fbpx

Partnereink

A Karitáció Alapítvány tevékenysége alappillérként tekint a partneri viszonyok ápolására. Partnereink által a lehető legszélesebb körből tudunk szaktudást és támogatást bevonni tevékenységünk ellátásához. Az alapítvány üzleti filozófiájának szerves része egy olyan világkép, amelyben az üzleti és magánszektor egyaránt fontos szerepet játszik a nélkülöző gyermekek, családok, idősek, betegek mindennapjainak megkönnyítése érdekében.

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy civil szervezetekkel, cégekkel és magánszemélyekkel együttműködve több egészségügyi intézménynek is tudtunk eszközöket, használati tárgyakat adományozni. Hiszen a kórházi körülmények között való gyógyulás segítése kiemelt szívügyünk. A Karitáció Közhasznú Alapítvány Gyógyító Bohócdoktorai az országot járva tesznek meg mindent, hogy a sérült, beteg gyermekek napjait egy kis vidámsággal könnyebbé tegyék. A sokszor állandó fájdalmat jelentő kezelések, a szülők hiánya, a kórházi napok nagyon nehezen elviselhetőek a kis betegek számára. Ezért célunk mindezt nevetésre váltani, ezzel is terelve őket a gyógyulás felé. Ennek a célnak az elérése érdekében a Karitáció Közhasznú Alapítvány szoros együttműködésre törekszik az üzleti élet szereplőivel és azokkal az alapítványokkal, amelyek hozzá kívánnak járulni a rászoruló családok segítésében.

Az együttműködés nagyon sok alakot ölthet. Például állhat közös események szervezéséből, amelyek felhívják a közvélemény figyelmét a rászoruló családok helyzetére. De a vállalatok által jól koordinált és célzott támogatásokkal is segíthetik az Karitáció Alapítvány -Gyógyító Bohócdoktor csapatának munkáját. Az elmúlt években különös hangsúlyt fektettünk a több éven keresztül fennálló, sokoldalú partneri viszonyok kiépítésére. Üzleti és alapítványi partnerségi programunk célja, hogy olyan kölcsönösen hasznos együttműködést alakítsunk ki, amely megerősíti a nélkülöző gyermekek, családok, idősek, betegek regionális és globális hálóját.

A Karitáció Közhasznú Alapítvány jelenlegi elnöke köszönetet mond a minden támogatójának. Partnereink tapasztalataikkal, javaslataikkal és támogatásukkal hozzájárulnak az alapítvány sikeres működéséhez. Ha szeretnéd, hogy a te céged is partnereink közé tartozzon, akkor kérjük támogass minket egyszeri vagy rendszeres adomány formájában. Partneri programunkról részletes leírást a Vállalatoknak – társadalomi felelősségvállalás aloldalon találsz. Együtt csodákra vagyunk képesek!