Adó 1 százalék: 19560540-1-06

|

+36 30 68 22044

|

info@karitacio.hu

A Karitáció Alapítvány Angyalának Karácsonya

A Karitáció Alapítvány Angyalkájához rengeteg kérés érkezett, hogy a karácsonyfa alá ajándék kerüljön, mert sok szülőnek erre már nem marad anyagi kerete az ünnepek alatt. Egyszerűen szájhagyomány útján terjedt a hír, hogy a bohócdoktorok segítsége kiapadhatatlan és mindig lett elég angyalka is a kérésekhez. A kívánságok feldolgozása után, igyekeztünk összehozni a segítő angyalkákat az igényekkel. Így tettük minél több apróság Karácsonyát boldoggá! Hittünk a szeretet és az összefogás erejében, aminek meg is lett az eredménye. Örömmel értesítjük az angyalokat, hogy folyamatosan érkeznek a levelek és képek alapítványunkhoz, hogy az ajándékok jó helyre kerültek és milyen nagy örömet okoztak a családoknak. 
 
A Karitáció Alapítvány Angyalkájához rengeteg kérés érkezett, hogy a karácsonyfa alá ajándék kerüljön, mert sok szülőnek erre már nem marad anyagi kerete az ünnepek alatt. Egyszerűen szájhagyomány útján terjedt a hír, hogy a bohócdoktorok segítsége kiapadhatatlan és mindig lett elég angyalka is a kérésekhez. A kívánságok feldolgozása után, igyekeztünk összehozni a segítő angyalkákat az igényekkel.
Így tettük minél több apróság Karácsonyát boldoggá! Hittünk a szeretet és az összefogás erejében, aminek meg is lett az eredménye.
Örömmel értesítjük az angyalokat, hogy folyamatosan érkeznek a levelek és képek alapítványunkhoz, hogy az ajándékok jó helyre kerültek és milyen nagy örömet okoztak a családoknak. Nem is maga a meglepetés fontos, hanem amíg valaki összeállította az ajándékot, becsomagolta végig arra a kis gyermekre gondolt, aki nélkülözni kényszerül.
Bohócdoktoraink is részt vállaltak a meglepetések teljesítésében. Így jutottuk el Hódmezővásárhelyen az Aranyossy Ágoston Református Óvoda és Általános Iskola sajátos nevelési igényű és halmozottan hátrányos helyzetű 170 gyermekéhez, akik várták a Mikulást, de a mikulás csomag belevaló tartalmával nem rendelkeztek az iskola dolgozói. Nem késlekedtünk, édességgel megtömött dobozokkal érkeztünk az intézménybe. Örültünk, hogy hozzátehettünk a téli ünnepkörök családias hangulatú megrendezéséhez.
Az idei akció már lezárult, de ha szívesen válna angyalkává, már jövőre a téli ünnepkör előtt keresse a Karitáció Alapítvány bohócdoktorait, hiszen az főangyaloknak már novemberben el kell kezdeni szervezkedni, hogy tényleg egy gyerek se maradjon ajándék nélkül. De a Karitáció Angyala programtól függetlenül is segíthetnek, hiszen a gyerekeknek nem csak Karácsonykor esik jól a törődés!
Az alapítvány örömmel fogadja önkéntesek, támogatók jelentkezését.
A személyi jövedelemadó 1 százalék felajánlók segítségét, hogy még többen és még többet tehessünk azokért, akik önállóan nem képesek terheiket cipelni.

A felajánlásokat, a segítséget, támogatást hálásan köszönjük!
Karitáció Alapítvány

Kérjük támogassa adó 1 százalék felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést!

Adó 1 százalék:

19560540-1-06

Számlaszám (CIB Bank):

10700062-48244909-51100005

Figyelmét, támogatását szeretettel és hálásan köszönjük!


A Karitáció Alapítvány közhasznú szervezet. Bohócdoktoraink 2008 óta segítik a betegek gyógyítását. Élményterápiás bohócdoktor módszereink jótékonyan hatnak a bajban lévők állapotának javításában. Számunkra fontos az Ön figyelme, segítsége, adó 1 százalék támogatása is! Odaadását hálásan köszönjük!


Hivatalos adataink:

Karitáció Közhasznú AlapítványSzékhely: 6725 Szeged, Kálvária tér 31.
Adószám: 19560540-1-06
Bankszámlaszám: CIB Bank: 10700062-48244909-51100005
Az alapítvány elnöke: Wéhli Márk
Telefonszám: +36 30 682 2044
E-mail: info@karitacio.hu
www.karitacio.hu

Az 1%-os adományok adómentesnek számítanak!

Webhely üzemeltető:

Virtualcom Szoftverház Kft.