fbpx
NN Biztosító Biztosító támogatásával:

Karitáció Angyalai 2023

’Adakozó kedden’ veszi kezdetét a Karitáció Alapítvány Angyalai az NN Biztosító Zrt. támogatásával indított „Legyél Te is Angyal!” programunk. Az immár negyedik éve tartó összefogás célja, hogy ennek köszönhetően évente legalább 100 rászoruló gyermek élhesse át a karácsony csodáját. Adakozó kedd nemzetközi nevén Giving Tuesday pedig az évnek azon napja ami a jótékony cselekedetekről és az adományozás ünnepléséről szól. Hálás szívvel köszönjük eddigi összes ajándékozó Angyalunk támogatását az elmúlt évekből!

Ennek szellemében hívunk egy nemes gesztusra -ha megteheted- hogy egy nehéz sorsú gyermek számára tegyed szebbé a karácsonyt, kívánságának teljesítésével!

https://karitacio.hu/nál mi büszkék vagyunk, a program az első évtől „dédelgetett gyermekünk”, az elmúlt három év alatt sokat nőtt és hozzánk nőtt, mondhatni szívügyünkké vált. Eddig közel félezer gyermek számára adhattuk át a vágyott ajándékot, ami örömteli és megható élmény volt. Csillogó szempárokat, boldog gyermeki mosolyokat, megkönnyebbült, hálás szülői tekinteteket eredményezett a mögöttes összefogás.

LEGYÉL TE IS ANGYAL!

Teljesítsd egy hátrányos helyzetű gyermek karácsonyi kívánságát! Idén karácsonykor életre hívtuk a Karitáció Angyalai elnevezésű akciónkat.
Hogyan lehetsz TE is angyal?
Nem kell mást tenned, csak annyit, hogy jelezd felénk egy rövid emailben, hogy csatlakozni szeretnél az akcióhoz és ezt követően minden információt küldünk neked emailben.

1. ADOMÁNYOZÓ ANGYAL

Az akció indulása után váltsd valóra egy hátrányos helyzetű gyermek álmát 2023. december 5-ig. Válaszd ki, kinek szeretnél örömet szerezni és kattints a Megajándékozom gombra. Amint kattintottál, az oldal automatikusan átirányít egy országosan ismert webshop oldalára. Ezt követően pedig egy egyszerű online vásárlás következik. Arra kérünk, vásárlási adatok megadása során ügyelj arra, hogy a SZÁLLÍTÁSI CÍM a https://karitacio.hu/kapcsolat/ (6725 Szeged, Kálvária tér 31.) Amennyiben ingyen szállítást ajánl fel csomagautomatához, úgy a Szeged, Bakay N. u. 22. szám alattit válaszd. Az ajándékok beérkeznek hozzánk, ünnepi csomagolás után önkénteseink adják át a csomagot a kiválasztott lurkónak. Ha az ajándékot megvetted, ÍRJ NEKÜNK az info@karitacio.hu email címre egy üzenetet, hogy teljesítetted egy kisgyermek álmát (ezzel egy időben átváltjuk teljesített álomra az adott ajándékot).

FONTOS: jelezd felénk az emailben, hogy milyen nevet írhatunk ki a honlapra, a Facebookra, mint ajándékozó! Ha anonim szeretnél maradni, azt is jelezd nekünk kérlek! Köszönjük!

2. SEGÍTŐ ANGYAL

Csatlakozhatsz akciónkhoz mint önkéntes is, ebben az esetben a csomagolásban és a kiszállítás, átadásnál szeretnénk kérni a segítséged.
A kívánságokat a https://karitacio.hu/rolunk/ adatbázisa alapján állítottuk össze, az ajándékokat összegyűjtjük, becsomagoljuk és elszállítjuk. Képforrás:emag.hu
Az elmúlt évek sikeres adománygyűjtő akcióink eredményét ide kattintva tekintheti meg: 2022, 2021, 2020 https://karitacio.hu/lehetsz-te-is-angyal-ajandekatadas/

Együtt csodákra vagyunk képesek!

Az elmúlt évek sikeres adománygyűjtő akcióink eredményét ide kattintva tekintheti meg: 2022,2021. 2020 

BENCE (4 ÉVES)

Adományozó: Anna és András

A kis Bence a család legnagyobb gyerkőce. Imádja a dínókat és az autókat. Kistestvérével és édesanyjukkal szerény körülmények között élnek, idei ajándékuk, hogy lett fürdőszobájuk. Kevés jut másra, ezért bíznák Bence szülei az Angyalokban, hogy a fa alá idén egy dinoszaurusz játék kerülhet. (1)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

INCIKE (1,5 ÉVES)

Adományozó: Adri

Incike anyukája egyedül neveli Őt és testvérét és saját maga újítja az otthonukat. Inci kedvenc meséje Bing nyuszi, örülne egy puha pajtásnak. (2)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

BÍBORKA (14 ÉVES)

Adományozó: Gyalog Attila

A nagymama áll helyt a 3 unoka mellett. Bíborka a legidősebb ezért ott segít be ahol tud. Álma, hogy úgy öltözködhessen mint a lányok az iskolában, de tudja, hogy a fontossági sorrendben ez nincs első helyen. Így inkább az Angyaloktól kérne egy menő pulcsit. (3)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

BENI (4 ÉVES)

Köszönjük a felajánlást!

Beni kedvencei a munkagépek. A nagymamájával él, az oviból hazafelé hosszan ácsorognak az építkezések mellett. Az angyalok segítségét kérték, hogy otthon is lehessen egy olyan munkagép, amellyel a pici álom is valósággá válhat Beni számára. (4)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

LINETT (2,5 ÉVES)

Adományozó: Szűcs Lilla

 

Linett ízig-vérig kislány. Bátyja fiús játékai nem érdeklik. Ruhát kapnak, játékra viszont az Őket nevelő nagymamának már nem telik, ezért örülnének az Angyalok segítségének. (5)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

GRÉTA (11 ÉVES)

Adományozó: Mesi és Oszi

Gréta és családja szerény körülmények között élnek. Szeret olvasni és nyomozni. Sokat vigyáznak rá a nagyszülők. Jó lenne egy unaloműző társasjáték, amivel közösen tudnának játszani. (6)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

RITA (15 ÉVES)

Köszönjük a felajánlást!

Ritának 4 testvére van, így legidősebbként a tanulás mellett besegít a háztartásba édesanyjának. Nagy családban mindig tudni kell rangsorolni a fontos dolgokat, ezért sokszor le kell mondania bizonyos dolgokról, csajos kiegészítőkről és csinos ruhákról. Nagyon boldog lenne, ha az Angyalok egy illatszer csomaggal lepnék meg őt. (7)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

 

MISI (4,5 ÉVES)

Köszönjük a felajánlást!

