fbpx

A jövőben bohócdoktor robot varázsolhat

Megalkotói pedig a World Robot Olympiad nemzetközi versenysorozat legfiatalabb résztvevő csapata, 7 és 8 éves lányok, akik a tanulmányi versenysorozat győri nemzeti döntőjén 3. helyezést értek el a Future Innovators kategóriában.

A Karitáció Alapítvány csapata büszke arra, hogy különleges segítő tevékenysége ösztönözte a három lány téma választását! Bohócdoktorok alapvetően sok időt töltenek a tanulókkal érzékenyítő órákon, ahol az intézményi szintű nevelésbe bekapcsolódva rávilágítanak a „megszokottól” eltérés elfogadására. Ezen keresztül a legfiatalabb generáció is felfigyel a segítségnyújtásra, fontossá válik számukra, hogy beteg és náluk rosszabb sorban élő kortársaiknak segíteni tudjanak.

„Ritkán látható ennyire tisztán a jó példa, de a dobogós lányok egyike Csicsi bohócdoktorunk kislánya. Ezért amellett, hogy a verseny eredményének örülünk, szenzációs sikerként éljük meg, hogy a karitatív nevelési minta megtérül és szociálisan érzékeny emberré nevel!”- mondta el Szécsényi Barnabás az alapítvány elnöke.

Adó1% fejajánlás Önnek nem kerül semmibe, mégis egy igazán jótékony cselekedet. Személyi jövedelemadó bevallásakor kérjük ezt a számot adja meg: 19560540-1-06

Együtt csodákra vagyunk képesek!

Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány
Gyógyító Bohócdoktorok az egészségért, a boldogságért, a gyógyulásért! Bohócdoktorok a betegek gyógyulásáért!
Adószám (adó1% felajánláskor ezt adja meg): 19560540-1-06

Segítségét és támogatását Szeged első Bohócdoktor alapítványa hálásan köszöni!