fbpx

Karitáció Angyalai újra munkában

2022-ben is szeretnénk legalább félszáz rászoruló gyerek karácsonyát szebbé tenni, kívánságaikat teljesíteni.  Ha valamikor akkor az idei évben szükség van az összefogásra, a szolidarításra. A közel 2 éves pandémia után egy újabb hatalmas szikla gördült elénk, amit csak közösen tudunk megmozdítani, vagy akár letolni az útról. A Karitáció Alapítványnál mi büszkék – és egyben szomorúak is- vagyunk arra, hogy az elmúlt időszakban is számos családnak tudtunk segíteni. Hiszünk abban, hogy az általunk támogatott rászoruló családoknak 2022-ben még inkább szükségük lesz a közösség erejére.

LEGYÉL TE IS ANGYAL!

Teljesítsd egy hátrányos helyzetű gyermek karácsonyi kívánságát! Idén karácsonykor életre hívtuk a Karitáció Angyalai elnevezésű akciónkat. 

Hogyan lehetsz TE is angyal?

Nem kell mást tenned, csak annyit, hogy jelezd felénk egy rövid emailben, hogy csatlakozni szeretnél az akcióhoz és ezt követően minden információt küldünk neked emailben.

1. ADOMÁNYOZÓ ANGYAL

Az akció indulása után váltsd valóra egy hátrányos helyzetű gyermek álmát 2022. december 11-ig. Válaszd ki, kinek szeretnél örömet szerezni és kattints a Megajándékozom gombra. Amint kattintottál, az oldal automatikusan átirányít egy országosan ismert webshop oldalára. Ezt követően pedig egy egyszerű online vásárlás következik. Arra kérünk, vásárlási adatok megadása során ügyelj arra, hogy a SZÁLLÍTÁSI CÍM a Karitáció Alapítvány címe legyen (6725 Szeged, Kálvária tér 31.) Az ajándékok beérkeznek hozzánk, ünnepi csomagolás után önkénteseink adják át a csomagot a kiválasztott lurkónak. Ha az ajándékot megvetted, ÍRJ NEKÜNK az info@karitacio.hu email címre egy üzenetet, hogy teljesítetted egy kisgyermek álmát (ezzel egy időben átváltjuk teljesített álomra az adott ajándékot).

FONTOS: jelezd felénk az emailben, hoyg milyen nevet írhatunk ki a honlapra, a Facebookra, mint ajándékozó! Ha anonim szeretnél maradni, azt is jelezd nekünk kérlek! Köszönjük!

2. SEGÍTŐ ANGYAL

Csatlakozhatsz akciónkhoz mint önkéntes is, ebben az esetben a csomagolásban és a kiszállítás, átadásnál szeretnénk kérni a segítséged.
A kívánságokat a Karitáció Közhasznú Alapítvány adatbázisa alapján állítottuk össze, az ajándékokat összegyűjtjük, becsomagoljuk és elszállítjuk. Képforrás:emag.hu
A 2020-as és 2021-es sikeres adománygyűjtő akcióink eredményét ide kattintva tekintheti meg: 2021. 2020 

Ez a hely rád vár!

Írj levelet a Karitáció Angyalainak az info@karitacio.hu címen.

Ez a hely rád vár!

Írj levelet a Karitáció Angyalainak az info@karitacio.hu címen.

Ez a hely rád vár!

Írj levelet a Karitáció Angyalainak az info@karitacio.hu címen.

Ez a hely rád vár!

Írj levelet a Karitáció Angyalainak az info@karitacio.hu címen.

KÖSZÖNJÜK EGY IGAZI ANGYAL VAGY!

FONTOS!

Arra kérünk vásárlási adatok megadása során ügyelj arra, hogy a szállítása cím a Karitáció Alapítvány címe legyen (6725 Szeged, Kálvária tér 31.) Az ajándékok beérkeznek hozzánk, ünnepi csomagolást kapnak és önkénteseink személyesen viszik el a csomagokat a gyerekeknek közvetlenül karácsony előtt.

Még egy dologra kérünk: ha az ajándékot megvetted ÍRJ NEKÜNK az info@karitacio.hu email címre egy üzenetet, hogy teljesítetted egy kisgyermek álmát (ezzel egy időben átvált, teljesített álomra az adott ajándék) és milyen nevet írhatunk ki a honlapra, a Facebookra, mint ajándékozó! Ha anonim szeretnél maradni, azt is jelezd nekünk kérlek! Köszönjük!

Megértettem