fbpx

1.000.000 forint önerőből adományozott egészségügyi szájmaszkokat a Karitáció Alapítvány!

Egészségügyi szájmaszk adomány: 1.000.000 forint önerőből adományozott egészségügyi szájmaszkokat a Karitáció Alapítvány!

A koronavírus-járvány frontvonalában harcol a Karitáció Alapítvány és közel 50 önkéntese is. Nem telhet el úgy egyetlen hét sem, hogy ne indítsanak újabb karitatív kezdeményezést, amivel segíthetnek a március óta kialakult nehéz helyzetben a rászorulóknak vagy éppen a hétköznapi hősöknek.

„Most 1 millió forint értékben adományoztunk 3 rétegű egészségügyi védőmaszkokat azoknak akik most is értünk dolgoznak. A megelőzéshez szükséges eszközöket Szabó Sándor országgyűlési képviselő aktív közreműködésével juttatjuk el Deszk, Klárafalva és Kübekháza településekre. A maszkokat azok a hősök kapják, akik most is a közösségért dolgoznak az adott település szociális szférájában. 

De az adományból jutott Szegedre is, a Nephrológia és Hypertonia Centrum – szegedi Dialízis Központjának főnővére vette át a maszkokat. A klinikára érkező és dialízisre szoruló betegeknek fognak átadni, így a betegek biztonságosan gyógyulhatnak és az egészségügyi dolgozók is nyugodtabban tudnak dolgozni. Emellett önkéteseink a városban több tucat szegedi rászoruló családnak juttattak el a védőfelszerelésből.

A maszkosztás mellett párhuzamosan heti több száz adag meleg étellel, friss salátával és hidegen préselt gyümölcslével, egy igazi vitaminbombával látjuk el már 2 hete a mindennapi hőseinket, akik ebben a kiemelten nehéz időszakban is megfeszített tempóban dolgoznak, hogy az egészségügyi ellátásunk probléma nélkül és akadálymentesen működjön. – mondta el Masa Márton a Karitáció alapítója és egyben a programjának koordinátora.”

1.000.000 forint önerőből adományozott egészségügyi szájmaszkokat a Karitáció Alapítvány!

A koronavírus miatt kialakult helyzetben megkérünk mindenkit, hogy vegye komolyan és tartsa be az ajánlásokat, fogadják meg azokat a tanácsokat, amelyeket a szakemberek javasolnak, hogy mihamarabb a végére tudjunk érni ennek az időszaknak. Amennyiben egészségügyi szájmaszk adomány ra van szüksége keresse fel alapítványunkat.

Együtt csodákra vagyunk képesek!

További képek a GALÉRIÁBAN tekinthetőek meg.

 

Kérjük támogassa adó 1 százalék felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést!

Adó 1 százalék:

19560540-1-06

Számlaszám (CIB Bank):

10700062-48244909-51100005

Figyelmét, támogatását szeretettel és hálásan köszönjük!