Misi 4 testvérével él egy háztartásban. A család legkisebb tagjaként mindig örömmel tanul a nagyoktól új dolgokat és játszanak együtt órákon keresztül. Kedvenc meséje a Mancsőrjárat, így nagyon boldog lenne, ha idén az Angyalok egy ilyen kisautóval lepnék meg. (8)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

MATYI (7 ÉVES)

Adományozó: Lukács Amarilla

Matyi és öccse ketten vannak három lány testvér mellett. Szeretetben nevelkednek, de nem bőségben. Szeretik a fiús programokat, így szívesen töltik kettesben az időt a lányok nélkül. Nagyon örülne egy autónak, hogy kistestvérével együtt játszhasson. (9)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT!

 

VILLŐ (8 ÉVES)

Adományozó: Milla, Levi, Rita és Tomesz

Villő két testvérével él együtt nagyapjukkal, mert a szüleik már nem gondoskodnak róluk. A megélhetés költségei is megterhelők, ezért egy Barbie baba vágyát az Angyalok tudnák teljesíteni. (10)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

 

MARGÓ (6 ÉVES)

Adományozó: Milla, Levi, Rita és Tomesz

Margót nem a szülei nevelik, így testvére a legszorosabb köteléke. Mindig ugyanazt szeretné, amit Ő. Most, ha lehetősége nyílna rá, egy Barbie babánk örülne a legjobban. (11)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

ISTI (11 ÉVES)

Adományozó: Somogyi-Kovács Anita

Édesapja betegsége miatt egy keresetből kell kigazdálkodni a mindennapi megélhetést, ami 4 gyermek mellett nagyon nehéz. Ezért téli bakancsot kérne az Angyaloktól. (12)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT!

ATTILA (10 ÉVES)

Adományozó: Dóra

A hat tagú család, amelyben Attila is él, egy szülő keresetéből kell, hogy megéljen. Legnagyobb ajándék számára idén egy téli lábbeli volna a hosszú hideg hónapokra. (13)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

MARI (6 ÉVES)

Adományozó: Somogyi-Kovács Anita

Mari egy élettel teli és vidám kislány, aki imádja a testvéreit és a szüleit. Édesapjuk betegsége miatt, a családnak egy keresetből kell gazdálkodnia, sokszor ezért a mindennapi megélhetés is nehéz számukra. Legnagyobb vágya egy csillogós rózsaszín téli csizma és reméli, hogy idén a fa alatt ez a meglepetés várja majd. (14)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT!

MARTIN (2 ÉVES)

Köszönjük a felajánlást!

 

Édesapja beteg, így Anyukája már dolgozik, hogy mindenük meglegyen. Azonban négy gyermek mellett egy fizetés gyorsan elfogy, ezért kérik az Angyalok segítségét. Martin egy örökmozgó kisfiú, aki imádja a buszokat és a kamionokat. Számára a legnagyobb ajándék karácsonykor egy buszos játék lenne. (15)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

KORNÉL (12 ÉVES)

Adományozó: Nagy Zsuzsanna

Négyen élnek albérletben édesanyjuk egy keresetéből. Sokat segít az otthoni házimunkában, felelősségteljes, jó gyerek. Szeret elvonulni olvasni, Anyukája pedig örül, hogyha megmaradhat gyereknek a könyvek világában. Reméli, hogy az Angyalok segítenek abban, hogy könyvespolca egy két újdonsággal is bővülhessen. (16)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

KRISTÓF (9 ÉVES)

Köszönjük a felajánlást!

A foci és kosár edzések után a barátokkal még szívesen játszana a játszótéren a saját labdájával, de neki nincs és az Angyalok nélkül nem is lenne, mert Anyukájuk az egyetlen kereső az albérletben elő 4 tagú család számára. Nagy öröm enne Kristóf számára, ha idén karácsonykor egy gömbölyű csomagolásban új kosárlabdát találna. (17)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

REBI (7 ÉVES)

Adományozó: Szofi, Rózi, Mona

Rebeka két fiútestvér mellett cseperedik. így lányos játékból kevés van otthon. Anyukájuk egy fizetéséből ennyiük költségei mellett erre nem is futná, ezért egy igazi csajos ajándékban szeretné kérni az Angyali segítséget. (18)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

VIOLA (7 ÉVES)

Adományozó: Fannika és Jani

Viola 2 lánytestvérétől leste el az olvasás szeretetét és mindig örömmel tölti el, ha a közösségi könyvtár egy újabb darabját olvashatja el. A lányok szüleit idén több váratlan esemény is érte, alig marad valami a hónap végén. A karácsonyi Angyalok segítségét is olvasnivalóban kérték. (19)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

ZSANI (8 ÉVES)

Adományozó: Kruppa Ágnes

A kislány az állatok, azon belül a lovak nagy szerelmese. A könyvtár összes lovas könyvét tervezi kiolvasni, ezért Anyukája az Angyaloktól egy saját könyvet kért számára. (20)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

IRISZ (10 ÉVES)

Adományozó: Fannika és Jani

Irisz testvéreihez hasonlóan az olvasás szerelmese. Reméli, hogy egyszer majd annyi könyve lehet, hogy megtöltsön egy egész könyvtárat. Három kislányt nevelnek a szülők, akiknél ez az év munka szempontjából a vártnál kedvezőtlenebbül alakult. Ezért örömmel vennék az Angyalok segítségét az ajándékozásban. (21)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

ANCSI (11 ÉVES)

Adományozó: Marika

Ancsi 11 éves, édesapja neveli, anyukája sajnos nem tud velük lenni. Angyali anyukát keresnek, aki 158-as ruhával, és 36-os téli cipővel tudna nekik segíteni. (22)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

EVUS (3 ÉVES)

Köszönjük a felajánlást!

Adományozó: Kardos Dóra

(egyszerre vásárolták meg az ajándékot, de mindkét ajándék a legjobb helyre fog kerülni, garantáljuk!)

3 éves Evus, és kicsit a beszédfejlődése megkésett. Szeretne neki anyukája egy tanuló laptopot, azt mondta a fejlesztőpedagógus, hogy ez hozzájárulna a kislány fejlődéséhez. (23)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

MILLA (8 ÉVES)

Adományozó: Márti

Milla másodikos kislány, mindene a kézműveskedés, a nagytestvére keresett meg minket, gyurmát és hozzávaló formákat szeretne kérni karácsonyra a kistesójának. (24)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

GÁBOR (12 ÉVES)

Adományozó: Csuka Zoltán

Gabi hatodikos egy szegedi általános iskolában. Tanítónénije szeretné egy társassal meglepni a szegény körülmények között élő családot, mert nagyon szívén viseli a kisfiú sorsát. (25)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

ÁKOS (8 ÉVES)

Adományozó: Anita és Ádám

Ákos egy három gyermekes család legfiatalabbja, a szomszédok vették fel velünk a kapcsolatot. Nagyon tisztességesen, de szegény körülmények között él a család, és megírták nekünk a gyerekek karácsonyi kívánságát. Ákos Legot szeretne az Angyaloktól. (26)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

HUNOR (12 ÉVES)

Köszönjük a felajánlást!

