fbpx
NN Biztosító Biztosító támogatásával:

Karitáció angyalai 2021

Rászoruló gyerekek kívánságait teljesíti alapítványunk az NN Biztosítóval közösen. Az elmúlt két év napi kihívások és új akadályok elé állít mindannyiunkat. Karitáció Alapítványnál mi büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt időszakban számos családnak tudtunk segíteni. Hiszünk abban, hogy az általunk támogatott rászoruló családoknak most van igazán szüksége segítségre.

Teljesítsd egy hátrányos helyzetű gyermek karácsonyi kívánságát! Idén karácsonykor az NN Biztosítóval közösen ismét életre hívtuk a Karitáció Angyalait. Közös erővel szeretnénk szebbé tenni 100 hátrányos helyzetű gyermek karácsonyát. Olyanná tenni amilyenről eddig soha, még álmodni sem mertek.

TE IS LEHETSZ ANGYAL!

Nem kell mást tenned, csak valóra váltani egy hátrányos helyzetű gyermek álmát 2021. december 10-ig. Válaszd ki, kinek szeretnél örömet szerezni és kattints a Megajándékozom gombra. Amint kattintottál, az oldal automatikusan átirányít egy országosan ismert webshop oldalára. Ezt követően pedig egy egyszerű online vásárlás következik. Arra kérünk, vásárlási adatok megadása során ügyelj arra, hogy a SZÁLLÍTÁSI CÍM a Karitáció Alapítvány címe legyen (6725 Szeged, Kálvária tér 31.) Az ajándékok beérkeznek hozzánk, ünnepi csomagolást kapnak és önkénteseink személyesen viszik el a csomagokat a gyerekeknek közvetlenül Karácsony előtt. Ha az ajándékot megvetted, ÍRJ NEKÜNK az info@karitacio.hu email címre egy üzenetet, hogy teljesítetted egy kisgyermek álmát (ezzel egy időben átváltjuk teljesített álomra az adott ajándékot) és milyen nevet írhatunk ki a honlapra, a Facebookra, mint ajándékozó! Ha anonim szeretnél maradni, azt is jelezd nekünk kérlek! Köszönjük!

A kívánságokat a Karitáció Közhasznú Alapítvány adatbázisa alapján állítottuk össze, az ajándékokat összegyűjtjük, becsomagoljuk és elszállítjuk. Képforrás:emag.hu

A 2020-as sikeres adománygyűjtő akció eredményét ide kattintva tekintheti meg: 2020

Laci (13 éves)

Köszönjük Juditnak és Péternek

Laci életére is nagy hatással volt a pandémia, szülei elveszítették a munkájukat, de ma már mindketten dolgoznak. Anyukája új munkahelyéhez szükség van a jogosítványra, melyet most csinál, így a karácsonyi ajándékokra már nem telik a családnak. A kisfiú kiváló sportoló és jó tanuló is, a pólót az edzéshez kéri, ami az élete. (1)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Lora (4 éves)

Köszönjük Barbinak

Lora álma egy interaktív baba, akinek olyan jó anyukája lehet mint az ő anyukája neki. A család a COVID alatt kénytelen volt otthonuktól megválni jelenleg egy önkormányzati bérleményben élnek, hogy spórolni tudjanak. A cél egy új otthon megteremtése a családnak, amiért mind a két szülő mindent megtesz, hogy meg is valósuljon Nehéz anyagi körülmények mellett szépen, rendezetten nevelik két gyereküket, az ajándék a családnak nagy segítséget jelente. (2)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Viktória (13 éves)

Köszönjük Körtvélyesi Anikónak

Viktória egy igazi NŐ, szereti a szép ruhákat és a gyönyörű haját ápolni. Anyukája a COVID első hullámában veszítette el a munkáját de szerencsére 1 hete már munkába állt. A kislányt egyedül neveli és albérletben laknak, sajnos az elmúlt hónapokban minden tartalékuk elfogyott. Viki a Jézuskától hajkefét és egy igazi csajos ajándékcsomagot szeretne. (3)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Hanna (10 éves)

Köszönjük Seres Laurának

Hanna egy igazi művész, imád rajzolni, festeni és minden egyéb kreatív dolgot csinálni. Sajnos a család nagyon nehéz körülmények között él, így nem nagyon van lehetősége ilyen eszközökkel megajándékozni a kislányt. Az anyuka azért kérte a Karitáció Angyalainak segítségét, hogy a kislánya arcára mosolyt csaljon, tehetsége fejlődhessen tovább.(4)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Kristóf (8 éves)

Köszönjük András családnak

Kristóf él hal a labdarúgásért és nem csak nézni és szurkolni szeret, de nagyon tehetséges játékos is. A tanulás mellett nagyon szorgalmasan edz és folyamatosan fejleszti magát. Anyukája írt az Angyaloknak, aki egyedül neveli őt és két testvérét. Szeretné ha az idei karácsony egy kicsit más lenne nekik és ajándék is kerülhetne a fa alá. (5)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Áron (6 éves)

Köszönjük Miklósnak

A hat éves Áron minden vágya egy távirányítós autó. A család albérletben él, a kisfiú asztmás és van két testvére. A testvérei írták a levelet, hogy szeretnék ha a kis hőst megajándékoznák az Angyalok. Sajnos anyukája egyedül neveli őket, ezért elég szűkösek a kereteik. De a levél végén, ott volt, hogy mindenük megvan ami kell, minden nap van lehetőségük enni és az anyukájuk a legjobb anyuka… Segítsünk közösen Áronnak! (6)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Laura (8 éves)

Köszönjük Hegyes Erikának

Laura és Dávid két éve veszítették el anyukájukat, a tavalyi évben is nagyon örültek az Angyalok ajándékának. Az íróasztalt és a játékokat azóta is sokat használják, sajnos az apuka azóta sem tudta ilyen extra dolgokkal meglepni őket. Laura minden vágya egy Harry Potter lego, amivel közösen tudnának testvérével játszani a suli után. (7)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Dávid (12 éves)

Köszönjük Hegyes Erikának

Dávid és Laura két éve veszítették el anyukájukat, a tavalyi évben is nagyon örültek az Angyalok ajándékainak. Az íróasztalt és a játékokat azóta is sokat használják, sajnos az apuka azóta sem tudta ilyen extra dolgokkal meglepni őket. Dávid nagyon szeretne egy Jurassic Parkos legot, ami egyébként a kedvenc filmje is. (8)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Kornél (10 éves)

Köszönjük Albert Noéminek

Anyuka egyedül neveli, albérletben laknak, de dolgozik. Édesapa lelépett. A kisfiu imádja az állatokat, repülőt és a bolygókat. Álma ez a gyurma, hogy a szobájában már megformázott állatkertet tudja gyarapítani. (9)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Bence (2 éves)

