fbpx

Nagy vidámság a Szentesi kórházban

A Karitáció Alapítvány bohócdoktorait nagy izgalommal várták Szentesen a kis betegek februárban. Tudjuk, mindenhol elkél a vidámság ebben a hideg időben, amikor a beteg csöppségek száma megsokszorozódik a klinikákon, kórházakban.

 

Bohócdoktoraink a megszokott vidámsággal, színes ruhákban, bohócorral, megpakolt ajándékkosarakkal érkeztek a Dr. Bugyi István Kórházba.
A reggeli vizit után következett a mókás bohócdoktorok vizite. Pepi, Csicsi bohóc és Edó nagyi kórteremről kórteremre jártak, hogy a vidámság sehol se maradjon el. A móka és kacagás, illetve vidámság sehol sem maradhatott ki. Csicsi bóhóc mókás humor bonbonokat dobált szét, amin jókat kacagtak a gyerekek. Önkéntesünk kosarából csokoládékat és bohócorrokat ajándékozott a gyermekeknek. Edó nagyi megmozgatta a kis betegeket mondókával és énekkel összekovácsolta az egy szobában lakó kis betegeket. Pepi bohóc boszorkányos gyorsasággal luficsodákkal ajándékozta meg a kórházban tartózkodókat. Búcsúzáskor az áldozatos, szorgalmas munkát végző orvosok, nővérek számára is tartogattak ajándékokat a jótékony önkéntesek.

 

Segítőink, lelkes önkénteseink nélkül nem lenne ilyen sikeres a bohócdoktor kórháztámogató, gyógyítást segítő programunk.
Kérjük, hogy kísérje figyelemmel az alapítvány tevékenységét, programjait, működését!

Együtt csodákra vagyunk képesek!

Karitáció Alapítvány

Facebook oldal:

https://www.facebook.com/Bohocdoktorok/

Kérjük támogassa adó1% felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést! Mosoly és nevetés: gyógyítást támogató bohócdoktor kórházi jótékonysággal! A Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány 2008 óta sikeresen működteti a Bohócdoktor Gyógyító Csapatot. A mosolyt és gyógyulást eredményező tevékenység célja, hogy beteg, sérült gyermekek és felnőttek számára a sokszor óriási fájdalmat jelentő betegségeket, a gyakran állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal elterelve a nagy betegeket a gyógyulás felé. A programok a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára ingyenesek. A mosolygós bohócdoktor vizitek végén ajándékozás és öröm honol. Adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlásával segítsen Ön is mosolyt varázsolni a gyógyuló gyerekek arcára!
Minden támogatást, felajánlást, segítséget köszönettel fogadunk! Együtt csodákra vagyunk képesek! Kísérje figyelemmel jótékonysági segítő tevékenységünket! Támogatását, segítségét, önkéntes és önzetlen együttműködését hálás szívvel köszönjük! Bohócdoktorok, gyógyítás, jótékonyság!

10 érv, hogy a Karitáció Alapítvány működését támogasd ADÓD 1%-val:

– gyermekmentés, családtámogatás, adományok osztása,
– egészségvédelmi (szűrőnapok, sterilház, bohócdoktorok, egyéb gyermekmentő) programok működtetése,
– kulturális programok szervezése, tehetséggondozás,
– adományok gyűjtése, osztása (egyéni és csoportos formában, egyéneknek, családoknak, közösségeknek),
– mesedoktor kórháztámogatás, gyógyítás segítő élményprogram,
– oktatási, tájékoztató tevékenységek, készségfejlesztés,
– élelmezés (gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás), ingyenkonyhák élelmiszer támogatása,
– bűn-és baleset megelőzési programok szervezése,
– sport-és szabadidős programok, tömegsport szervezése,
– munkahely teremtés, megélhetést segítő akcióprogramok,
– tömegkommunikációs tevékenységek, tájékoztatás,
– segítő akciók, rendezvények, fórumok működtetése,
– környezeti és természeti, társadalmi segítő feladatok ellátása, akciók, rendezvények, jótékonysági események, önkéntes szerveződések támogatása, adományosztás, segítése, mentorálása…

 

2020.02.05.