fbpx

Bendének két álma is teljesülhet!

Hat nap alatt több, mint 1 millió forintot gyűjtött a Karitáció Alapítvány Bendének! Ezzel Bende két álma is teljesülhet!

 

Valóra válik Bende és szüleinek nagy álma, egy Panthera Bambino kerekesszék büszke tulajdonosai lehetnek hónapokon belül, ami kiváltja majd a babakocsit. Így megízlelheti a szabadság élményét és érzését. Kevesebb, mint egy hét alatt ismét bebizonyította Szeged, hogy amikor szolidalitásról és összefogásról van szó, akkor nem ismerünk határokat!

A Karitáció Alapítvány támogatóinak és a város lakosságának köszönhetően a kitűzött cél KÉTSZERESE, azaz 1.300.000 forint gyűlt össze, melyből egy helyett egyből Bende két álma is teljesülhet:

  • Bende számára kinyílhat a világ és pár hónap múlva már egy speciális kerekesszék segítségével megízlelheti a szabadság érzését.
  • A fennmaradó összegből pedig egy 100 alkalmas, személyre szabott robotterápiás kezelésen vehet részt a fővárosban, amely az alsóvégtagi petyhüdt bénultság fejlesztésére szolgál.

Bende két álma is teljesülhet - Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktorok

„Bende története nagyon szívszorító, számomra az a szeretet és az a támogatás, amit a családjától kap, semmihez sem fogható. Büszke vagyok arra, hogy a Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktorainak segítségével reményt adhatunk a 23 hónapos Bendének és a család támogatását mi is támogatni tudjuk.

Önök is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy Alapítványunk a kis Bendéhez hasonlóan más gyermekeknek is támogató kezet nyújtson! Kérem Önöket, hogy személyi jövedelmadó bevallásuk során támogassák a Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktorait a 19560540-1-06 adószámot megadva. Köszönjük!” – mondta el Szécsényi Barnabás, az alapítvány elnöke.

Ahhoz, hogy első kézből tájékozódhasson a Karitáció Alapítvány híreiről, valamint meghirdetetett programjairól, kérjük, csatlakozzon a www.facebook.com/Bohocdoktorok oldalunkhoz. Emellett a www.karitacio.hu oldalunkon áttekintheti a 2008 óta sikeres gyermekmentő és gyógyító bohócdoktor tevékenységünket, továbbá a projektekről készült beszámolókat is.

Együtt csodákra vagyunk képesek!

Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány
Gyógyító Bohócdoktorok az egészségért, a boldogságért, a gyógyulásért! Bohócdoktorok a betegek gyógyulásáért!
Kérjük támogassa adó 1 százalék felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést!

Adó 1 százalék: 19560540-1-06 Személyi jövedelemadó bevallásakor kérjük ezt a számot adja meg. Köszönjük!

Számlaszám (CIB Bank): 10700062-48244909-51100005

Figyelmét, támogatását szeretettel és hálásan köszönjük!