Köszönjük támogatónknak

Édesanya egyedül neveli a fiút, apuka nem ismerete el a gyereket. Bölcsödébe jár Bence hogy Ő tudjon dolgozni. Nehezen jön ki a pénzből, mert a munkáját a covid alatt elvesztette, és a tartalékokat felélték. Most végre lett munkája.A kisfiú imád hintázni a bölcsibe ezért szeretné ezt a hinta barit. (10)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Andrea (8 éves)

Köszönjük dr. Nagy Gertrúdnak

Andrea álma egy interaktív baba, akivel megoszthatja mindennapi élményeit. Az anyuka egyedül neveli a kislányt, albérletbe élnek. Andi egy igaz örökmozgó lánytornára és modern tánc edzésre is rendszeresen jár, emellett a tanulást sem hanyagolja el. A babázás mellett imádja a könyveket, melyek mellé rendszeresen rajzokat is készít. Anyukája kérte a Karitáció Angyalainak segítségét, mivel alkalmi munkákból él és az elmúlt időszakban elég hektikussá váltak. (11)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Dominik (9 éves)

Köszönjük Babenyecz Alíznak

Dominik a jövő kézilabda reménysége, évek óta az a vágya, hogy az edző pólója neki is trendi legyen, mint a többieknek. Anyukája egyedül neveli, ezért erre már nem jut neki, a havi egyéb költségek mellett. De úgy érzi, hogy a kisfia egy igazi jó gyerek és megérdemelné az ajándékot az Angyaloktól. (12)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Hanna (8 éves)

Köszönjük Emőkének és Andrásnak

Hanna karácsonyi idén más lesz mint az eddigiek, egy szomorú történettel kerestek fel bennünket. 2021-ben építkezésbe kezdett a szülei, minden pénzüket arra áldozták hogy 3 gyermeküknek egy csodás otthont építhessenek, de egyik napról a másikra a kivitelező a pénzzel együtt eltűnt. Idén sajnos nem tudnak neki ajándékot venni karácsonyra. (13)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Bence (5 éves)

Köszönjük dr. Nagy Gertrúdnak

Bence, két testvérével él együtt. Idén Ő is arról álmodozott, hogy karácsonykor már saját szobáját díszítheti, de szülei átverés áldozatai lettek. Napról-napra szerény körülmények között él szüleivel együtt egy albérletbe. Mikor levelet rajzolt a Karitáció Angyalainak, akkor csupán annyit kért, hogy egy kisvonattal lepjük meg karácsonyra, mert az anyukája és az apukája idén nem tud neki ajándékot venni. (14)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Emilia (2 éves)

Köszönjük Balázsnak

Emilia, 2 éves kislányként nem igazán érzékeli még azt a borzalmat ami a családját érte. 2021-ben építkezésbe fogtak a szülei de, de a kivitelező átverte őket. Mindösszesen annyit tud, hogy idén nem kívánhatott a Jézuskától, mert a szülei nem tudnak neki ajándékot venni. Nem hagyhatjuk, hogy Emilia csalódjon az angyalokban, lepjük meg egy kreatív készségfejlesztő játékkal közösen. (15)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Anna (13 éves)

Köszönjük András családnak

Annát anyukája és apukája közösen nevelik. A család számára a karácsony mindig a nehéz döntésekről szólt, vagy várva várt ajándék vagy a meleg étel volt az asztalon. Anna iránti szeretetük mindig azt kívánta a szülőktől, hogy ott legyen a fa alatt egy-egy aprócska kis ajándék. Idén karácsonykor az Angyalok megteremtik, hogy a Szenteste igazán ünnepi legyen és étel és ajándék is legyen az asztalon. (16)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Szandi (14 éves)

Köszönjük Várkony Annának

Szandi tehetséges festőművész. Különleges adottságát édesanyja már kicsi korában felismerte, így igyekezett minden évben olyan ajándékot a fa alá csempészni, ami Szandi rajz tudását fejlesztheti. A covid járvány miatt az anyuka elveszítette állását. Idén Tőletek és az Angyaloktól kéri a segítséget, hogy egy rajzeszköz készlettel lánya további gyönyörű művekkel lephesse meg édesanyját. (17)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Ádám (14 éves)

Köszönjük Juditnak és Péternek

Ádám igazi sportoló. Imádja, hogy egy csapathoz tartozhat, és hogy egy egységként működnek. Mégis sokszor kívülállónak érzi magát kinyúlt pólói miatt. Ádám legnagyobb vágya, hogy jövő évben az első edzésen ő is a többi fiúhoz hasonlóan egy Nike pólóban edzhessen. (18)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Marci (7 éves)

Köszönjük Nagy Virginie-nek

Marci igazán élénk képzeletű kisfiú. Testvérei idősebbek nála, és heti háromszor eddzenek, ezért sokszor játszik egyedül a kis fantáziavilágában. Tavaly egy jótét lélektől LEGO készletet kapott ajándékba, és azóta is nagy rajongója a játéknak, imád különböző figurákat alkotni.
Marcit egy Lego Ninja Go tenné idén a legboldogabbá. (19)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Levente (16 éves)

Köszönjük Juditnak és Péternek

Levi a futball szerelmese. Nem telhet el úgy EB vagy VB, hogy ne követné nyomon. Testvérével is ő szeretette meg a sportot. Sokszor mégis úgy érzi, hogy anyagai hátterük miatt csapattársaihoz képest, ő más. Szeretne jobban hasonlítani a barátaihoz, ehhez nem kíván mást, csak egy márkás edző pólót. „L” méretű fekete vagy fehér márkás pólóra vágyik. (20)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Milán (10 éves)

Köszönjük Farkas Dánielnek és családjának

Milán 10 éves, fiatal kora ellenére könyvet kért az Angyaloktól, az univerzumról szeretne szenteste olvasni. Amikor felkeresett bennünket az anyukája, akkor elcsukló hangon mesélte hogy egyedül neveli gyerekét, bérlakásban élnek és szinte hónap végére az ételre is alig marad pénzük. Ha tényleg tudsz kívánságot teljesíteni, akkor Milán ennek örülne a legjobban. (21)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Szilárd (14 éves)

Köszönjük Hamza Sándornak és Nejének

Szilárd 14 éves. Fiú ikertestvérével kisegítő iskolába járnak. A szüleik nagyon szegényes, de tisztességes körülmények között nevelik őket. Édesanya elvesztette munkáját a vírus okozta leépítések miatt, az édesapjuk alkalmi munkákból tartja el őket. Idén karácsonykor nélkületek biztosan nem lehetne ajándék a fa alatt. (22)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Norbert (14 éves)

Köszönjük Kisznyér Klárink

Norbert 14 éves. Testvérével Szilárddal kisegítő iskolába járnak. Édesapja egyedül próbálja fenntartani a családot alkalmi munkákból, sajnos az anyuka a vírushelyzet miatt elveszítette takarítónői állását. Norbert egy igazán hálás gyerkőc, mindennek tud örülni. Tőlünk egy fülhallgatót kért, hogy ne zavarja testvérét az online órák alatt. (23)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Bendegúz (10 éves)