Adományozó: Klári és Dávid

(egyszerre vásárolták meg az ajándékot, de mindkét ajándék a legjobb helyre fog kerülni, garantáljuk!)

Hunort két testvére mellett nagyon szerény körülmények között nevelik a szüleik. A család legfiatalabbjai nagyon szeretnek együtt játszani, építeni. Az Angyalok legkedvesebb ajándéka számára egy LEGO játék lenne, hogy együtt játszhasson kistestvérével. (27)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

 

KARCSI (16 ÉVES)

Adományozó: Maróti Julcsi

Karcsi a család harmadik, legidősebb gyermeke. Középiskolába jár, a matek és az informatika az erőssége, versenyekre is jár. Neki a vágya egy fülhallgató lenne, amit a számítógéphez tudna használni, hiszen később úgy tervezi, ez lesz a munkája is, programozni fog. (28)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

 

ÉVI (9 ÉVES)

Adományozó: Giulia

Éva 9 éves, és tényleg úgy ragyog, mint a napocska az égen. Általános iskola 2. osztályába jár, mindenkihez van egy kedves szava, mosolyt csal mindenki arcára. A cserfes kislány elmondta, hogy a vágya egy bizonyos baba, aminek rágóillata van, és azzal a babával szeretne aludni. Teljesítsük együtt a kislány álmát! (29)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

KRISZ (15 ÉVES)

Adományozó: Ági és Balázs

Krisz 15 éves középiskolás, egy osztálytársánál látott egyszer egy játékot, egy tetrist, és azóta szeretne Ő is egy sajátot. Azt is mondta, hogyha egy kis rádiót kapna karácsonyra, annak is nagyon örülne, mert az idős nagypapájánál sokat üldögélnek együtt, és a szobában is tudna rádiót hallgtni a papával, nem csak a konyhában ülve. (30)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

MIKLÓS (15 ÉVES)

Adományozó: Ilona

Miki 15 éves, középiskolás. Édesapja napszámba járt el zöldséget szedni, míg Anyukája a gyerekeket intézi. Karácsonyra megszületik a legkisebb testvére, ezért sokat segít otthon. De jó lenne néha kicsit elvonulni, nagyon örülne egy fülhallgatónak. (31)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

RÓZA (7 ÉVES)

Köszönjük a felajánlást!

Róza autista jeleket mutat, nagyon okos, puzzle kirakásban irtó gyors. Nagyon ügyes volt az idei iskolakezdésnél, nem volt szükség speciális iskolára. Napszámos szülei négy gyerekre az ételt sem könnyen teremtik elő, ezért örülnek az angyali segítségnek ajándék terén. (32)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT!

MEDOX (4 ÉVES)

Adományozó: Emi és Peti

Medox tartósan beteg, így csak fél napot lehet oviban, ezért jó lenne otthon lekötni játékkal. Pláne, mert fog oszlani a figyelem, anyukája karácsonyra várja a kistesót. Így egy keresős a család, ezért kérik az anygalok segítségét az ajándék kapcsán. (33)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

ÉVIKE (0 ÉVES)

Adományozó: Szofi, Rózi, Mona

Karácsonyra fog megszületni a család negyedik gyermeke. Nagy szeretetben, szerény anyagiak között élnek, pedig nagyon dolgosak. A kisbaba számára ágyneműt kértek az Angyaloktól. (34)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

ZSOMBI (4 ÉVES)

Adományozó: Aida

Zsombi figyelemzavaros. Számára a Mancs őrjárat nem megfelelő mese a túl intenzív képi világ miatt. pedig nagyon szereti. Apukája ezért fordult az Angyalokhoz, hogy lehessen egy autójuk amivel ki tudja váltani a mesenézést. (35)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

ÁRON (17 ÉVES)

Adományozó: Ilona

Szülői rossz döntések okán, szociális garzonban él Anyukájával és 3 testvérével. Anyuka rokkantság mellett 4 órában dolgozik. Hasznos lenne számukra a tartós élelmiszer, de a gyerekek ajándékot remélnek. A legnagyobb fiú Áron, 17 éves, autószerelőnek tanul, hétvégente munkát vállal, próbál segíteni a családi költségekben, túl korán fel kellett nőnie. Anyukája szeretne egy vezeték nélküli füllhallgatót kérni az Angyaloktól számára. (36)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

ÁDÁM (16 ÉVES)

Adományozó: Abonyi Máté

Ádám 16 éves, fontos számára a kinézet, az ápoltság, és a tisztaság. Kereskedelmi szakközépiskolába jár, pincérnek tanul. Azt mondja, a vendéglátásban mindig jó pénz van. Nagyon örülne bármilyen csomagnak, amely az ápolt megjelenést biztosítja (borotvahab, dezodor, tusfürdő, zselé). Sajnos ezt Édesanyja a szociális garzonban 4 gyermek mellett csak kérni tudja számára. (37)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

ÁKOS (11 ÉVES)

Adományozó: Misi

A 11 éves Ákos 5. osztályos, jó tanuló, szorgalmas. Kedvence a matematika, imádja a számok világát. Sűrűn jár anyukájához a boltba, fejben próbálja összeadni az árakat. Testvérétől örökölt téli bakancsát kinőtte, számára egy 38-as méretű nagyfiús bakancs lenne a legnagyobb ajándék. (38)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

NIKI (8 ÉVES)

Adományozó: Farkas László

A 8 éves Nikike 2. osztályos. A szociális garzon, melyen a 4 testvér és anyukájuk osztozik, a kislány nevetésétől hangos. Ha tehetné, tüllszoknyában járna télen-nyáron. Nagyon szeretne egy 33 méretű csajos bakancsot, pláne ha csillogna-villogna. (39)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

BOTI (8 ÉVES)

Adományozó: Bea és Viktor

A 8 éves Boti autizmus mellett epilepsziával és knobloch szindrómával is küzd. Az édesanyja nem tudta vállalni az ápolását, új családot alapított. Ez lesz az első karácsonyuk kettesben. A gyógyíthatatlan betegség kezelése sok anyagi teherrel jár, apukája ragaszkodik a fejlesztésekhez, ezzel a lehető legteljesebb élethez. Ezért az ajándékban örülne segítségnek. Sofőri hivatása miatt Boti imádja a közlekedési eszközöket, nagy öröm lenne számára egy játék vonat. (40)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT!

