fbpx

A bohócdoktorok a gyermekek lelki gyógyulásáért adományoztak

A Karitáció Alapítvány ősztől januárig több alkalommal, több százezer forint értékben adományozott a „Tündérkert a Gyermekek Lelki Egészségéért Alapítvány” számára, együttműködve társadományozóként a Mentaline pszichológiai stúdióval, akiknek köszönjük a közös fellépést a fiatalokért!

A gyermekek, fiatalok sokféle problémával és egyre többen érkeznek a Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai osztályra. Kik rövidebb, mások hosszabb időt töltenek gyógyulással. Egy a közös, hogy a legjobb kezekben gyógyulnak! Elhivatott szakemberek, sok türelem és segítség övezi a fiatalokat. Az Alapítvány óvodája gondoskodik a kisebbekről, nekik sikerült vastag habszivacs padlót adni, a Hacuka adományboltból pedig választottak rá szőnyeget, így senki nem fázik, aki a földön játszik. A zajra érzékenyek számára zajcsökkentő fülvédő beszerzésében segítettünk. Sok-sok tisztasági felszereléssel és higiéniai termékkel, még több játékkal, fejlesztő eszközzel is hozzá tudtunk járulni a gyerekek napjainak minőségéhez.

A nagyobbak gyógyulása sok terápiás foglalkozással jár és a szabadidejüket is hasznosan próbálják lekötni. Ehhez sporteszközök, ping-pong ütők, labdák, sok kreatív eszköz és alapanyag érkezett.

Az Alapítványt orvostechnikai eszközökkel és működési költségeikhez történő hozzájárulással is tudtuk segíteni.

Az elmúlt hónapok során remek kapcsolat alakult ki a Tündérkert Alapítvánnyal, akikkel a gyerekek egészségéért való törekvésünk abszolút közös, csakúgy mint a Mentaline pszichológiai stúdiónak, hiszen Ők is a lélek gyógyításának fontosságában hisznek, ezért dolgoznak nap mint nap. Szeretnénk a jövőben folytatni ezt az együttműködést, hiszen együtt csodákra vagyunk képesek!