fbpx

A KARITÁCIÓ ANGYALAI TÖBB MINT 150 GYERMEK ÁLMÁT VÁLTJÁK VALÓRA

A NN Biztosító bemutatja – Karitáció Angyalai három év alatt megháromszorozták a támogatott gyerekek számát. 150 gyermek karácsonya már biztosan szebb lesz. Köszönjük!

A Karitáció Alapítvány csapata 2020-ban álmodott egy nagyot és Karitáció Angyalai néven egy új kampányt indított, amit idén harmadik alkalommal hívtak életre. Már az adventi időszak előtt hetekkel számos levél, üzenet és telefon érkezett, melyben az Angyalokat keresték fel rászoruló családok. Éppen ezért hatalmas célt tűztünk ki magunknak: szerettük volna a kezdéshez képest megháromszorozni a mosolygós arcokat és 150 gyereket megajándékozni, ezzel közel 90 családnak könnyebbé tenni az ünnepeket. A „LEHETSZ TE IS ANGYAL!” nevű program múlt hét hétfőn (2022.december 5-én 10:00-kor) indult és örömmel szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy ma 9:37-kor le is zárult, azaz mind a 150 gyermeknek lesz ajándéka a fa alatt.

 

Óriási hálával tartozunk ezért minden embernek, aki segítette az Angyalok munkáját és hozzájárult a sikeres akcióhoz. A kampány sikeres lebonyolításában az idén is, mint ahogyan immár harmadik éve, hatalmas segítséget jelentett az NN Biztosító aktív részvétele. Bízunk benne, hogy a hagyományt jövőre is közösen tudjuk folytatni!

„Mindig öröm, ha egy ilyen programon keresztül hozzájárulhatunk a gyerekek és családok életéhez, de különösen igaz ez az ilyen sok bizonytalanságot hordozó időszakokban. Biztosítóként nekünk pont ilyenkor válik még fontosabbá a munkánk, amiben külön motivációt ad, hogy együtt 150 kisgyerek karácsonyát tehetjük most szebbé” – mondta Martin Eszter, az NN Biztosító HR-vezetője.

 

Arra kérjük azokat az embereket, akik adományozni szeretnének, hogy keressék fel a Karitáció Alapítvány weboldalát, melyet a www.karitacio.hu címen érnek el. Az oldalon megtalálható minden információ, hogy hogyan tudnak segíteni, legyen szó pénzügyi adományról, önkéntes munkáról vagy egyéb tárgyi eszközről.

Az elmúlt pár nap ismét megerősítette bennünk a hitet abban, hogy az általunk támogatott családoknak most van igazán szükségük a segítségre és azt is, hogy: Együtt csodákra vagyunk képesek! 

Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány
Gyógyító Bohócdoktorok az egészségért, a boldogságért, a gyógyulásért! Bohócdoktorok a betegek gyógyulásáért!
Adószám (adó1% felajánláskor ezt adja meg): 19560540-1-06

Segítségét és támogatását Szeged első Bohócdoktor alapítványa hálásan köszöni!