SOMA (16 ÉVES)

Köszönjük a támogatást!

Soma és két testvére édesanyjával albérletben él testvéreivel egy szobában. Anyukájuk egyedül neveli őket. Apukájuk külföldre ment dolgozni, azóta nem jelentkezik. A nagyfú a tanuláshoz használta a vezeték nélküli fülhallgatóját, ami sajnos tönkre ment. Tegyük szebbé egy nagyfiú karácsonyát, hogy valóra váljon a karácsonyi álma. (41)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

ÁGI (6 ÉVES)

Adományozó: Kovács Norbi

Ági 6 éves, de még óvodába jár. Sajnos sokszor beteg és otthon van anyukájával, kistestvérével. Ezért szeretne egy babát, akiről úgy tud gondoskodni, mint az anyukája a kishúgáról. Etetheti, fürdetheti, pelenkáztathatja. Anyukája alkalmi munkából tartja el őket, ha dolgozni megy nagymamájuk vigyáz a két kilányra. Karácsonyi ajándékra már nem telik a sok kiadás mellett. Váltsuk valóra egy kislány karácsonyi álmát. (42)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

ERIKA (2 ÉVES)

Köszönjük a támogatást!

Erika még csak két éves lesz, nem érzi át anyukája fájdalmát, aki komoly betegséggel küzd. A család a költséges kezelések és gyógyszerek miatt, már nem tud a karácsonyfa alá ajándékot biztosítani a kislányak, ezért fordultak alapítványunkhoz. Tegyünk boldoggá egy család karácsonyát közösen. (43)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

GERGŐ (9 ÉVES)

Köszönjük a felajánlást!

Nagymama egyedül neveli 3 pici unokáját, akiket szüleik elhagytak. Nem akarta, hogy állami gondozásba kerüljenek, ezért mindent megtesz betegsége ellenére is, hogy fel tudja őket nevelni. Gergő 9 éves, télen nyáron a labdát rúgja, a legnagyobb példaképe Ronaldo. Helyi sportegyesület igazolt játékosa, amelyre nagyon büszke. Mamája szeretné, ha kapna egy olyan focilabdát, amely a napi használatot jól bírja, biztosan kincsként bánna vele. (44)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

MONCSI (6 ÉVES)

Köszönjük a felajánlást!

Nagymama egyedül neveli 3 pici unokáját, akiket szüleik elhagytak. Nem akarta, hogy állami gondozásba kerüljenek, ezért mindent megtesz betegsége ellenére is, hogy fel tudja őket nevelni. Moncsi 6 éves, első osztályos nagylány. Nagyon szereti az állatokat, sajnos pici lakásukban háziállatot nem tarthatnak. Sokat segít kistestvérének ellátásában, akivel sokat játszanak együtt. Nagyon hálás lenne egy interaktív játékkutyusért. (45)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

TIMIKE (2,5 ÉVES)

Adományozó: Eszter&Dominik

Nagymama egyedül neveli 3 pici unokáját, akiket szüleik elhagytak. Nem akarta, hogy állami gondozásba kerüljenek, ezért mindent megtesz betegsége ellenére is, hogy fel tudja őket nevelni. Timike 2,5 éves ő még otthon van a mamával, tündéri barnaszemű kislány. Sokat énekelnek, mondókáznak. Nagytestvérével sokat játszanak együtt, mindenhova árnyékként követi őt. A legnagyobb öröm egy interaktív kutyus lenne, pont olyan mint amilyenre a nagytesó is vágyik, hogy közösen játszhassanak. (46)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

RITA (14 ÉVES)

Adományozó: Földi Lili

 

Ritát és testvérét anyukájuk egyedül neveli. Alkalmi munkàkból tartja fent a három tagú családot és az albérletet. Nincs az Angyalokon kívül más reménye karácsonyi ajándékra. Rita legnagyobb álma egy 39-es pink görkorcsolya, hogy együtt tölthesse az időt a barátaival közösen görkorcsolyázva. (47)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

JÁCINT (7 ÉVES)

Adományozó: Horváth Éva

Jácint még nem érti, miért nem kaphat ajándékot. Anyukája egyedül neveli Őket testvérével, albérletben, alkalmi munkából. Anyukája ezért az Angyaloktól kért segítséget fia ajándékában. (48)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

MARCI (8 ÉVES)

Köszönjük a felajánlást!

Szülei szeretetben, de nagyon nehéz megélhetési körülmények között nevelik Marcit és testvérét. Ezért kértek, az Angyaloktól segítséget, hogy a Marci számára is lehessen valami a karácsonyfa alatt. (49)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

ALÍZ (5 ÉVES)

Adományozó: Kovács Nelli

Alízt testvérével együtt a szüleik szeretetben, de nagyon nehéz megélhetési körülmények között nevelik. 5 évesen egy öltöztethető hajasbabára vágyik és ha szülei nem is, reméljük az Angyalok valóra tudják váltani az álmát! (50)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

TÜNDE (11 ÉVES)

Adományozó: Ági és Balázs

Vidéken, nagyszülők udvarán egy romos házban él 3 testvérével szerény körülmények között. A 11 éves Tünde vesebeteg mint Anyukája. Sokat járnak vizsgálatokra, van hogy bent is alszanak a klinikán. Ezért szeretne egy vidám plüss párna hálózsákot, ami minden alkalommal elkíséri a gyerekosztályra. (51)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

BOGLÁRKA (6 ÉVES)

Köszönjük a felajánlást!

Egy éve nem él velük apukájuk, így Anyuka kettő helyett dolgozik és így is retteg, hogy nem jut ajándékra. Ezért kért segítséget az Angyaloktól. A 6 éves Boglárka még óvodába jár, szívesen vinné be a kis barátját a délutáni alvásra, amit nagyon nem szeret már. Ezért egy vidám plüss párna hálózsákra vágyik a Jézuskától. (52)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

RICSI (13 ÉVES)

Adományozó: Kisznyér Sándor

A gyerekek várják, Anyukájuk rettegi a karácsonyt, épp csak ételt tud tenni az asztalra. Ezért kérte az Angyalokat, hogy a 13 éves Ricsi, aki iskolába és sportolni is tömegközlekedve jár, kaphasson egy fülhallgatót az unokatestvérétől kapott telefonhoz, amin szívesen hallgatna zenét amikor buszra száll. (53)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

RITA (19 ÉVES)

Adományozó: Kisznyér Sándor

Vidéken, nagyszülők udvarán egy romos házban él 3 testvérével szerény körülmények között a 19 éves Rita. Már igazi hölgy, de még tanul. Mivel egy szobában élnek, hogy ne zavarják testvérei a házi feladat elkészítésben ezért zenél hallgatott. Sajnos elromlott a vezeték nélküli fülhallgató, amit a telefonjához kapott ezért nagyon vágyik egyre, ha kaphat az Angyaloktól. (54)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

VIVI (12 ÉVES)

Adományozó: Kisznyér Sándor

A 12 éves Vivit és két testvérét édesanyjuk egyedül neveli albérletben. Szerény körülmények között, de annál nagyobb szeretetben élnek. Vivi rajzolt az Angyaloknak. A kis privát szféráját egy fülhallgatóval szeretné megteremteni az apró lakásban az Angyalok segítségével. (55)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

MATYI (11 ÉVES)

Köszönjük a felajánlást!