Köszönjük Kovacs Lillának

Édesanya egyedül neveli két testvérével a kisfiút. Albérletben élnek. Az albérlet, a rezsi, az élelemre költött pénz a családi kassza nagy részét elveszi. Bendegúz nagyon jól tanul és imád olvasni is. Emellett szereti a számítógépes játékokat, amit barátjánál tud csak játszani. Ezért minden vágya egy Minecraft LEGÓ, amivel otthon felelevenítheti a barátjánál játékkal töltött időt. (24)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Benett (7 éves)

Köszönjük Szűcs Lilinek

A kisfiú édesanyja keresett meg minket, aki Benett mellett még két gyermeket nevel egyedül. Sajnos az albérlet költségei és a mindennapi megélhetésre költött pénz mellett nem jut a karácsonyfa alá már ajándék. A kisfiú által megálmodott ajándék egy LEGÓ, amire már évek óta vágyik. (25)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Rebeka (5 éves)

Köszönjük Bíró Ildikónak

Albérletben él két testvérével, akiket nagyon szeret. A maga ki módján sokat segít anyukájának a házimunkában. Még a fiúk után is sokszor elpakol. Minden vágya egy hajas baba, akiről gondoskodhat úgy, mint róluk az anyukájuk. (26)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Milán (13 éves)

Köszönjük Tímeának

Milán nem egy hétköznapi tizenéves, két testvérével és szüleivel él együtt. A legkisebb testvére egy komoly szívbetegséggel születtet, az elmúlt 2 évben egy műtéten már átesett az öcsi, de további beavatkozásokra és speciális gyógyszerekre van szüksége. Szülei minden megtesznek, hogy ezek meglegyenek, de az ajándék beszerzés hatalmas terhet jelent nekik. Milán jó tanuló és amikor kezelésen vannak akkor ő végzi el az otthoni teendőket és segít kisebb hugának is a tanulásban. Vágya egy kisautó! (27)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

 

Zoé (5 éves)

Köszönjük Zsombornak és Olivérnek

Zoé és két testvére élnek együtt, a legkisebb testvére egy veleszületett szívbetegségben szenved, egy műtéten már túl van, de következő beavatkozás is szükséges lesz. A család mindent megtesz azért, hogy a kicsi gyereknek minden szükséges gyógyszert és egyéb kiegészítőt megteremtsenek, így a nővérnek mér nem fér bele az ajándék. Imádja a Mancs őrjárat mesét és szeretne az Angyaloktól egy hálózsákot, hogy a kedvenceivel tudjon aludni.(28)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Medok (2 éves)

Köszönjük Püski Évának

Medok egy igazi harcos, születése óta kűzd egy nagyon komoly szívbetegséggel. Az első nagy kűzdelmén már túl van, de újabb műtétre lesz szüksége, hogy teljesen meggyógyuljon. Szülei minden elkövetnek, hogy minden kezelés és gyógyszer a rendelkezésére álljon, így már a karácsonyi ajándék nem fér bele nekik, de szeretnék mosolyogni látni a kisfiúkat. A kedvenc mesehőse Pepa malac, ezért az Angyaloktól egy ehhez kapcsolódó játéknak örülne a legjobban. (29)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Zoltán (9 éves)

Köszönjük Kovacs Lillának

Zoltán imádja a szuperhősöket, úgy van vele, mint Gombóc Artúr a csokival, mindegy milyen szuperhős bármilyen lehet, amit csak készítenek a világon. Minden álma ez az adventi szuperhős naptár, amit lerajzolt nekünk és kérte a Karitáció Angyalaitól. A szülők elváltak, így édesanyjával és nagymamájával lakik egy albérletben. Anyuka takarítónő és a kis fizetéséből a karácsonyfa alá ez a drága LEGO nem kerülhetne az Önök segítsége nélkül. Ha szeretné a kis szuperhősünket boldoggá tenni karácsonykor. (30)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Viki (12 éves)

Köszönjük Áginak

Viktória már 12 éves. Édesanyja egyedül neveli, a covid ideje alatt sajnos elvesztette munkáját, alkalmi munkából élnek azóta. Viktória már kiskora óta orvosnak készül, imádja az állatokat. Nagyon szeret olvasni, egész kis könyvtára van otthon. Ez a könyv az álma, hogy minél több érdekességet megtudjon a kis kedvencekről. Segítsük abban Viktóriát, hogy valóra váljon az elképzelése és az állatokról olvashasson bekuckózva karácsonykor.(31)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Mirella (7 éves)

Köszönjük Pillár Anikónak és Kovács Norbertnek (egyszerre vásárolták meg az ajándékot, de mindkét ajándék a legjobb helyre fog kerülni, garantáljuk!)

Mirella, öt testvére és anyukája nehéz döntést hoztak meg a nyáron, elköltöztek a családi otthonukból és albérletben élnek. A döntés azért kellet meghoznia az édesanyjuknak, mert a férje folyamatosan bántalmazta őket. Mirella szenvedélyesen szereti a babákat, ezért most is az Angyaloktól ezt szeretne kérni. (32)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Elizabet (6 éves)

Köszönjük Bognárné Mészáros Beatrixnak

Elizabet, öt testvére és anyukája nehéz döntést hoztak meg a nyáron, elköltöztek a családi otthonukból és albérletben élnek. A döntés azért kellet meghoznia az édesanyjuknak, mert a férje folyamatosan bántalmazta őket. Elizabet mint minden 6 éves kislány szereti a babákat és a csajos játékokat. (33)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Brendon (5 éves)

Köszönjük támogatónknak

Brendon öt testvére és anyukája nehéz döntést hoztak meg a nyáron, elköltöztek a családi otthonukból és albérletben élnek. A döntés azért kellet meghoznia az édesanyjuknak, mert a férje folyamatosan bántalmazta őket. Brendon az Angyaloktól olyan játékot szeretne kérni ami építős is és autó is, mivel ez a két játék az amit szeret. (34)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Noel (3 éves)

Köszönjük Kotroczó Mártinak

A 3 éves Noel, öt testvére és anyukája nehéz döntést hoztak meg a nyáron, elköltöztek a családi otthonukból és albérletben élnek. A döntés azért kellet meghoznia az édesanyjuknak, mert a férje folyamatosan bántalmazta őket. Noel imádja a versenyautókat és a autóversenyeket, ezért a kérése az Angyalok felé egy olyan játék, amiben ez a két dolog megvan. (35)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Rubina (2 éves)

Köszönjük Stefán Csillának

Rubina, öt testvére és anyukája nehéz döntést hoztak meg a nyáron, elköltöztek a családi otthonukból és albérletben élnek. A döntés azért kellet meghoznia az édesanyjuknak, mert a férje folyamatosan bántalmazta őket. A kislány imádja az állatokat, kedvence a kutya, sajnos ahol jelenleg élnek nem lehet igazi kutyája, ezért az Angyaloktól egy játék kutyát szeretne kérni. (36)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Richard (12 éves)

