rss
bohócdoktorok, adó 1% adóbevallás, beteg gyermekeknek, adó 1 százalék
 • Adó 1% felajánlás a Gyógyító Bohócdoktorok támogatására

  Adó 1% felajánlás a Gyógyító Bohócdoktorok támogatásáraA Bohócdoktorok Gyógyító Csapat 2008 óta sikeres. Fontos küldetésünk, hogy a beteg gyermekeket vidámsággal segítsük a mihamarabbi gyógyulás irányába. Adó 1 % felajánlással Ön is segítsen!
 • Bohócdoktorok virágcsokrai ajándékozták meg a kórházi dolgozókat

  Bohócdoktorok virágcsokrai ajándékozták meg a kórházi dolgozókatBohócdoktorok az ápolókra helyezték a hangsúlyt. Az ápolók áldozatos munkájuk elismeréseképpen kaptak illatos virágot és finom édességet bohócdoktoroktól.
 • Bohócdoktor Rajzpályázat 2018

  Bohócdoktor Rajzpályázat 2018Bohócdoktor rajzpályázat 2018 - küldd be Te is grafikádat, ami a bohócdoktorok áldozatos munkáját mutatja be! Értékes díjazás!
 • Bohócdoktorok kaptak oklevelet

  Bohócdoktorok kaptak okleveletBohócdoktor iskolában szereztek idén öten alapismereteket, hogy a kórházakban élményt és nevetést adhassanak, a gyógyulás támogatásaként.
 • Bohócdoktor vizitekkel segítünk

  Bohócdoktor vizitekkel segítünkA legfrissebb bohócdoktor vizit sorozat jelmondata, hogy "a jókedv legyen fertőző ne a kezed!", a bohócdoktorok most is ennek érdekében jótékonykodtak.
 • A Szécsi családot támogattuk

  A Szécsi családot támogattukA Karitáció Alapítvány bohócdoktor csapata által működtetett családtomogató programja Pélyre is eljutott. A Szécsi család örömmel fogadta az élelmiszert, játékot és egyéb segítő dolgokat.
 • Élelmiszer csomagot kapott 300 család

  Élelmiszer csomagot kapott 300 családHáromszáz család kapott élelmiszer csomagot. Lisztet, cukrot, tésztát, tejet, mézet, csokit, édességet, konzerveket, egyéb tartós élelmiszereket kaptak nélkülöző kisgyermekesek, családosok, idősek.
 • Bohócdoktor mozi 500 kisgyermekkel

  Bohócdoktor mozi 500 kisgyermekkelA bohócdoktor csapat moziba hívott 500 kisgyermeket, a filmvetítés előtt volt színpadi locsolóvers mondó verseny, sok - sok ajándék, édesség és természetesen jókedv.
 • Bohócdoktorok az iskolában - videóval

  Bohócdoktorok az iskolában - videóvalBohócdoktorok tanórát tartottak ifjú gyermekeknek. A matekkönyv és az írásfüzet helyett most a játék, a nevetés, a léggömp és a mosoly volt a főszerepben. Szerettük ezt a napot.
 • Sportversenyen a bohócdoktorok

  Sportversenyen a bohócdoktorokA bohócdoktorok a kórházi gyógyítást támogató vizitek mellett egészségneveléssel, sporttal, szabadidős programokkal is foglalkoznak. Gyermekeknek szervezett kori olimpiát támogattuk.
 • Bohócdoktorok szíves lufi röptetése

  Bohócdoktorok szíves lufi röptetéseSzeretetlufi és bohócdoktorok. Valentin nap alkalmából a Karitáció Alapítvány Bohócdoktorai utcai örömszerzést tartottak.
Bohócdoktorok a beteg gyerekekért, alapítványunk 2008 óta segíti a gyógyítást.
 • Legfrissebb képek

 • Zsonglőr bemutató a vérellátóban

Beteg gyerekek gyógyításában 2008 óta vesz részt alapítványunk gyógyító bohócdoktor csapata.
A kórházi lábadozást a gyógyító és vidám bohócdoktor vizitek segítik, hogy a jókedv törjön előre, a gyógyulás ideje rövidebb lehessen.

Hírek


Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
bohócdoktorok támogatása adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlással
Bohócdoktorok a beteg gyerekekért, alapítványunk 2008 óta segíti a gyógyítást.
bohócdoktorok, adó 1% adóbevallás, beteg gyermekeknek, adó 1 százalék