A 11 éves Matyi anyukája egy gyárban betanított munkásként talált állást három hónapja. Étel kerül az asztalra, a ruházkodást segítséggel megoldják, az ünnep azonban nyomásként nehezedik az Anyukájára. A rossz idő beköszöntével a téren focizást egy adomány Playstationnal (4) váltotta fel. Matyi álma egy ps fejhallgató. (56)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

BAZSIKA (3 ÉVES)

Adományozó: Horváth Éva

Bazsi kiscsoportos ovis, és óvónénije szerint egész nap csak autópályával játszana. Sajnos a szülei nem engedhetik meg maguknak, hogy vegyenek neki, ezért óvónéni a mi Angyalainkat kérte erre. (57)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

NATI (3 ÉVES)

Köszönjük a felajánlást!

A 3 éves Nati anyukája bántalmazott fiatal anyuka, segítsége nem igazán van, az újrakezdés minden terhe a vállán. Nagyon reméli, hogy az Angyalok segítségével a karácsony ünnep lehet a gyermekei számára. (58)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

BÉLUS (2 ÉVES)

Köszönjük a felajánlást!

Adományozó: Mesi és Oszi

(egyszerre vásárolták meg az ajándékot, de mindkét ajándék a legjobb helyre fog kerülni, garantáljuk!)

A 2 éves Bélus anyukája bántalmazott fiatal anyuka, segítsége nem igazán van, az újrakezdés minden terhe a vállán. Nagyon reméli, hogy az Angyalok segítségével a karácsony ünnep lehet a gyermekei számára. (59)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

MÁRKÓ (15 ÉVES)

Köszönjük a felajánlást!

A 15 éves Márkó kitűnő tanuló és minden vágya, hogy autószerelő legyen. Szülei nagyon fiatalok voltak amikor megszületetett, azóta a nagymama neveli Őt. A nyugdíjból élnek és takarítást vállal, hogy elegendő legyen a hónap végéig a kis pénzük. A karácsonyi ajándék viszont már nem fér bele, így az unoka miatt kéri az angyali segítséget a Nagyi egy pár fülhallgatóval. (60)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

JULCSI (15 ÉVES)

Adományozó: Körtvélyesi Anikó

 

Az Apuka egy komoly balesetből épül fel, de 5 gyermek mellett a kieső bevétel rányomja bélyegét az ünnepi hangulatra, ezért az angyalok segítségét kérték Julcsi számára téli ruhával. (61)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

JANCSI (7 ÉVES)

Köszönjük a felajánlást!

Az Apuka egy komoly balesetből épül fel, de 5 gyermek mellett a kieső bevétel rányomja bélyegét az ünnepi hangulatra. Tartós élelmiszerrel is támogatta a családot az Alapítvány. Jancsi számára egy igazi fiús játkot szeretnének 4 lánytestvére mellett. (62)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

VICUS (7 ÉVES)

Adományozó: Farkas Erzsébet

5 gyermek mellett az Apuka balesetből való felépülése komoly anyagi kiesést okoz. Ezért a 4 éves ikerlányaik számára vita elkerülésére egyforma ajándékot szeretnének kérni az Angyaloktól. (63)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

DORKA (4 ÉVES)

Adományozó: Eszter & Dominik

5 gyermek mellett az Apuka balesetből való felépülése komoly anyagi kiesést okoz. Ezért a 4 éves ikerlányaik számára vita elkerülésére egyforma ajándékot szeretnének kérni az Angyaloktól. (64)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

EMMUS (8 HÓNAPOS)

Adományozó:

Patkás Hajnalka és Gyurkó László

A 8 hónapos Emma még csak most fedezi fel a világot. Ehhez szeretnének szülei számára egy készségfejlesztő játékot kérni, melyet az Apuka hosszantartó baleseti táppénze mellett nem engedhetnek meg maguknak. (65)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT!

ZOLI (13 ÉVES)

Köszönjük a felajánlást!

A 13 éves Zoli mindene az informatika, iskolája versenyekre viszi, tehetségnek tartják. Szerencsére egy verseny nyereményeként kapott számítógép segíti az álmai megvalósítását. Az Angyaloktól egy bluetooth-os fülhallgatót szeretne kapni. A szülők 3 fiút nevelnek, de Apukánál az év elején egy komoly betegséget diagnosztizáltak, állandó kezeléseket kap, kórházi gondozás alatt áll. A megélhetéshez és a mindennapokhoz szükséges dolgokat Édesanya fizetéséből rendezik, de a karácsonyi ajándék most nem fér bele. (66)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

VENCI (11 ÉVES)

Adományozó: Edit

Venci 11 éves, édesapja betegségét a családból talán ő viseli a legnehezebben. Az elmúlt egy évben zárkózottabbá vált, sokat hallgat zenét, szeret egyedül lenni. Zenei általános iskolába jár, 4 éve hegedül. Az Angyalkáktól bleutooth-os fülhallgatót szeretne kapni. (67)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

ZÉNÓ (2,5 ÉVES)

Adományozó: Emese

A 2,5 éves Zénó a család legvidámabb tagja, a bölcsöde ördögfiókája. Az édesapa betegsége, kórházi ápolása során az ő nyitott személyisége segít a szülőknek és két testvérének. Imád rombolni, így szülei az Angyalok segíségével egy duplo markolóval lepnék meg. (68)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT!

VIKI (14 ÉVES)

Adományozó: Csuka Zoltán

Viki 14 éves nagylány, aki több éve a nagymamájánál él mivel szülei külfölön dolgoznak, hogy itthon tudjon tanulni gyermekük. Egészen kicsi kora óta rajzol és minden szabadidejét ezzel tölti. Idén karácsonyra új ecsetet, festéket, színesceruzát szeretne. (69)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

NÁNDI (4 ÉVES)

Adományozó: Bene Flóra

Nándi 4 évesen elhagyta anyukája. Azóta apukájával és nagypapájával él, Legonak nagyon örülne mivel neki még nincs otthon egy darab sem. (70)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT!

