rss
bohócdoktorok, adó 1% adóbevallás, beteg gyermekeknek, adó 1 százalék
 • Adó 1% felajánlás a Gyógyító Bohócdoktorok támogatására

  Adó 1% felajánlás a Gyógyító Bohócdoktorok támogatásáraA Bohócdoktorok Gyógyító Csapat 2008 óta sikeres. Fontos küldetésünk, hogy a beteg gyermekeket vidámsággal segítsük a mihamarabbi gyógyulás irányába. Adó 1 % felajánlással Ön is segítsen!
 • Élelmiszer csomagot kapott 300 család

  Élelmiszer csomagot kapott 300 családHáromszáz család kapott élelmiszer csomagot. Lisztet, cukrot, tésztát, tejet, mézet, csokit, édességet, konzerveket, egyéb tartós élelmiszereket kaptak nélkülöző kisgyermekesek, családosok, idősek.
 • Bohócdoktor mozi 500 kisgyermekkel

  Bohócdoktor mozi 500 kisgyermekkelA bohócdoktor csapat moziba hívott 500 kisgyermeket, a filmvetítés előtt volt színpadi locsolóvers mondó verseny, sok - sok ajándék, édesség és természetesen jókedv.
 • Bohócdoktorok az iskolában - videóval

  Bohócdoktorok az iskolában - videóvalBohócdoktorok tanórát tartottak ifjú gyermekeknek. A matekkönyv és az írásfüzet helyett most a játék, a nevetés, a léggömp és a mosoly volt a főszerepben. Szerettük ezt a napot.
 • Sportversenyen a bohócdoktorok

  Sportversenyen a bohócdoktorokA bohócdoktorok a kórházi gyógyítást támogató vizitek mellett egészségneveléssel, sporttal, szabadidős programokkal is foglalkoznak. Gyermekeknek szervezett kori olimpiát támogattuk.
 • Bohócdoktorok szíves lufi röptetése

  Bohócdoktorok szíves lufi röptetéseSzeretetlufi és bohócdoktorok. Valentin nap alkalmából a Karitáció Alapítvány Bohócdoktorai utcai örömszerzést tartottak.
 • Öltözz Farsangon Bohócdoktornak

  Öltözz Farsangon BohócdoktornakFarsangon bohócdoktor?! Naná! A legjobb jelmezes bohócokat és az osztályt / csoportot a Karitáció Alapítvány bohócdoktorai értékes díjazásban részesíti!
 • Bohócdoktor Rajzpályázat 2018

  Bohócdoktor Rajzpályázat 2018Bohócdoktor rajzpályázat 2018 - küldd be Te is grafikádat, ami a bohócdoktorok áldozatos munkáját mutatja be! Értékes díjazás!
 • Bohócdoktor vizitekkel segítünk

  Bohócdoktor vizitekkel segítünkA legfrissebb bohócdoktor vizit sorozat jelmondata, hogy "a jókedv legyen fertőző ne a kezed!", a bohócdoktorok most is ennek érdekében jótékonykodtak.
 • Sikeres a bohócdoktor iskola

  Sikeres a bohócdoktor iskolaBohócdoktor iskola, a jótékonyság népszerűsítéséért. Évek óta segítő önkéntesek, önálló külső csoportok, mosolyközpontú alapítványok létrejöttét támogatja a Karitáció Alapítvány.
 • A Szécsi családot támogattuk

  A Szécsi családot támogattukA Karitáció Alapítvány bohócdoktor csapata által működtetett családtomogató programja Pélyre is eljutott. A Szécsi család örömmel fogadta az élelmiszert, játékot és egyéb segítő dolgokat.
 • Díjazták a bohócdoktornak öltözött gyerekeket

  Díjazták a bohócdoktornak öltözött gyerekeketBohócdoktoroknak öltöztek a gyerekek a farsangi mulatságon, ezzel is mutatva a gyógyítás támogatásának fontosságát. Köszönjük a támogatást!
 • Bohócdoktor nyuszik vittek húsvéti ajándékokat sérült embereknek

  Bohócdoktor nyuszik vittek húsvéti ajándékokat sérült embereknekHúsvéti bohócdoktor vizitünk sikeres volt. A bohócdoktorokok most nyuszinak öltöztek, gyerekek és sérült emberek számára okoztak vidám és feledhetetlen pillanatokat.
 • Bohócdoktorok nőnapi véradása

  Bohócdoktorok nőnapi véradásaSzeretetünket és természetesen vérünket adtuk a vérellátó központban, hogy a betegséggel küszködő embertársaink, gyermekek és felnőttek könnyebben gyógyulhassanak. A véradókat ajándékokkal leptük meg.
 • Nőnapi Véradás Szegeden a Gyógyító Bohócdoktorokkal

  Nőnapi Véradás Szegeden a Gyógyító BohócdoktorokkalVéradás, bohócdoktorokkal. Gyermekek és felnőttek életének megmentésében segítünk, hiszen a véradás nagy bajban lévők segítésére szolgál.
 • Bohócdoktorok a háziorvosnál

  Bohócdoktorok a háziorvosnálTombol az influenza vírus szezon, a háziorvosi rendelők tele vannak lehangolt gyerekekkel. A bohócdoktorok jókedvű pillanatokkal segítették a háziorvosi rendelést.
 • Fertőző osztályon a bohócdoktorok

  Fertőző osztályon a bohócdoktorokFertőzőre kerültek a Bohócdoktorok, szerencsére csak a gyógyítást segítő bohócdoktor vizit idejére. A sok kis beteg gyermeket és a szakdolgozókat is megajándékoztuk.
 • Bohócdoktor oktatás 2018

   Bohócdoktor oktatás 2018A korábbi évekhez hasonlóan 2018-ban is indítjuk a bohócdoktor iskola önkéntes képzést. A jelentkezők néhány hónap alatt bohócdoktor önkéntes segítőkké válhatnak.
Bohócdoktorok a beteg gyerekekért, alapítványunk 2008 óta segíti a gyógyítást.
 • Legfrissebb képek

 • Bohócdoktornak öltözött, bohócdoktorok jutalmazták

Beteg gyerekek gyógyításában 2008 óta vesz részt alapítványunk gyógyító bohócdoktor csapata.
A kórházi lábadozást a gyógyító és vidám bohócdoktor vizitek segítik, hogy a jókedv törjön előre, a gyógyulás ideje rövidebb lehessen.

Hírek


bohócdoktorok támogatása adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlással
bohócdoktorok támogatása adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlással
Bohócdoktorok a beteg gyerekekért, alapítványunk 2008 óta segíti a gyógyítást.
bohócdoktorok, adó 1% adóbevallás, beteg gyermekeknek, adó 1 százalék