Köszönjük Rákóczi Nórának

Richard, öt testvére és anyukája nehéz döntést hoztak meg a nyáron, elköltöztek a családi otthonukból és albérletben élnek. A döntés azért kellet meghoznia az édesanyjuknak, mert a férje folyamatosan bántalmazta őket. Richard a legidősebb gyerek a családban és már 12 évesen mindenbe segít anyukájának és testvéreinek. Imádja a LEGOkat, ezek közöl is a Ninjago a kedvenc figurája, az Angyalok ezzel szeretnék meglepni a nagyfiút. (37)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Martin (9 éves)

Köszönjük Béres Eszternek és Czene Árpádnak

Három testvérével él együtt, édesanya neveli őket egyedül. Sok kiadás mellett nem jut pénz, olyan ajándékra, amit megálmodott Martin, hiszen az anyukájuknak még három testvéréről is gondoskodni kell. Nagyon szeret legózni, ezért vágyik olyan játékra, amiből több járművet is meg tud építeni. (38)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Karcsika (6 éves)

Köszönjük András családnak és Maróti Juliannának, (egyszerre vásárolták meg mindkét ajándékot  eljuttatjuk Karcsinak)

Karcsit anyukája neveli, sajnos a covid alatt elvesztette a munkáját így a félretett pénzt már felélték. Anyuka fordult hozzánk segítségért, hogy olyan praktikus ajándékot kérjen a kisfiúnak, amivel az iskolában nem éri megkülönböztetés. A testnevelés órán ugyanis csak az korcsolyázhat, akinek van bukósisakja és védőfelszerelése. Ha segíteni szeretne Karcsikának, hogy Ő is megtanuljon korcsolyázni, akkor ezzel az ajándékkal esélyt ad neki. (39)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Tamás (3 éves)

Köszönjük Balogh Évának

Tamáska 3 testvérével él együtt anyukájával albérletben egy szobában. Imádja a repülőgépeket, játék közben mindig elképzeli, hogy Ő a pilóta. Sajnos a covid miatt anyukája elvesztette munkahelyét, így a megélhetés az összes bevételüket elviszi. Karácsonyra csak akkor lehet játék közben Tomika pilóta, ha Ön ebben segít és ajándékként megvásárolja neki a járművet. (40)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Szebasztián (1,5 éves)

Köszönjük Katának, Kirának és Áginak

Negyedik gyermekként született a családba, őt óvja és kényezteti mindenki. Imádja az autókat. Sajnos Édesapa bántalmazta őket ezért, anyuka kénytelen volt elköltözni albérletbe. Ez a család számára lelkileg nagyon megterhelő, hogy nem a megszokott családi házban töltik a karácsonyt. Ha segíteni szeretne kérem az ajándék megvásárlásával, tegye boldoggá a karácsonyukat. (41)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Ákos (6 éves)

Köszönjük K. Fruzsinának

Édesanya fordult hozzánk levélben azzal a kéréssel, hogy három gyermeket nevel egyedül és nemrég férje kórházba került. Lelkileg nem tudják feldolgozni a gyerekek ezt a helyzetet. Szeretne az anyuka olyan ajándékokat a fa alá, amivel egy kicsit boldogabbá tudná tenni a gyerekek karácsonyát ebben a nehéz helyzetben. Sajnos az anyagi helyzete ezt nem engedi meg, ha szeretne segíteni a családon, kérem vásárolja meg az álomajándékát Ákosnak aki imádja hallgatni ahogy anyukája olvas nekik minden este. (42)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Koppány (4 éves)

Köszönjük Csenki Józsefnek

Koppány apukája jelenleg kórházban van. A kisfiú nagyon aggódik érte. Anyukája fordult hozzánk azzal a kéréssel, hogy anyagi helyzete nem engedi meg hogy a karácsonyfa alá olyan ajándék kerüljön amire vágynak gyermekei. A kisfiú imádja a tűzoltókat. Tavaly is az összes játék tűzoltóautója ott sorakozott a karácsonyfa körül, és a tűzoltók életeket mentettek. Kérem tegye boldoggá a kisfiút azzal, hogy a kiválasztott ajándéka is a gépparkjához tartozzon. (43)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Csongor (3 éves)

Köszönjük Pongrácz Edinának

Csongor még csak három éves, de imádja a vonatokat. Sokszor anyukája kiviszi a pályaudvarra, hogy láthassa a kedvenceket. Két testvérével és szüleivel él együtt, sajnos most nagy megrázkódtatás érte a gyerekeket, apukájuk kórházba került. Édesanya egyedül próbálja a karácsonyt meghitté tenni, de sajnos anyagi keret véges, így segítséget kért a Karitáció Angyalkájától, hogy a gyerekek megálmodott ajándéka a fa alá kerülhessen. Segítsünk egy aggódó anyukának, hogy boldognak tudhassa gyermekit. (44)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

 

Attila (4 éves)

Köszönjük Kovacs Lillának

Attila 4 éves. Egyedül él a nagymamájával albérletben. A testvére nevelőszülőknél van. Mindent megtesznek azért hogy a két testvér újra együtt legyen. Attila álma, hogy tűzoltó legyen. Kedvenc meséje is a Sam a Tűzoltó, ezért is kérte az Angyalokat hogy legyen neki ilyen játéka. (45)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Szebasztián (2,5 éves)

Köszönjük Tóth-Medzihradszky Mónikának

Szebasztián 2,5 éves. Anyukája egyedül neveli. Apukája születése után hagyta ott őket és azóta se támogatja őket. A bevételük az élelmiszerre és a pelenkákra el is megy. A kisfiú kedvencei a plüss játékok. Most a legkedvesebb neki a Mickey egér. Az angyalok választása éppen ezért ezzel szeretné meglepni őt. (46)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Timi (12 éves)

Köszönjük Löffler Zsuzsannának és Kovács Éduának

12 éves nagylány, aki 2 tesójával osztozik egy szobán. Nagyon szeret olvasni, ezért egy asztali lámpát szeretne, mert sajnos este már nem látja az oldalakat. Csempésszünk közösen Timi és testvérei szobájába egy kis karácsonyi fényt!(47)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Lili (7 éves)

Köszönjük Kelemen Attilának

Lili, 7 éves, elsős. 2 testvérével, és a szüleivel él. Lili év eleje óta szeretne egy Logico táblát, és elsősöknek való feladatokat bele. Nagyon kedves levelet írt nekünk, és mi most továbbítjuk az angyalkàknak a kívánságot. (48)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Noel (11 éves)

Köszönjük dr.Katona-Fülöp Klaudia és dr.Kolarovszki Tamás

Noel 11 éves, Anyukája egyedül neveli. Apukája se tud neki segíteni, mert beteg lett, a kezelései lassan véget érnek, de addig a családnak szükségük van a külső segítségre. Noel nagyon kreatív, szeret építeni, alkotni. Nagyon boldog lenne ha teljesülne idén a vágya és kapna karácsonyra egy legót. (49)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