PANNI (10 ÉVES)

Adományozó: Szász Viktor

Panniék öten vannak testvérek. Mind a két szülő három műszakban dolgozik, hogy a gyerekeknek megteremtsék az alap szükségleteket. Idén karácsonra nem fognak tudni a gyerekeknek ajándékot venni. Panni rajzolt nekünk és kérte az angyalkákat, hogy kedvenc írójától szeretne egy könyvet. (71)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT!

 

REGI (8 ÉVES)

Köszönjük a felajánlást!

Regi 8 éves, 2 osztályos kislány, 4-en vannak testvérek. Szófogadó, jó tanuló nagyon szereti a meséket, és sokat rajzol. Kedvenc színe a rózsaszín, nagyon szeretne egy csajos ágyneműt. (72)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT!

MÓNIKA (4 ÉVES)

Köszönjük a támogatást!

Mónika négy éves aki négy testvérével és nagyszüleivel él tanyájukon. Imád babázni és örömmel jár óvodába, hiszen ott a rengeteg baba közül tud választani. Sajnos lakhelyükön csak a nővéreitől örökölt viseletes babákkal tud játszani. Nagyszülei nagyon hálásak lennének, ha valóra váltaná egy angyal a kis Mónika álmát. (73)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

LILLA (6,5 ÉVES)

Adományozó: Perényi Gyöngyi

Lillát és testvérét az édesanyjuk egyedül neveli, szerény körülmények között Szegeden egy önkormányzati egyszobás bérlakásban.A gyerekek igazi jó testvérek, sokat játszanak együtt, segítik egymást. A legidősebb lány Lilla sokat színez és fest, örömmel kézművesedik, otthonunkat az általa készített képek díszítik. Meglévő festőkészletét és színes ceruzáit nagy becsben tartja, azonban nagyon örülne újaknak, pótlásnak akár egy festőállványnak. (74)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT!

NÓRA (4 ÉVES)

Adományozó: Szofi, Csenge, Ajsa, Gabika és Lackó

Az apukával megromlott az édesanya kapcsolata, a férfi úgy döntött, hogy új családot alapít, így már nem része a két kislány mindennapjainak. A kisebbik lány Nóra, 4 éves, óvodába jár. Folyamatosan a nővérét követi mindenben, együtt rajzolnak, színeznek és festenek. Számára is a kreatívkodáshoz használt eszközök okoznak örömet – zsírkréta, színes ceruza, festékek minden amivel alkothat. (75)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT!

NIMRÓD (6 ÉVES)

Adományozó: Lora & Bazsi

Az öt tagú családban Nimród a legnagyobb gyerkőc. A kicsik édesapja egy baleset miatt, elvesztette az egyik lábát, így kevesebbet tud dolgozni. Szociális segélyekből próbálják fenntartani a családot, illetve az édesanya időszakos munkával. A nagyobb gyerekek ikrek, a fiú 6 éves Nimród, általános iskolát kezdte szeptemberben. Sokat játszik autókkal, nagy öröm lenne a számára egy távirányítós autó, vagy egy autópálya sok autóval. (76)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

ZITUS (5 ÉVES)

Adományozó: Ádám György

 

Zita és 2 testvére együtt élnek szüleivel, szociális segélyekből, és az édesanya alkalmi munkáiból. Zitus igazi kis hercegnő, mindent szeret, ami rózsaszín és ami, barbie-s. Folyamatosan csinosítja magát és a babáit, copfozza a hajakat, szépítkezik. Neki nagy öröm lenne egy Barbie baba, és hozzá kiegészítők, ruhák, cipők. (77)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

LIZIKE (3 ÉVES)

Köszönjük a támogatást!

Lizike a család legkisebb tagja. Szülei mindent megtesznek, hogy szeretetben nőjenek fel a kicsik, de szociális segélyekből élnek, amik megnehezítik a hétköznapokat. Lizi követi nővérét a babázásokban, sokat játszanak együtt. A játékok alatt történeteket találnak ki, lelkesen öltözteti a játékbabákat. Számára is egy Barbie baba lenne a vágyott ajándék. (78)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

MARTIN (17 ÉVES)

Adományozó: Urbán Éva Izabella

István 4 fiúgyermekét neveli feleségével. A feleség pszichés betegségei következtében sok időt tölt gyógykezelés alatt, sajnos sokszor apukára marad a családfenntartás mellett a gyermeknevelés is. Martin  17 éves, végzős középiskolás, logisztikus szeretne lenni, ügyes jó nyelvérzéke van. Sok időt tölt a számítógép előtt, számára egy vezeték-nélküli fülhallgató nagy ajándék lenne. (79)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

ÁRON (13 ÉVES)

Adományozó: Andor

István 4 fiúgyermeket nevel feleségével. A feleség pszichés betegségei következtében sok időt tölt gyógykezelés alatt, sajnos apukára marad a családfenntartás mellett a gyermeknevelés is. Áron 13 éves, általános iskola 7 osztályába jár. Sokat kosarazik, minden érdekli ami Amerikával kapcsolatos az ételek, a sport, a zene, ott szeretne élni. Mivel a testvére és ő is sokat hallgat zenét, a véleményük nem egyezik abban, hogy mit szeretnének hallgatni, számára is a vezeték nélküli fülhallgató lenne a megfelelő meglepetés. (80)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

BENCE (4 ÉVES)

Adományozó: Kókányné Kajári Éva

István 4 fiúgyermeket nevel feleségével. A feleség pszichés betegségei következtében sok időt tölt gyógykezelés alatt, sajnos apukára marad a családfenntartás mellett a gyermeknevelés is. Bence 4 éves kiscsoportos óvodás, az építés a mindene, sokat játszik az építőjátékával. Az óvodában már megismerkedett a legóval, nagyon szeretne egyet otthonra, sokat emlegeti hogy a Karácsonyfa alá azt várja. (81)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

MÁRKÓ (1,5 ÉVES)

Adományozó: Eszter, Józsi

István 4 fiúgyermeket nevel feleségével. A feleség pszichés betegségei következtében sok időt tölt gyógykezelés alatt, sajnos apukára marad a családfenntartás mellett a gyermeknevelés is. Markó 1,5 éves igazi vasgyúró, bölcsödés. Ügyesen mondja már a szavakat, stabilan jár, nagyon mozgékony. Számára bármilyen a korának megfelelő fejlesztő játék lenne a tökéletes ajándék. (82)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

BOTOND (13 ÉVES)

Adományozó: Emi és Peti

Vanda 4 gyermekes anyuka, Szegedhez közeli faluban él, férje közmunkásként dolgozik,  a legkisebb gyermekünkkel van otthon, apróbb javítási munkákat vállal a faluban, varrónőként. Szerény körülmények között élnek, de a körülményekhez képest nagy boldogságban. Legnagyobb fiú Botond 13 éves, a helyi általános iskolába jár, igazi kis művész lélek, sokat rajzol, fest. Számára bármilyen eszköz, amivel alkothat nagy örömet jelentene. (83)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

