fbpx

30 családot segített a Karitáció Alapítvány

Újabb 30 családot segített a Karitáció Alapítvány a „Fogadj Örökbe Egy Családot” nevű programjával

A Karitáció Alapítvány megalakulása óta támogatja a nehézsorsú, a társadalom peremére kerülő családokat adományokkal. Mégis megdöbbentő volt számunkra, hogy a segítséget kérők száma megtriplázódott a pandémia idején. Heti rendszerességgel érkeznek megkeresések segítségkérés céljából. Ez alkalommal 30 családot segített a Karitáció Alapítvány.

A „Fogadj Örökbe Egy Családot Dél-Magyarországon” nevű programunk átsegíti a nélkülöző családokat ezen a nehéz időszakon, hogy talpra tudjanak állni és olyan életet tudjanak folytatni, mint a pandémia előtt. Különösen nagy segítségre volt szükség a Covid-19 vírus miatti problémák kezelésére, rengetegen veszítették el állásukat és kerültek nehéz helyzetbe. Missziónknak tekintjük a szegénység visszaszorítását és az esélyegyenlőséget, ehhez igyekszünk minden tényezőt biztosítani és folyamatosan fenntartani a támogatást.

 

30 családot segített a Karitáció Alapítvány

„Örömmel közölhetjük, hogy épp a napokban 30 családnak sikerült segítenünk összeállított csomagjainkkal. Sikerült mindenkinek bepakolnunk a csomagokba tartós élelmiszert, tisztálkodási termékeket és csokoládét is a boldogsághormonok kedvéért.”-mondta Szécsényi Barnabás elnök.

Ha Ön is részese szeretne lenni ennek a segítő tevékenységnek, akkor személyi jövedelemadó bevallásakor ezt a számot adja meg: 19560540-1-06

Köszönjük!
Együtt csodákra vagyunk képesek!

Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány
Gyógyító Bohócdoktorok az egészségért, a boldogságért, a gyógyulásért! Bohócdoktorok a betegek gyógyulásáért!
Kérjük támogassa adó 1 százalék felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést!

Adó 1 százalék: 19560540-1-06 Személyi jövedelemadó bevallásakor kérjük ezt a számot adja meg. Köszönjük!

Számlaszám (CIB Bank): 10700062-48244909-51100005

Figyelmét, támogatását szeretettel és hálásan köszönjük!