fbpx

A Karitáció Alapítvány Angyalának Karácsonya

A Karitáció Alapítvány Angyalának Karácsonya! A Karitáció Alapítvány Angyalának rengeteg kérés érkezett, hogy a karácsonyfa alá ajándék kerüljön, mert sok szülőnek erre már nem marad anyagi kerete az ünnepek alatt. Egyszerűen szájhagyomány útján terjedt a hír, hogy a bohócdoktorok segítsége kiapadhatatlan és mindig lett elég angyalka is a kérésekhez. A kívánságok feldolgozása után, igyekeztünk összehozni a segítő angyalkákat az igényekkel.

 

Így tettük minél több apróság Karácsonyát boldoggá! Hittünk a szeretet és az összefogás erejében, aminek meg is lett az eredménye.
Örömmel értesítjük az angyalokat, hogy folyamatosan érkeznek a levelek és képek alapítványunkhoz, hogy az ajándékok jó helyre kerültek és milyen nagy örömet okoztak a családoknak. Nem is maga a meglepetés fontos, hanem amíg valaki összeállította az ajándékot, becsomagolta végig arra a kis gyermekre gondolt, aki nélkülözni kényszerül.

 

Bohócdoktoraink is részt vállaltak a meglepetések teljesítésében. Így jutottuk el Hódmezővásárhelyen az Aranyossy Ágoston Református Óvoda és Általános Iskola sajátos nevelési igényű és halmozottan hátrányos helyzetű 170 gyermekéhez, akik várták a Mikulást, de a mikulás csomag belevaló tartalmával nem rendelkeztek az iskola dolgozói. Nem késlekedtünk, édességgel megtömött dobozokkal érkeztünk az intézménybe. Örültünk, hogy hozzátehettünk a téli ünnepkörök családias hangulatú megrendezéséhez.

Az idei akció lezárult, de ha szívesen válna angyalkává, már jövőre a téli ünnepkör előtt keresse a Karitáció Alapítvány bohócdoktorait. A főangyaloknak már novemberben el kell kezdeni szervezkedni, hogy tényleg egy gyerek se maradjon ajándék nélkül. De a Karitáció Angyala programtól függetlenül is segíthetnek, hiszen a gyerekeknek nem csak Karácsonykor esik jól a törődés!

 

Az alapítvány örömmel fogadja önkéntesek, támogatók jelentkezését.
A személyi jövedelemadó 1 százalék felajánlók segítségét, hogy még többet tehessünk azokért, akik önállóan nem képesek terheiket cipelni.

A felajánlásokat, a segítséget, támogatást hálásan köszönjük! – Karitáció Alapítvány

Facebook oldal: https://www.facebook.com/Bohocdoktorok/

Együtt csodákra vagyunk képesek!

 

Kérjük támogassa adó1% felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést! Mosoly és nevetés: gyógyítást támogató bohócdoktor kórházi jótékonysággal! A Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány 2008 óta sikeresen működteti a Bohócdoktor Gyógyító Csapatot. A mosolyt és gyógyulást eredményező tevékenység célja, hogy beteg, sérült gyermekek és felnőttek számára a sokszor óriási fájdalmat jelentő betegségeket, a gyakran állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal elterelve a nagy betegeket a gyógyulás felé. A programok a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára ingyenesek. A mosolygós bohócdoktor vizitek végén ajándékozás és öröm honol. Adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlásával segítsen Ön is mosolyt varázsolni a gyógyuló gyerekek arcára!
Minden támogatást, felajánlást, segítséget köszönettel fogadunk! Együtt csodákra vagyunk képesek! Kísérje figyelemmel jótékonysági segítő tevékenységünket! Támogatását, segítségét, önkéntes és önzetlen együttműködését hálás szívvel köszönjük! Bohócdoktorok, gyógyítás, jótékonyság!

10 érv, hogy a Karitáció Alapítvány működését támogasd ADÓD 1%-val:

– gyermekmentés, családtámogatás, adományok osztása,
– egészségvédelmi (szűrőnapok, sterilház, bohócdoktorok, egyéb gyermekmentő) programok működtetése,
– kulturális programok szervezése, tehetséggondozás,
– adományok gyűjtése, osztása (egyéni és csoportos formában, egyéneknek, családoknak, közösségeknek),
– mesedoktor kórháztámogatás, gyógyítás segítő élményprogram,
– oktatási, tájékoztató tevékenységek, készségfejlesztés,
– élelmezés (gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás), ingyenkonyhák élelmiszer támogatása,
– bűn-és baleset megelőzési programok szervezése,
– sport-és szabadidős programok, tömegsport szervezése,
– munkahely teremtés, megélhetést segítő akcióprogramok,
– tömegkommunikációs tevékenységek, tájékoztatás,
– segítő akciók, rendezvények, fórumok működtetése,
– környezeti és természeti, társadalmi segítő feladatok ellátása, akciók, rendezvények, jótékonysági események, önkéntes szerveződések támogatása, adományosztás, segítése, mentorálása…

2018.12.30.