 

Rudolf (12 éves)

Köszönjük Veres-Marincsák Ilonának

Rudolf 12 éves, kitűnő tanuló, kedves, szófogadó kisfiú. Szüleivé és két féltestvérével élnek együtt . Sajnos nagyon nehéz körülmények között. A vírushelyzet miatt az anyuka elvesztette a munkáját és azóta sem tud elhelyezkedni. Így a bevételük a lakhatásra és az élelmiszerre el is megy. Először kérték az Angyalok segítségét, hogy segítsünk fiúkat egy új iskolatáskával, mert a régi már nagyon el van használódva. (50)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Szilvike (5 éves)

Köszönjük Bujáki Barbarának

Szilvike 5 éves, Szüleik nehéz körülmények között nevelik őt, még karácsonyfára és ünnepi ételre is nehezen jut pénz. Idén karácsonyra mindösszesen annyit kért a Jézuskától, hogy kapja meg kedvenc plüss figuráját. (51)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Benedek (9 éves)

Köszönjük Balogh Évának

Benedek 9 éves. Szülei nagyon nagy szeretetben nevelik őt és 13 éves beteg testvérét. Mindig is nehéz körülmények között éltek. A Karácsonykor maximum étel jutott az asztalukra, de ajándékot nem igazán tudtak a gyerekeknek venni. Most a Karitáció Angyalait kérik és egy társasjátékra gondoltak, hogy együtt tudjanak játszani Szenteste. (52)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Fanni (6 éves)

Köszönjük Bognár Boglárkának

Fanni 6 éves , szülei elváltak. Egy hetet anyukájával egy hetet apukájával van. A szülei csak a minimálisan szükséges dolgokat tudják megadni számára. Így karácsony közeledtével az anyukája keresett meg minket, hogy valami játék is kerüljön a fa alá. Nagyon szereti a kirakós játékokat, így egy puzzle-t kért az angyaloktól. (53)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Levente (2 éves)

Köszönjük Koncz Eszternek

Levente 2 éves , Nagymamájával és testvérével élnek együtt egy másfél szobás önkormányzati lakásban. Szüleitől már régen elvették a felügyeletei jogot. Vágya karácsonyra egy kukás autó. (54)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Attila (15 éves)

Köszönjük Sipos Bélának

Attila 15 éves. Felnőtt testérével él együtt. Már ő a gyámja is, mert a szülei meghaltak balesetben. Kitűnő tanuló és még hétvégente segít is alkalmi munkával testvérének. Nem is kért tőlünk nagy dolgot, csak hogy legyen saját tisztálkodási készlete. (55)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Franciska (8 éves)

Köszönjük Veres-Marincsák Ilonának

Franciska 8 éves. Apukája neveli őt és testvérét. Az édesapa két műszakban dolgozik, hogy a lányok ne szenvedjenek hiányt semmiben. Viszont az ünnepeket közeledtével egyre inkább érzik, hogy ajándékra már nem jut, így az Angyalok segítségét kérték, . Franciska gondolt a húgára is és sminkkészletet szeretne, amivel együtt is játszhatnának. (56)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Lotti (2 éves)

Köszönjük Tódor Anettnek

Lotti 2 éves, hárman vannak testvére. Szülei együtt nevelik őket. Sajnos nagyon nehéz anyagi körülmények között vannak. Mindig a nagyobb testvérei játékait örökölte meg. Idén a szülei kerestek meg minket, hogy szeretnének neki egy új játékot ajándékozni. (57)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Bianka (11 éves)

Köszönjük támogatónknak

Bianka egy igazi kis tinédzser, mindent szeret, ami lányos, csajos. Nagyon nehéz évük volt, anyukájával kétszer is költözni kényszerültek, iskolát is kellett váltania. Amire igazán vágyik a kislány, az egy emeletes tolltartó. Édesanyja nem tud neki új tolltartót venni, az angyalkáink segitségét kérte. (58)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Zsoltika (5 éves)

Köszönjük Nagy Imrénének

Zsolti 5 éves, nagy ovis már. Sajnos anyukáját nem ismeri, édesapja neveli a kezdetektől. Mindent igyekszik előteremteni, de az ünnepre készülődés keserűen telik. Elvesztették idén a nagyszülőket, semmilyen támasza nem maradt az egyszülős csalàdnak. Zsolti nagyon vágyik egy matricás albumra, sok -sok matricával, az oviban ez a kedvenc elfoglaltsága. Segítsünk nekik, hogy édesapa érezze, nincs egyedül! (59)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Gréta (10 éves)

Köszönjük támogatónknak

Gréta 10 éves, Négyen vannak testvérek. Anyuka egyedül neveli őket, a A legnagyobb nővére keresett meg minket, aki az iskola mellett alkalmi munkával próbál segíteni az anyukájának. Kérte hogy teljesítsük húga kívánságát, és idén kapjon egy társasjátékot, amivel kisebb testvéreivel tud játszani. (60)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

 

Viktória (12 éves)

Köszönjük Takácsné Mikó Bernadettnek

Viktória 12 éves. Egyedül él apukájával mert az anyukája két éve elköltözött az angyalok közé. Most a Karitáció Angyalait kérték hogy teljesítsék vágyát és végre kapjon új ruhákat. (61)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Kinga (9 éves)

Köszönjük Kovacs Lillának

Kinga 9 éves, nevelőszülőknél él már 5 éves kora óta. Másik három testvére is van. Nevelőapukájuk a járvány miatt elvesztette munkáját és az elmúlt fél év nagyon megterhelő volt számukra anyagilag, Idén karácsonyra az igazán nagy boldogságot az okozná számára, ha meleg étel és egy kis karácsonyfa várná otthon szenteste. De mi szeretnénk ha ajándék is lenne a fa alatt: Kinga nagyon szeret babázni, játszani. Kedvencei az öltöztetős babák. (62)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Balázska (6 éves)

Köszönjük Eszes Tamásné és családjának

Balázska 6 éves, idén a nagyszüleinél tölti a karácsonyt mert a szülei külföldre költöztek, hogy itthon bírják fizetni a hitelt ami a házukon van. Sajnos a mostani járványhelyzet miatt haza se tudnak jönni. A nagymama keresett meg minket, hogy idén segítsük meg őt. Nagyon szereti a tűzoltókat, hősként néz fel rájuk. (63)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Benett (3 éves)

Köszönjük Gulyás Attilának

Benett 3 éves , szüleivel és három testvérével élnek együtt tanyán. Télen a fűtés ami legjobban megterheli a családot anyagilag. A nagyobb testvérek már tudják, hogy a szüleitől kapják a karácsonyi ajándékot, de Benett még lelkesen kéri Jézuskától az ajándékot. A Karitáció Angyalai teljesíteni szeretnék ezt a kívánságot is, egy kukásautóra vágyik. (63A)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Laci (10 éves)

