fbpx

Fogadj Örökbe Egy Családot

Segítő programunknak köszönhetően – Ételt viszünk az otthonokba. A Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány segíti, támogatja a szociálisan és egészségügyi segítségre szoruló embereket, a rászoruló családokat, a betegséggel küzdő gyermekeket. Mivel szakmai tevékenységünk társadalmi pozitív hatásai könnyen igazolhatóak, így a tevekénységünket folytatni és fokozni kívánjuk a következő időszakban is a rászorulók élelmezése fő célunk ezen program keretein belül.

A „Fogadj Örökbe Egy Családot Dél-Magyarországon” nevű programunkat segítő szándékú emberek hívták életre, a COVID-19 vírus kapcsán átmenetileg bajba jutott embertársaink közvetlen megsegítésére. Rengeteg ember került nehéz helyzetbe, azzal, hogy elveszítette munkáját. A kialakult pandémáis helyzet hívta életre a programot, amely keretein belül Dél-Magyarországi régióban havonta látogatjuk meg a programban résztvevő családokat és csaltunk mosolyt az arcukra tartós élelmiszercsomagokkal.

Milyen adományokkal tudsz segíteni?

  • tartós élelmiszer
  • tisztítószercsomag
  • tisztálkodási szerek, higiénés termékek
  • havi rezsiköltség átvállalás
  • háztartási gépek
  • konyhai eszközök
  • bútorok

Rászorulók élelmezése:Fogadj Örökbe Egy Családot - Karitáció Alapítvány

Az elmúlt időszakban több száz megkeresést kaptunk, olyan családoktól, akik a most kialakult helyzetben veszítették el munkahelyüket, így veszélybe került a megélhetésük! Amennyiben lehetőséged van tartós élelmiszerrel támogasd ezeket a családokat! Ha utalni szeretnél, akkor az alábbi a számlaszámra teheted meg és a megjegyzés rovatba kérünk, hogy írd oda: Fogadj Örökbe Egy Családot! Köszönjük. Számlaszám (CIB Bank): 10700062-48244909-51100005, Figyelmét, támogatását szeretettel és hálásan köszönjük!

FONTOS! Tömegesen érkezik megkeresés rászorulók élelmezése kapcsán, de szervezetünk csak Csongrád-Csanád megye és vonzáskörzetében tud segíteni, megértésüket köszönjük.

Ha segíteni szeretnél, vagy segítségre van szükséged vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Adománygyűjtő akció eredményét ide kattintva tekintheti meg: 2020 / 2021 (hamarosan)