fbpx

A Karácsony mindenkié, tegyünk másokért!

Kérjük támogassa tartós élelmiszerrel a Karitáció Alapítvány bohócdoktorainak gyógyítást segítő tevékenységét. Az alapítvány önkéntesei egész évben segítik a nélkülöző gyermekek, családok, idősek, betegek hétköznapjait, hogy a rendelkezésünkre álló élelmiszer, ruhák, könyvek, játékok a lehető legjobb helyre kerüljenek. Szülők, nagyszülők és a cégek üzemeltetőit is együttműködésre hívják a bohócdoktorok, hogy idén még több rászoruló gyermek részesülhessen támogatásban Karácsony alkalmából.

Tartós élelmiszerrel lehet támogatni a Karitáció Alapítvány bohócdoktorainak gyógyítást segítő tevékenységét. Az alapítvány önkéntesei egész évben segítik a nélkülöző gyermekek, családok, idősek, betegek hétköznapjait, hogy a rendelkezésünkre álló élelmiszer, ruhák, könyvek, játékok a lehető legjobb helyre kerüljenek. Szülők, nagyszülők és a cégek üzemeltetőit is együttműködésre hívják a bohócdoktorok, hogy idén még több rászoruló gyermek részesülhessen támogatásban.

A tartós élelmiszer kapcsán fontos a szavatosság: az élelem, amelyeket adományoznak, legalább 3 hónap szavatossággal rendelkezzen.

Adomány leadás:

Az adományokat 2018. december 14-ig
fogadják a bohócdoktorok a Karitáció Alapítvány irodájában!
Cím: 6725 Szeged, Kálvária tér 31.

További gyűjtőpontokat keresünk!

Boltosokat, pedagógusokat, cégeket keresünk, akik az ott helyben az összegyűjtött felajánlásokat gyűjtőpontként a központba segítenek juttatni. Kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot! Hálásan köszönjük!

Tartós élelmiszer akció nyomtatható plakát letölthető: Ide kattintva

Telefonos információ (munkanapokon, munkaidőben):

+36-30/68-22-044

Visszajelzés: info@karitacio.hu

Karácsonyi céges adományok
Cégük jótékonysági adományozásával a Karitáció Alapítvány egész éves jótékonysági programját segítik! Tárgyi felajánlások, anyagi támogatás, mind – mind segítik a nélkülöző gyerekek és rászoruló családok helyzetének javítását! Támogatásuk, a legapróbb felajánlás is óriási segítség!

Advent és karácsonyi ünnep
Karácson a szeretet ünnepe! Segítheti a rászoruló gyerekek, nélkülöző családok, idős – egyedülálló idős embertársaink támogatását! Segítsége, felajánlása nagyon fontos!

Jótékonyság, karácsonykor
Egy szelet csokoládé, egy könyv, tisztálkodószer vagy egy meleg sál… egy társasjáték, egy plüssmaci, mind – mind segíti családtámogató, gyógyítást segítő, bohócdoktor program sikerét! Kérjük, keressen bennünket, hogy együtt működhessünk!

Kérjük, támogassa adó 1% felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést!

Adószám, adó 1% felajánláshoz:
19560540-1-06

Számlaszám:
10700062-48244909-51100005

Facebook oldal: https://www.facebook.com/Bohocdoktorok/

Együtt csodákra vagyunk képesek!

2018.10.16.