SZONJA (9 ÉVES)

Adományozó: Hanga, Timi & Jani

Vanda 4 gyermekes anyuka, Szegedhez közeli faluban él, férje közmunkásként dolgozik,  a legkisebb gyermekünkkel van otthon, apróbb javítási munkákat vállal a faluban, varrónőként. Szerény körülmények között élnek, de a körülményekhez képest nagy boldogságban. Szonja 9 éves, 3. osztályos tündéri kislány, kedvencei a pónik, sokat jár a szomszédba, ahol örömmel simogatja, eteti őket. Nagyon szeretne játék pónikat, rózsaszínt és lilát. (84)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

DÁVIDKA (4 ÉVES)

Adományozó: Horváth Éva

Vanda 4 gyermekes anyuka, Szegedhez közeli faluban él, férje közmunkásként dolgozik,  a legkisebb gyermekünkkel van otthon, apróbb javítási munkákat vállal a faluban, varrónőként. Szerény körülmények között élnek, de a körülményekhez képest nagy boldogságban. Dávidka 4 éves, kiscsoportos óvodás. A mindennapjait az építő játékok, a legózás teszi ki. Az óvodában most ismerkedett meg a dínókkal, ők is nagyon érdeklik. Örülnének bármilyen legónak, vagy dinoszauruszos ajándéknak. (85)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

LAURA (2 ÉVES)

Adományozó: Szofi, Csenge, Ajsa, Gabika és Lackó

Vanda 4 gyermekes anyuka, Szegedhez közeli faluban él, férje közmunkásként dolgozik,  a legkisebb gyermekünkkel van otthon, apróbb javítási munkákat vállal a faluban, varrónőként. Szerény körülmények között élnek, de a körülményekhez képest nagy boldogságban. Laura 2 éves, mindenben próbálja nagyobb lánytestvérét utánozni. Jókedélyű, vidám kislány, már összefüggő mondatokat mond, be nem áll a szája. Ő is gyakran követi testvérét a pónizásban, valamint sokat babázik. Számára is ezek ma játékok okoznának nagy örömet. (86)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT!

OLÍVIA (7 ÉVES)

Adományozó: Miklós

Egy kislány és egy kisfiú édesanyja keresett meg minket, édesapjuk sajnálatos módon 2 éve elhunyt. Családi segítségre nem számíthat hisz anyuka is gyermekotthonban nőtt fel. A nagylány Olívia 7 éves, második osztályos. Nagy örömmel “anyáskodik” az öccse felett, sokat segít már a házimunkában. Szereti a legókat, nagyon örülne egy lányos építőjátéknak. (87)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

ZÉTÉNY (5 ÉVES)

Adományozó: Miklós

Egy kislány és egy kisfiú édesanyja keresett meg minket, édesapjuk sajnálatos módon 2 éve elhunyt.  Családi segítségre nem számíthat hisz anyuka is gyermekotthonban nőtt fel. Zétény 5 éves, nagycsoportos óvodás, nagyon várja az iskolakezdést, sokat játszik a nővérével jó testvérek. Ő is szeret építeni, elsősorban házakat, autókat, számára egy fiús legó lenne az álomajándék. (88)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

DÓRIKA (3 ÉVES)

Adományozó: dr.Fülöp Klaudia és dr.Kolarovszki Tamás

A 3 éves Dórika nagyon szeretne egy ringatható, öltöztethető babát, de anyukájának, hiába dolgozik két helyen is, idén biztosan nem lesz annyi pénze karácsonyra, hogy valóra válthassa a kislánya vágyát. Nekünk együtt menni fog! (89)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

GABIKA (8 HÓNAPOS)

Adományozó: Nagy Dávid

Gabika nagymamája kereste meg az alapítványt, ideiglenesen ő neveli a 8 hónapos gyermeket,és egy fejlesztő játéknak örülne nagyon, ami a kisbaba korának megfelelő. (90)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

TITUSZ (16 ÉVES)

Adományozó: Adri

Titusz nem a családjával él, sajnos a körülmények nem teszik lehetővé. A tini fiú nagyon szeretne egy parfümöt, amiről a hétkönapokban csak álmodozik. Hátha egy jótevő pont őt választja! (91)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

MAJA (14 ÉVES)

Adományozó: Farkas László

A 14 éves Maja egy nehéz sorsú család legnagyobb gyermeke, és levelében hosszan mesél testvéreiről. Amikor az ő személyes karácsonyi vágyáról kérdeztük, azt mondta, néhány nekivaló bizsut szeretne, olyanokat, amiket kortársai is hordanak. (92)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

TIBIKE (8 HÓNAPOS)

Adományozó: Fejes-Kajtár Dóra

Egy 8 hónapos kisbaba Tibike családja keresett minket, és pelenkát kértek a fa alá, nagyon nehéz helyzetbe kerültek idén, miután az édesapa egy közúti baleset után hónapokig munkaképtelen volt. A kisbabának való bármilyen játék is boldoggá tenné őket, segítő angyalt keresünk számukra is. (93)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

DÓRI (10 ÉVES)

Adományozó: Kiss Dóri

Kata nevű szegedi anyuka kért segítséget aki egy éve, hosszú huzavona után vált el a családi otthonból jött el a gyerekekkel albérletbe. Sajnos családi segítségre nem számíthat, a nagyszülők már nem élnek. Dóri 10 éves, általános iskola 4. osztályába jár, jó tanuló, komoly kislány. Az iskolai kézilabda csapat tagja, már versenyekre jár, ügyesnek mondják edzői. Számára valamilyen interaktív játék lenne a legnagyobb öröm. (94)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

ANNA (8 ÉVES)

Adományozó: Juhász Gergő Tibor

Kata nevű szegedi anyuka kért segítséget aki egy éve, hosszú huzavona után vált el, a családi otthonból jött el a gyerekekkel albérletbe. Sajnos családi segítségre nem számíthat, a nagyszülők már nem élnek. Anna 8 éves, második osztályos, érdeklődő kislány, nagyon aktív, hatalmas mozgásigénnyel, a testvéréhez hasonlóan ő is kézilabdázik, valamint rajongva jár judó edzésekre. A testvéréhez hasonlóan szeretne anyuka ajándékot kérni, a 8 éves kislány pontosan ugyanarra vágyik mint a nővére. (95)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

DORINA (15 ÉVES)

Adományozó: Somogyi-Kovács Anita

Dorina édesanya nélkül néz szembe a tinikor kihívásaival. Az első parfüm beszerzése viszont anyagi akadályokba ütközik, így Ő ezt kérné az Angyaloktól. (96)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT!

