fbpx

Bohócdoktoraink hosszú idő után ismét átléphették a kórház kapuját

Kórházi bohócdoktor adomány a Karitáció Alapítványtól a Csongrád – Csanád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ – Hódmezővásárhely-Makó központja részére.

Bohócdoktoraink hosszú idő után ismét átléphették a kórház kapuját. Még ha nem is a megszokott bohócdoktor vizit keretein belül érkeztek Hódmezővásárhelyre, akkor is örömmel tölt el mindannyiunkat, hogy a kórházakban fekvő betegek és ott dolgozók mindennapjait tesszük szebbé azzal, hogy a boldogsághoz szükséges csokoládéadományt adhattunk át Dr. Kallai Árpádnak a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely-Makó főigazgatójának.

Az ismeretség az alapítvány és a kórház között már hosszú időkre nyúlik vissza. A kialakult pandémiás helyzet előtt Bohócdoktoraink havonta örvendeztették meg a kis betegeket az intézmény gyermekosztályain Makón és Hódmezővásárhelyen. Így azt gondoljuk, nem árulunk el titkot, azzal, hogy már nagyon várjuk azt a pillanatot, amikor ismét kezdetét veheti az igazi bohócdoktor vizit de addig is kórházi bohócdoktor adomány okkal tesszük szebbé a mindennapjaikat. Továbbá várjuk azon intézmények jelentkezését, ahol gyermekek gyógyulnak és szívesen fogadják a bohócdoktorainkat. A programok a klinikák, kórházak, rendelőintézetek számára ingyenesek. Ezért fontos, hogy Ön is segítsen: adóbevalláskor az adó 1%-ának felajánlásával támogassa KARITÁCIÓ ALAPÍTVÁNY – a bohócdoktorok gyógyító tevékenységét!

Együtt csodákra vagyunk képesek!

 

Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány
Gyógyító Bohócdoktorok az egészségért, a boldogságért, a gyógyulásért! Bohócdoktorok a betegek gyógyulásáért!
Kérjük támogassa adó 1 százalék felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést!

Adó 1 százalék:

19560540-1-06

Számlaszám (CIB Bank):

10700062-48244909-51100005

Figyelmét, támogatását szeretettel és hálásan köszönjük!