fbpx

A Karitáció Angyalainak álma idén is folytatódott…

A Karitáció Angyalainak álma idén is folytatódott…  100 gyerek és így közel 70 család karácsonya már biztosan szebb lesz. Köszönjük!

 

A Karitáció Alapítvány csapata a tavalyi évben álmodott egy nagyot és Karitáció Angyalai néven egy új kampányt indított, mellyel 50 gyerek karácsonyát szerettük volna szebbé tenni. De az nem szerepelt az álomban, hogy 15 óra alatt mind az 50 gyerek ajándékát sikerült beszereznünk az adományozók segítségével. Nagyon boldogok és hálásak voltunk mindenkinek, aki részt vett az tavalyi akcióban. A tavalyi siker után az álom folytatódott, és idén is munkába álltak az Angyalok. Hatalmas célt tűztünk ki magunknak: szerettük volna megduplázni a mosolygós arcokat és 100 gyereket megajándékozni, ezzel együtt közel 70 családnak könnyebbé tenni az ünnepket. A „LEHETSZ TE IS ANGYAL!” nevű program pénteken (2021.december 4-én 10:00-kor) indult, és örömmel szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy ma 11:48-kor le is zárult, azaz mind a 100 gyermeknek lesz ajándéka a fa alatt.

Óriási hálával tartozunk ezért minden embernek, aki segítette az Angyalok munkáját és hozzájárult a sikeres akcióhoz. A kampány sikeres lebonyolításában az idén is, mint ahogyan már tavaly is hatalmas segítséget jelentett az NN Biztosító aktív részvétele. Bízunk benne, hogy a hagyományt jövőre is közösen tudjuk folytatni.

Arra kérjük azokat az embereket, akik adományozni szeretnének, hogy keressék fel a Karitáció Alapítvány megújult weboldalát, melyet a www.karitacio.hu címen érnek el. Az oldalon megtalálható minden információ, hogy hogyan tudnak segíteni, legyen szó pénzügyi adományról, önkéntes munkáról vagy egyéb tárgyi eszközről.

Az elmúlt pár nap ismét megerősítette bennünk a hitet abban, hogy az általunk támogatott családoknak most van igazán szükségük a segítségre és azt is, hogy:Együtt csodákra vagyunk képesek!

Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány
Gyógyító Bohócdoktorok az egészségért, a boldogságért, a gyógyulásért! Bohócdoktorok a betegek gyógyulásáért!
Adószám (adó1% felajánláskor ezt adja meg): 19560540-1-06

Segítségét és támogatását Szeged első Bohócdoktor alapítványa hálásan köszöni!