RENI (14 ÉVES)

Adományozó: Farkas László

Reni már igazi nagylány, sokat vigyáz kisebb testvérei, minden házimunkába is besegít. Anyukája keresett bennünket azzal, hogy az egyik üzletben látott a kislány egy parfümöt, és azóta arról ábrándozik. (97)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

BÁNK (13 ÉVES)

Adományozó: Farkas László

Bánk kitünő tanuló, a szülei szemefénye, de sajnos körülményeik nem engedik, hogy a kisfiú karácsoyi kívánságát, egy vezetéknélküli fülhallgatót megvegyék nekik, angyalaink segítségét kérik. (98)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

BÁTOR (16 ÉVES)

Adományozó: Misi

A 16 éves Bátor nagyon szeret focizni, sajnos a szülők nem tudnak neki 47-es méretű teremcipőt vásárolni. A nekünk írt levelük nagyon megható volt, bárcsak idecsatolhatnánk. Angyalt keresünk számára is! (99)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

ANDOR (12 ÉVES)

Adományozó: Zsolt és Rebeka

Adományozó: Karsai László

(egyszerre vásárolták meg az ajándékot, de mindkét ajándék a legjobb helyre fog kerülni, garantáljuk!)

Andor egy olyan családban él, akiknek a sorsát évek óta nyomonkövetjük, szívünkhöz nőttek.A család kistinije egy vezetéknélküli fülhallgatót szeretne, hogy néha elvonulhasson az apróságok elől. (100)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

NÁNDI (13 ÉVES)

Adományozó: Ádám és Alexa

Nándi az apukájával nyaranta füvet nyír, metszeni is tud már, idén nyáron egy okosórára szeretett volna gyűjteni. Az élet úgy hozta, hogy iskolatáska és tanszerek lettek a zsebpénzből, a szülei a segítségünket kérték, hátha a karácsonyi csoda mégis megtörténik. (101)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

ILDI (16 ÉVES)

Adományozók: Ádám és Alexa

Ildi, Nándi tesója, már középiskolába jár, jól tanul,tudja, hogy szüleinek ezzel szerzi most a legnagyobb örömet. Nagyon jó a kézügyessége, szeretne műkörmözéssel foglalkozni, ehhez szeretne most segítséget kérni tőlünk. (102)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

BANDI (13 ÉVES)

Adományozók: Gábor és Dalma

 

Bandit a családból kiemelték, és egy otthonban él. Ott a fiúk szórakozása egy playstation, de sajnos 2 darab joystick nagyon hiányzik, főleg a téli, hosszú estéken. (103)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

VAJK (16 ÉVES)

Adományozó: Körtvélyesi Anikó

Vajk is egy átmeneti szálláson él jelenleg, a családjától távol. A nagyfiú egy vezetéknélküli „fülesre” vágyik, ő fogalmazott így, és elküldte nekünk a bizonyítványát, azt írta: „nem vagyok rossz tanuló,sem balhés, egyszerűen szegény.” Könnyünk kicsordult. (104)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

ZSÓFI (14 ÉVES)

Adományozó: Nagy Gertrúd

Zsófi igazi csaj, 14 éves, és nehéz körülményeik ellenére nagyon mosolygós, kedves kislány. Megsúgta sampon, balzsam, és egy parfüm lenne az álma. (105)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

KLÁRA (17 ÉVES)

Adományozó: Smohai ÁdÁm

Egy Szeged melletti kistelepülésről jár Szegedre busszal Klári suliba, naponta két órán át utazik. Levelében nagyon szépen megfogalmazta, hogy ami a legtöbb osztálytársának alap tisztálkodási szer, az az ő családjában luxus. Vágya egy parfüm, és sampon, balzsam. (106)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

MÁRTON (13 ÉVES)

Köszönjük a támogatást!

Marci és családja az alapítvány jó ismerőse, a kisfiú sérült kistestvére miatt sokszor próbálunk melléjük állni. De a 13 éves Marcinak is lenne vágya: vezetéknélküli fülhallgató. (107)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

ROLI (15 ÉVES)

Adományozó: Bakó Éva

Roli és kishúga 2 éve a nagyszülők gondozásába kerültek, amikor az addig róluk egyedül gondoskodó édesanyjuk a járványban elhunyt. Van egy karóra, ami nagyon menőnek számít a suliban, és Roli nagyon szeretne egy ilyet, hogy ne lógjon ki a sorból. Angyalaink segítségét kéri ebben. (108)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

FECI (12 ÉVES)

Adományozó: Farkas László

Feci Szeged mellett lakik szüleivel és két kistesójával. Egy asztali lámpát szeretne szobájába, ahol esténként tanulni szokott, de sajnos a szülei nem tudják ezt megadni neki. (109)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

SACI (12 ÉVES)

Adományozó: Farkas László

Saci és Anett ikertesók, anyukájukkal élnek együtt hármasban. Sajnos a családfő elhagyta őket a gyerekek születésekor, így nagy gondot okoz az anyukának a gyerekek ruházása, az angyaloknak azért írtak, hogy segítsenek nekik egy 35-ös teli cipő beszerzésében. (110)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

ANETT (12 ÉVES)

Adományozó: Farkas László

Anett, Saci tesója. Számára is a meleg téli cipő lenne a legnagyobb segítség, melynek a mérete 35-ös. A felajánlott összegből a cipő mellett egy-egy csajos kiegészítőt fog az anyukájuk vásárolni a fa alá a gyerekeknek. (111)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

ZSEBI (3 ÉVES)

Köszönjük a támogatást!

Az anyukája nem lehet mellette, így Zsebi nem látja, ösztönösen fogja a babát és dédelgeti. Apukája egy babát kérne az Angyaloktól, hogy legyen egy dajkálható társ a 3 éves kislány mellett. (112)

MÁR KAP AJÁNDÉKOT

KÖSZÖNJÜK EGY IGAZI ANGYAL VAGY!

FONTOS!

Arra kérünk vásárlási adatok megadása során ügyelj arra, hogy a szállítása cím a Karitáció Alapítvány címe legyen (6725 Szeged, Kálvária tér 31.) Az ajándékok beérkeznek hozzánk, ünnepi csomagolást kapnak és önkénteseink személyesen viszik el a csomagokat a gyerekeknek közvetlenül karácsony előtt.

Még egy dologra kérünk: ha az ajándékot megvetted ÍRJ NEKÜNK az info@karitacio.hu email címre egy üzenetet, a zárójelben lévő sorszám megírásával, hogy teljesítetted egy kisgyermek álmát (az email feldolgozását követően a rendszer átvált, teljesített álomra) és milyen nevet írhatunk ki a honlapra, a Facebookra, mint ajándékozó! Ha anonim szeretnél maradni, azt is jelezd nekünk kérlek! Köszönjük!

Megértettem