Köszönjük Vidosa Katalinnak

Laci 10 éves, A rezsi és az étel kifizetése után játékra már nem telik még ünnepnapokon sem. Nagypapája keresett meg minket azzal, hogy ajándékozzuk meg őt egy foci labdával, mert Laci nagyon szereti a labdát rúgni. (64)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Dorka (16 éves)

Köszönjük  Adamik-Szehofnernek

Dorka 16 éves lány. Egyedül él az apukájával mert édesanya pár éve elhagyta őket. Apukája azóta 2 mukahelyen próbál helytállni hogy a lány semmibe ne szenvedjen hiányt. Dorka nagyon jó tanuló, egyedül fejleszti magát angolul. Sokat jár könyvtárba is. Karácsonyra angol regényt szeretne kapni. (65)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Soma (13 éves)

Köszönjük Szántó Ákossal és Bertalan Máténak

Soma 13 éves, feltaláló szeretne lenni. Abban kérte a Karitáció Angyalainak segítségét, hogy a Guinness Rekordok könyvét megkaphassa, mivel szülei le vannak évek óta százalékolva és a rokkantnyugdíjból ilyen különleges dolgokra nem telik. (66)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Hanna (10 éves)

Köszönjük Vargáné Évának

Hanna 10 éves. Mindenei a lovak, egyszer szeretne egy sajátot is. Rengeteget olvas ebben a témában. Több éve nagymamájával és két testvérével él együtt. A nagyszülők kiemelték a családból, mert nagyon hátrányos helyzetben éltek. (67)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Patrícia (13 éves)

Köszönjük Juditnak és Gábornak és Köszönjük Kovács Lillának (egyszerre vásárolták meg az ajándékot, de mindkét ajándék a legjobb helyre fog kerülni, garantáljuk!)

Patrícia 13 éves , Anyukája a példaképe, akitől nehéz sorsuk ellenére is látja a gondoskodást. Karácsonyra egy új ágyneműt szeretne kapni. Albérletben laknak, ezért a bevételük nagy részét a lakhatásra fordítják. étkeztetésre. (68)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Tomi (4 éves)

Köszönjük az Ördögh családnak

Tomi egy igazi 4 éves ovis, nagy szeretetben nevelik testvéreivel. Sajnos a szülők karácsonyi angyala idén nagyon nehéz helyzetben van, nem tud a gyerekeknek ajándékot tenni a fa alá. Tomi imádja a szirénázó autókat, az utcán percekig nem lehet séta közben tovább menni, ha egy mentő vagy tűzoltó arra jön. Az ő kívánsága egy szirénázó jármű lenne, erre vágyik leginkább. (69)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Andriska (4 éves)

Köszönjük: Katának, Pankának, Oskarnak és Oskar Jr-nak

A 4 éves Andriska óvó nénije fülébe súgta, hogy olyan autót szeretne, amilyet az egyik kisbarátjánál látott. Villogó, szirénázó rendőröset! Andris édesanyjával él kettesben, anya mindent elkövet, de sajnos nem tud idén ilyen ajándékot a fa alá varázsolni. Le is rajzolta nekünk a rendőrautót, szíve vágyát. (70)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Mia (5 éves)

Köszönjük Kulik Klárának és Koczkás Lászlónak

Öten vannak testvérek a családban, Mia 5 éves. Szeged mellett laknak, a hosszú, téli esték nehezen telnek náluk. Az óvoda után Miára a nagyobb testvérei szoktak vigyázni, amíg anya főz, apa esténként dolgozik. Mia az kérte, bárcsak lenne egy olyan társasjátékuk, mint az oviban van, mert akkor együtt tudnának játszani a nagyokkal. Oyan társas lenne az igazi, ami egy 5 évesnek és a kisiskolás tesóknak is szórakozás lenne. Óvónéni elmondta, egyetlen társasjáték sincs otthon, így nem lesz nehéz örömet szerezni a tesóknak. (71)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Violetta (8 éves)

Köszönjük Boros Ricsinek és Balázsnak és Esze Tamásné és családjának (egyszerre vásárolták meg, mindkét ajándék jó helyre fog kerülni!)

Violát és lánytestvérét anyukájuk egyedül neveli. Arra a legbüszkébb, hogy mindkét kislány kitűnő tanuló. Nagyon nehezen nyíltak meg az angyalkáknak, de elárulták, tavaly harisnyát hozott a Jézuska. Ha lehetne kérni idén, Viola egy Poopsie Surprise játékra vágyik, az iskolában sok gyereknél látott már olyat. Anyukája Jézuskája nem tud ilyet ígérni, a mi segítségünkkel valóra válhatna a 8 éves kislány vágya. (72)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Elena (9 éves)

Köszönjük: Gabler Dorkának, Mónikának és Tamásnak

„9 éves vagyok, Elenának hívnak, és kedvencem az énekóra”…kezdte levelét a szegedi kislány. Gyönyörű betűkkel elmesélte, anyukájával és lánytestvérével hármasban telik a karácsony, mint eddig mindig. A tévében látott Szuper Mágikus Jinn- ről már a születésnapján is álmodozott, de tavasszal nem vált valóra az álma. Karácsonyi kívánsága újra a Jinn-ről szól, hátha most egy angyal pont őt választja. (73)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Feci (8 éves)

Köszönjük Rózsa Viviennek és Rózsa Patríciának

Három testvér él egy szobában Feciéknél, apukájuk gondoskodik róluk. Összeszorult a szívünk, amikor a 8 éves kisfiú annyit mondott: én olyan csokoládét szeretnék, amiben mogyoró van! Kicsit még kérdezgettük, és megsúgta: egy plüss cápát látott a nyáron egy boltban, nagyon szerette volna hazavinni. Sajnos akkor nem lehetett az övé, most karácsonyra még a fa alá varázsolhatjuk közösen! (74)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Bazsi (8 éves)

Köszönjük Boros Balázsnak

Bazsi apukája már az angyalokkal van, a most 8 éves kisfiú még ovis volt a veszteség idején, de máig sokat emlegeti apukáját. Kedvenc meséjük a 101 kiskutya volt, azóta egy plüss dalmatát szeretne, nagyon megindító levelet küldött nekünk, tanítónénije segített megfogalmazni. Mi pedig szentül hisszük, hogy egy pettyes kutyushoz hozzábújni jó dolog. (75)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

 

Vivien (9 éves)

Köszönjük Kovacs Lillának

A 9 éves Vivi imád olvasni, minden könyv, amiben egy kis mágia van, elvarázsolja. Persze, hogy Harry Potter rajongó. Anyukája szerint a könyvtárból már sokadszorra kölcsönzik ki a könyveket. Kettesben élnek. A kislány álma egy Harry Potteres társasjáték, tavaly is erről írt a Jézuskának, de sajnos nem teljesült. Idén megpróbáljuk mi egy angyalkával közösen! (76)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Karesz (10 éves)

