fbpx

​Egészségnap a Gyálaréti Óvodában

Tudjuk az egészség mindannyiunk legértékesebb vagyona. Az egészség világnapját április 7-én ünnepeljük. Szem előtt tartva a betegségek megelőzésre és az egészséges életmód fontosságára hívták fel a figyelmet a Karitáció Alapítvány bohócdoktorai a Gyálaréti Óvodában ​egészségnap alkalmából. Ezáltal méltóan megemlékeztek az egészség világnapjáról a gyermekek körében. Csicsi bohóc az egészséges életmódra nevelés program keretein belül beszélgetett a gyerekekkel a helyes táplálkozásról, a sport fontosságáról, a vitaminpótlásról és a lelki egészségről. A bohócdoktorok által feltett kérdésekre helyesen válaszoló ovisok maguk is feltehették a piros bohócorrot. Cinti bohóc által hajtogatott kutya lufik, nagy kedvencei lettek a gyerekeknek. Az óvoda meghívását elfogadta Roland, aki dentálhigiénikus hallgató, Ő a szájhigiénia fontosságára hívta fel a figyelmet.

 


A gyerekek megtanulhatták a fogselyem és a fogkefe helyes használatát. Megértették, hogy a fogászati problémákat a legegyszerűbben úgy kerülhetjük el, ha gondosan ápoljuk fogainkat, és rendszeresen ellenőriztetjük szájhigiénés állapotunkat! Büszkeséggel töltött el bennünket, hogy a közös munka során ő is a Bohócdoktor csapatunk tiszteletbeli tagja lett.
Mindannyiunk számára hasznos, ha egy olyan világban élünk, amely mindenki számára elérhetővé kívánja tenni az egészséget.
Itt az ideje, hogy összefogással mindez közös célunk legyen, nem csak az egészség világnapján.

Együtt csodákra vagyunk képesek!

A nevettetők rendelése kórházakban, rendelőintézményekben, otthonokban ingyenes.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/Bohocdoktorok/
Kérjük, hogy kísérje figyelemmel az alapítvány tevékenységét, programjait, működését!

További képek megtekinthetőek a GALÉRIÁBAN.

 

Kérjük támogassa adó1% felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést! Mosoly és nevetés: gyógyítást támogató bohócdoktor kórházi jótékonysággal! A Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány 2008 óta sikeresen működteti a Bohócdoktor Gyógyító Csapatot. A mosolyt és gyógyulást eredményező tevékenység célja, hogy beteg, sérült gyermekek és felnőttek számára a sokszor óriási fájdalmat jelentő betegségeket, a gyakran állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal elterelve a nagy betegeket a gyógyulás felé. A programok a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára ingyenesek. A mosolygós bohócdoktor vizitek végén ajándékozás és öröm honol. Adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlásával segítsen Ön is mosolyt varázsolni a gyógyuló gyerekek arcára!
Minden támogatást, felajánlást, segítséget köszönettel fogadunk! Együtt csodákra vagyunk képesek! Kísérje figyelemmel jótékonysági segítő tevékenységünket! Támogatását, segítségét, önkéntes és önzetlen együttműködését hálás szívvel köszönjük! Bohócdoktorok, gyógyítás, jótékonyság!

10 érv, hogy a Karitáció Alapítvány működését támogasd ADÓD 1%-val:

– gyermekmentés, családtámogatás, adományok osztása,
– egészségvédelmi (szűrőnapok, sterilház, bohócdoktorok, egyéb gyermekmentő) programok működtetése,
– kulturális programok szervezése, tehetséggondozás,
– adományok gyűjtése, osztása (egyéni és csoportos formában, egyéneknek, családoknak, közösségeknek),
– mesedoktor kórháztámogatás, gyógyítás segítő élményprogram,
– oktatási, tájékoztató tevékenységek, készségfejlesztés,
– élelmezés (gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás), ingyenkonyhák élelmiszer támogatása,
– bűn-és baleset megelőzési programok szervezése,
– sport-és szabadidős programok, tömegsport szervezése,
– munkahely teremtés, megélhetést segítő akcióprogramok,
– tömegkommunikációs tevékenységek, tájékoztatás,
– segítő akciók, rendezvények, fórumok működtetése,
– környezeti és természeti, társadalmi segítő feladatok ellátása, akciók, rendezvények, jótékonysági események, önkéntes szerveződések támogatása, adományosztás, segítése, mentorálása…

2019.04.06.