fbpx

Ahol a föld az éggel összeért

A  repülőnap keretében a Karitáció bohócdoktorai többszáz óvodás és kisiskolás számára szerveztek sportosan szórakoztató délelőttöt a földön, majd a repülők ejtettek ámulatba mindenkit.

A repülőtéren háromnapos légiparádé várta nagyszabású programsorozattal a repülés szerelmeseit. Az évről évre egyre több látványossággal bíró eseményen immár hagyományosan a Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktor Csapata is részt vett.

Pénteken délelőtt az óvodásoké és kisiskolásoké volt a terep, akik előzetes regisztráció alapján sorra érkeztek a repülőtérre az SZKT különjárataival. A kiérkező csoportok a dokik játékvezetésével sorversenyen vehettek részt, majd a Crazy 5k pályát vehették birtokba. Az iskolások a Crazy5k akadályokkal tűzdelt ügyességi pályáján versenyezhettek. Az eredmény sok vidám, mosolygó, kipirult arcú gyerek volt!

A hétvégén – az országban egyedülállóan – jótékonysági alapítványunk közreműködésével a Fogyatékosok Nappali Intézményéből olyan fogyatékkal élő fiatalok is kilátogathattak, akiknek segítség nélkül ritkábban van részük ilyen különleges élményben. A családoknak rengeteg plusz kiadással járnak egy speciális nevelési igényű gyermek mindennapjai, ezért nekik ez a kikapcsolódás óriási impulzust jelentett.

Együttműködő partnereinkkel reméljük, hogy a segítő, érzékenyítő példamutatással a gyerekek közül is sokan mondják „Ha nagy leszek bohócdoki leszek!”

Adó1% fejajánlás Önnek nem kerül semmibe, mégis egy igazán jótékony cselekedet. Személyi jövedelemadó bevallásakor kérjük ezt a számot adja meg: 19560540-1-06

Együtt csodákra vagyunk képesek!

Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány
Gyógyító Bohócdoktorok az egészségért, a boldogságért, a gyógyulásért! Bohócdoktorok a betegek gyógyulásáért!
Adószám (adó1% felajánláskor ezt adja meg): 19560540-1-06

Segítségét és támogatását Szeged első Bohócdoktor alapítványa hálásan köszöni!