Köszönjük támogatónknak

Tanító néni így fogalmaz: Karesz 10 éves, de olyan körültekintő, jó magatartású, jó tanuló kisfiú, hogy sokszor el sem hisszük, hogy kiskamasz. Sajnos albérletből albérletbe költöznek a családjával, mégis kiemelkedően jól tanul. Jengázni szeret a napköziben, nagyon szeretne a testvéreivel is otthon játszani. Ez a vágya, egy Jenga. Az ő angyalkája is szeret építeni vajon? (77)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Róbert (7 éves)

Köszönjük az NN Biztosító Rózsadombi igazgatóságának

Robi 10 éves, mozgásában korlátozott. A fejlesztésében sokat segítene egy csepphinta, de sajnos az intézmény, ahova jár, nem engedheti meg magának, hogy megvásárolja. A szülők sincsenek sajnos abban a helyzetben, így egy angyalka segítségét kérik, hogy Robinak is legyen karácsonyi meglepetés a fa alatt. (78)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Misi (10 éves)

Köszönjük Löffler Zsuzsannának és Kovács Éduának

Misi bentlakásos otthonban él, ahol gondozzák, fejlesztik. Határozott kérése volt, egy xl-es pizsama. Nem számít, hogy kockás, vagy csíkos, jót nevetett, amikor a színéről kérdeztük. Inkább csokit szeretne mellé, mondta vidáman: a pizsama melegít majd, a csokoládét mindig szeretem.Ő Misi, és a karácsonyi vágya. (79)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Józsi (6 éves)

Köszönjük Gábornak

Józsinak születése óta problémái vannak, a járás, és a beszéd is nehezen megy neki. Annyit kért, hogy saját „tüsi” labdája legyen, mert egész nap tudna azzal segíteni az izmai munkáján. Megmutatták nekünk, milyen is az, és a gondozói annyit tettek hozzá: bármilyen mozgásfejlesztő eszköz, vagy játék nagy kincs náluk. (80)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Csaba (4 éves)

Köszönjük ,Kovàcs-Berta Renàtának, Kovàcs Sàndornak

Szomorú történet az övé. Boldog családként éltek, amíg anyukájának idén tavasszal búcsúzni nem kellett. Az ovis kisfiút apukája szeretgeti, nevelgeti, de 3 gyerekkel nagyon nehezek a hétköznapok. A Mancsőrjárat a legnagyobb kedvenc, nagyon szeretne Csabika a mesével kapcsolatos játékot otthonra. (81)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Luca (5 éves)

Köszönjük Várdai-Miskoltzi Vandának

Egyik kicsi, másik pici- így van ez Luci családjában. Luci 5 éves, és Jégvarázs rajongó. Nem érti most sem, hogy anyukája hova ment fél éve, annyit tud, hogy már az égből figyel és vigyáz rájuk testvéreivel. Édes, cserfes öt éves, de a szemében bujkál az a szomorúság, amitől a torkunk szorít. Apa nem tud idén Jégvarázsolni, mi viszont tudunk, együtt! (82)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

János (8 éves)

Köszönjük támogatónknak

Jancsi és családja Szeged mellett lakik, nehéz sors az övék. A szülők mezőgazdasági munkát végeznek, próbálnak erőn felül teljesíteni. De Legóra nem futja, pedig Jancsi, aki 8 éves, nagyon szeretne építeni. Azt is megírta nekünk a testvérével, ha nagyok lesznek, tabletre fognak gyűjteni, és akkor, ha majd megint nem mehetnek iskolába, ők is tudnak tanulni a többiekkel, otthonról. (83)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Viktória (9 éves)

Köszönjük Somogyi-Kovács Anitának

Viki 9 éves, Jancsi testvére. Őszinte öröm volt olvasni, ahogy hibátlan helyesírással leírta, hogyan is élnek ők. Viki igazi kiscsaj, szeretne hajgumit, színezőt, plüss bocit, de a legjobban egy sminkes dobozra vágyik. Családjukat a faluban rendszeresen segítik, összefognak értük, de a karácsony rendszeresen nélkülözésben telik, addigra elfogynak a tartalékok. (84)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Balázs (7 éves)

Köszönjük Vidosa Katalinnak

Bazsi 7 éves, idén kezdte az első osztályt. A tanyavilágból jár iskolába, csupaszív kisfiú. Ezt a tanítónéni mondja róla, aki azt is hozzátette, hogy Bazsi a nagytestvér a kicsi testvérei mellett. Ha kérhetne, focilabdát kérne, mert akkor saját csapatot tudna ő is alakítani az iskolaudvaron. De a szülei nem tudják neki ezt előteremteni, az angyalkák segítségét kérték. (85)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Feri (10 éves)

Köszönjük Veres-Marincsák Ilonának

A 10 éves Ferike két testvérével, és anyukájával él. Ez az év nagyon szomorúan telik számukra, a kisebb testvére hosszú ideje kórházban van. Az édesanya minden területen próbál helytállni, de a tartalékok kimerültek, az ünnepekre szorongva gondol. Feri Minecraft témájú játékot szeretne, megírta a Jézuskának levélben. És azt is írta: „A legjobban annak örülnék, ha a testvérem is itthon lehetne végre.” (86)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Viki (10 éves)

Köszönjük Pillár Anikónak

Viki nevében a tanár nénije írt levelet. A 10 éves kislányról megtudtuk, hogy nagyon csendes, jó tanuló, és nagyon nehezen árulja el, ha valami bántja. A tanár néni viszont tudja, hogy a család nem tud az ünnepekre készülni, és szeretné Viki vágyát valóra váltani, a mi segítségünkkel. Egy Hatchimals-t szeretne, amióta az egyik barátnőjénél látta a játékot, azóta erre vágyik. (87)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Tomi (6 éves)

Köszönjük Hársfalvi-Tóth Krisztinának, Hársfalvi Rékának, Ádámnak, Attilának

Tomi 6 éves. És idéntől nincs anyukája. A 11 éves testvérével, és apukájukkal közösen próbálják folytatni a hétköznapokat. Nehéz körülmények között élnek, édesapjuk idén nem tud sajnos játékot vásárolni a két fiúnak. Tomi kedvence a Thomas és barátai közül Edward, de nagyon örülnének iskola előkészítő foglalkoztató füzeteknek is. (88)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Balázs (11 éves)

Köszönjük Horváth Évinek

Bazsi 11 éves. Ő Tomi testvére. Már megértette, hogy anyukájuk többet nem lehet velük, de hiába „nagyfiú”, nagyon hiányzik az édesanyja. Sokat segít apukájának, a semmiből építik újra az életet- ezt már anyukájuk egy régi kolléganője meséli nekünk. Mi pedig csak hallgatunk, megszakad értük is a szívünk. Bazsi egy Lego sportrepülőt szeretne. (89)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Mici (5 éves)

