fbpx

Vizitet tartottunk a gyermekosztály kis lakóinak

A nyári melegben is vannak olyan beteg csöppségek, akik a vízpart helyett sajnos a kórházban töltik mindennapjaikat, ezért a Karitáció Alapítvány bohócdoktorai Szentesre érkeztek vidám bohócdoktor vizitet tartani. Önkénteseink a megszokott vidámsággal, színes ruhákban, bohócorral, megpakolt ajándékkosarakkal érkeztek a Dr. Bugyi István Kórházba. A gyermekosztály kis lakói már a folyosón nagy izgalommal üdvözölték a piros orrosokat.
Pepi bohóc keze alatt tekergőzött a lufi, kis egérkék lepték el a kórházi ágyakat. A gyermekosztály csöppségei Csicsi bohóc kosarában előkészített édességekből, játékokból örömmel válogattak. Búcsúzáskor az áldozatos munkát végző orvosok, nővérek számára is tartogattak ajándékokat a jótékony önkéntesek.

 

 

A vidám bohócdoktorkodás közben ajándékozás és szeretet honol, feledtetve néhány percre a betegséget a fájdalmat jelentő gyógykezeléseket.

Segítőink, lelkes önkénteseink nélkül nem lenne ilyen sikeres a bohócdoktor kórháztámogató, gyógyítást segítő programunk.

Kérjük, hogy kísérje figyelemmel az alapítvány tevékenységét, programjait, működését!

Együtt csodákra vagyunk képesek!

 

Kérjük támogassa adó1% felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést! Mosoly és nevetés: gyógyítást támogató bohócdoktor kórházi jótékonysággal! A Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány 2008 óta sikeresen működteti a Bohócdoktor Gyógyító Csapatot. A mosolyt és gyógyulást eredményező tevékenység célja, hogy beteg, sérült gyermekek és felnőttek számára a sokszor óriási fájdalmat jelentő betegségeket, a gyakran állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal elterelve a nagy betegeket a gyógyulás felé. A programok a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára ingyenesek. A mosolygós bohócdoktor vizitek végén ajándékozás és öröm honol. Adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlásával segítsen Ön is mosolyt varázsolni a gyógyuló gyerekek arcára!
Minden támogatást, felajánlást, segítséget köszönettel fogadunk! Együtt csodákra vagyunk képesek! Kísérje figyelemmel jótékonysági segítő tevékenységünket! Támogatását, segítségét, önkéntes és önzetlen együttműködését hálás szívvel köszönjük! Bohócdoktorok, gyógyítás, jótékonyság!

10 érv, hogy a Karitáció Alapítvány működését támogasd ADÓD 1%-val:

– gyermekmentés, családtámogatás, adományok osztása,
– egészségvédelmi (szűrőnapok, sterilház, bohócdoktorok, egyéb gyermekmentő) programok működtetése,
– kulturális programok szervezése, tehetséggondozás,
– adományok gyűjtése, osztása (egyéni és csoportos formában, egyéneknek, családoknak, közösségeknek),
– mesedoktor kórháztámogatás, gyógyítás segítő élményprogram,
– oktatási, tájékoztató tevékenységek, készségfejlesztés,
– élelmezés (gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás), ingyenkonyhák élelmiszer támogatása,
– bűn-és baleset megelőzési programok szervezése,
– sport-és szabadidős programok, tömegsport szervezése,
– munkahely teremtés, megélhetést segítő akcióprogramok,
– tömegkommunikációs tevékenységek, tájékoztatás,
– segítő akciók, rendezvények, fórumok működtetése,

2019.06.27.