység célja, hogy beteg, sérült gyermekek és felnőttek számára a sokszor óriási fájdalmat jelentő betegségeket, a gyakran állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal elterelve a nagy betegeket a gyógyulás felé. A programok a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára ingyenesek. A mosolygós bohócdoktor vizitek végén ajándékozás és öröm honol. Adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlásával segítsen Ön is mosolyt varázsolni a gyógyuló gyerekek arcára!
Minden támogatást, felajánlást, segítséget köszönettel fogadunk! Együtt csodákra vagyunk képesek! Kísérje figyelemmel jótékonysági segítő tevékenységünket! Támogatását, segítségét, önkéntes és önzetlen együttműködését hálás szívvel köszönjük! Bohócdoktorok, gyógyítás, jótékonyság!

10 érv, hogy a Karitáció Alapítvány működését támogasd ADÓD 1%-val:

– gyermekmentés, családtámogatás, adományok osztása,
– egészségvédelmi (szűrőnapok, sterilház, bohócdoktorok, egyéb gyermekmentő) programok működtetése,
– kulturális programok szervezése, tehetséggondozás,
– adományok gyűjtése, osztása (egyéni és csoportos formában, egyéneknek, családoknak, közösségeknek),
– mesedoktor kórháztámogatás, gyógyítás segítő élményprogram,
– oktatási, tájékoztató tevékenységek, készségfejlesztés,
– élelmezés (gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás), ingyenkonyhák élelmiszer támogatása,
– bűn-és baleset megelőzési programok szervezése,
– sport-és szabadidős programok, tömegsport szervezése,
– munkahely teremtés, megélhetést segítő akcióprogramok,
– tömegkommunikációs tevékenységek, tájékoztatás,
– segítő akciók, rendezvények, fórumok működtetése,
– környezeti és természeti, társadalmi segítő feladatok ellátása, akciók, rendezvények, jótékonysági események, önkéntes szerveződések támogatása, adományosztás, segítése, mentorálása…

2018.04.18.