Köszönjük Veres-Marincsák Ilonának

3 testvér van a családban, Mici még ovis. Az ő édesanyjuk is az égből vigyáz már rájuk, tavasz óta. A legidősebb testvér kért segítséget, nem önmaga, hanem a két kistestvér részére. Elmesélte, hogy apukájuk mindent megtesz, de ereje véges, és sajnos nem tud mindent önerőből előteremteni. Mici egy kis művész, imád festeni, rajzolni, egy festék- vagy rajzfelszerelésre vágyik leginkább. (90)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Blanka (16 éves)

Köszönjük Nagy Virginie-nek

Mici testvére, tinédzser. Nem tud úrrá lenni azon a hiányon, amit édesanyja elvesztése okozott számára. A zene a menekülőút, nagyon szeretne egy zenelejátszót fülhallgatóval, a saját gondolatai helyett a zenébe tudna temetkezni. Nagytestvére fogalmazott így, a feldolgozhatatlan veszteség ellenére egy szép ajándékot szeretne kérni Blanka számára. (91)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Noel (5 éves)

Köszönjük támogatónknak

Az 5 éves kisfiú édesapja néhány hete hunyt el, a gyermek végigélte apja betegségét, nagyon nehéz volt az egész családnak végigmenni ezen az úton. Édesanyja napi 24 órában gondozta a férjét, anyagi forrásaik kiapadtak, a közelgő ünnepek inkább félelemmel töltik el, mint örömmel. A kis Noel a legnagyobb Mancsőrjárat rajongó, egy kézi játékkonzolt szeretne az angyaloktól. (92)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Boglárka (10 éves)

Köszönjük támogatónknak

Bogi szerény körülmények között él családjával. Tavaly már a ti jóvoltotokból járhattunk náluk és bizton állíthatjuk az egyik legjobb fa alá került az ajándék. Idén a 10 éves kislány hívott fel bennünket: anyunak nem merem mondani, de minden vágyam egy LEGO Friends játék, szabad?” Az anyukája annak ellenére sem tudja megteremteni neki a lehetőséget erre, hogy dolgozik. Szerezzünk Boginak örömet közösen. (93)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Pistike (7 éves)

Köszönjük Gicziné Körös Erikának és Körtvélyesi Anikónak(egyszerre vásárolták meg mindkét takarót eljuttatjuk Pistikének)

Pistike minden vágya egy pihe, puha takaró. Családjával élnek tanyán, és a fűtésre télen alig marad pénzük. Így csupán ennyit kért az Angyaloktól, hogy legyen mibe melegednie esténként. (94)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Lacika (3 éves)

Köszönjük Áginak

Lacika nevelőszülőknél nevelkedik. Imádja a tűzoltókat. Sokszor az utcán is megnézik, amikor tüzet oltanak a tűzlovagok. Nagyon szeret sok autóval játszani, ilyenkor csatasorba állítja a járműveket a mentéshez. Nevelőanyukája elmondása szerint bármennyire szeretné, nem tud minden gyermeknek külön ajándékot vásárolni. Ebben tud most Ön segíteni, ha megvásárolja a kisfiú ajándékát. (95)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Adrián (4 éves)

Köszönjük támogatónknak

Adrián négy éves nevelőszülőknél nevelkedik. Nevelőanyukája elmondása szerint nehezen tudott beilleszkedni új családjába. Szeretnék a nevelőszülők, ha Ő is megérezhetné azt, hogy milyen ajándékot kapni az angyalkától, ami csak az övé. Sajnos eddig csak közös ajándékot tudtak venni a gyerekeknek, a nevelőszülői járandóság nem engedett többet. Tegye boldoggá a család karácsonyát azzal, hogy megvásárolja a megálmodott ajándékot. (96)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Roland (3 éves)

Köszönjük András családnak

Roland három éves fél éve él nevelőszüleivel. Nagyon ingerszegény környezetből került a családhoz, nehezen tudott a gyerekekkel közösen játszani. Imádja a kukás autókat, minden héten egyszer megnézik a hulladékszállítást, lenyűgözi a nagy autó és hogy a munkások fel le ugrálnak a járműről. Szeretnék a nevelőszülei ha ő is megízlelhetné, hogy a karácsonyi angyalka elhozza a várva várt autót. (97)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

Anikó (11 éves)

Köszönjük Szabó Istvánnak

Anikó imád sportolni, ezen belül pedig focizni. Vágyik egy saját labdára, amivel testvéreivel és barátaival tud a parkban hétvégente focizni. Nevelőszüleivel él, akik rajta kívül még öt gyermeket nevelnek. Megértette sok éven keresztül, hogy közös ajándékot kapnak karácsra, de most felcsillan a remény, hogy megkaphatja a Karitáció Angyalkájától a személyes ajándékát. (98)

MÁR KAP AJÁNDÉK

Pistike (2 éves)

Köszönjük Fodorné Ibolyának

Nevelőszülőknél nevelkedik Pistike már egy éve. Nagyon szereti a tologatós játékokat. A nevelőszülői apanázs kevés arra, hogy a vele egy háztartásban élő testvérinek és neki is olyan ajándék kerüljön a karácsonyfa alá, amire vágynak. Ezért keresett meg minket nevelőanyjuk, hogy minden gyermek külön-külön kapjon ajándékot, hogy Ők is érezhessék a karácsony angyalka mindenki álmát teljesíti. (99)

MÁR KAP AJÁNDÉK

 

Ákos (11 éves)

Köszönjük Szabó Istvánnak

Ákos nagyon szorgalmasan tanul az iskolában, segít a ház körül, különórákra jár. Az órák után imád sakkozni és kidobózni édestestvérével, akivel nevelőszülőknél nevelkednek. Megtanulta az évek alatt, hogy olyan ajándékot válasszon az ünnepekre, amivel közösen tudnak játszani. Ezért Ákos a karácsonyi angyalkától társasjátékot kér. Segítsünk Ákosnak, hogy valóra váljon a karácsonyi kívánsága. (100)

MÁR KAP AJÁNDÉK

KÖSZÖNJÜK EGY IGAZI ANGYAL VAGY!

FONTOS!

Arra kérünk vásárlási adatok megadása során ügyelj arra, hogy a szállítása cím a Karitáció Alapítvány címe legyen (6725 Szeged, Kálvária tér 31.) Az ajándékok beérkeznek hozzánk, ünnepi csomagolást kapnak és önkénteseink személyesen viszik el a csomagokat a gyerekeknek közvetlenül karácsony előtt.

Még egy dologra kérünk: ha az ajándékot megvetted ÍRJ NEKÜNK az info@karitacio.hu email címre egy üzenetet, a zárójelben lévő sorszám megírásával, hogy teljesítetted egy kisgyermek álmát (az email feldolgozását követően a rendszer átvált, teljesített álomra) és milyen nevet írhatunk ki a honlapra, a Facebookra, mint ajándékozó! Ha anonim szeretnél maradni, azt is jelezd nekünk kérlek! Köszönjük!

Megértettem