fbpx

Színes szentesi bohócdoktor vizit

Színes szentesi bohócdoktor vizit! A Karitáció Alapítvány bohócdoktorait nagy izgalommal várták Szentesen a kis betegek decemberben. Tudjuk, mindenhol elkél a vidámság ebben a hideg időben, amikor a beteg csöppségek száma megsokszorozódik a klinikákon, kórházakban.
Megtiszteltetés volt számunkra, hogy két magazin munkatársai is elkísértek bennünket, hogy hírt adjanak szentesi bohócdoktor vizitünkről. Amelyek azóta nyomtatott formában már meg is jelentek a Magyar Demokrata és a Szentesi Élet hasábjain.

 

Bohócdoktoraink a megszokott vidámsággal, színes ruhákban, bohócorral, megpakolt ajándékkosarakkal érkeztek a Dr. Bugyi István Kórházba. A reggeli bohócdoktor vizit után következett a mókás bohócdoktorok vizite. Röpködtek a bohócorrok, és a zsonglőrkendők. Előkerültek a mesekönyvek, bábok, tekergőzött a lufi az önkéntesek kezek alatt.

Pillanatok alatt az ágyakon sorakoztak a meglepetések Eszter néni horgolt babái, édességek, és a léggömbök. Továbbá rajzok, kis üzenetek, amiket az egészséges gyerekek készítettek beteg társaiknak. Bízva abban, hogy ezek jótékonyan hatnak a beteg gyerekek gyógyulására. Búcsúzáskor az áldozatos munkát végző orvosok, nővérek számára is tartogattak ajándékokat a jótékony önkéntesek.

 

 

A programsorozat a klinikák, kórházak, rendelőintézetek számára ingyenesek.

A vidám bohócdoktorkodás közben ajándékozás és szeretet honol, feledtetve néhány percre a betegséget a fájdalmat jelentő gyógykezeléseket.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/Bohocdoktorok/

Kérjük, hogy kísérje figyelemmel az alapítvány tevékenységét, programjait, működését!

GALÉRIA

 

Kérjük támogassa adó1% felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést! Mosoly és nevetés: gyógyítást támogató bohócdoktor kórházi jótékonysággal! A Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány 2008 óta sikeresen működteti a Bohócdoktor Gyógyító Csapatot. A mosolyt és gyógyulást eredményező tevékenység célja, hogy beteg, sérült gyermekek és felnőttek számára a sokszor óriási fájdalmat jelentő betegségeket, a gyakran állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal elterelve a nagy betegeket a gyógyulás felé. A programok a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára ingyenesek. A mosolygós bohócdoktor vizitek végén ajándékozás és öröm honol. Adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlásával segítsen Ön is mosolyt varázsolni a gyógyuló gyerekek arcára!
Minden támogatást, felajánlást, segítséget köszönettel fogadunk! Együtt csodákra vagyunk képesek! Kísérje figyelemmel jótékonysági segítő tevékenységünket! Támogatását, segítségét, önkéntes és önzetlen együttműködését hálás szívvel köszönjük! Bohócdoktorok, gyógyítás, jótékonyság!

10 érv, hogy a Karitáció Alapítvány működését támogasd ADÓD 1%-val:

– gyermekmentés, családtámogatás, adományok osztása,
– egészségvédelmi (szűrőnapok, sterilház, bohócdoktorok, egyéb gyermekmentő) programok működtetése,
– kulturális programok szervezése, tehetséggondozás,
– adományok gyűjtése, osztása (egyéni és csoportos formában, egyéneknek, családoknak, közösségeknek),
– mesedoktor kórháztámogatás, gyógyítás segítő élményprogram,
– oktatási, tájékoztató tevékenységek, készségfejlesztés,
– élelmezés (gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás), ingyenkonyhák élelmiszer támogatása,
– bűn-és baleset megelőzési programok szervezése,
– sport-és szabadidős programok, tömegsport szervezése,
– munkahely teremtés, megélhetést segítő akcióprogramok,
– tömegkommunikációs tevékenységek, tájékoztatás,
– segítő akciók, rendezvények, fórumok működtetése,
– környezeti és természeti, társadalmi segítő feladatok ellátása, akciók, rendezvények, jótékonysági események, önkéntes szerveződések támogatása, adományosztás, segítése, mentorálása…

2019.01.04.