fbpx

Bohócdoktor úrnak tisztelettel jelentem, az osztály elindult!

Bohócdoktor képzés indult Szegeden a Karitáció Alapítvány szervezésében, melyre az ország minden sarkából érkezett jelentkezés. Öröm volt látni, mennyi belső motivációval rendelkező, segíteni vágyó ember van! A szegedi oktatás végül 15 fővel vette kezdetét a jelentkezőkkel történő beszélgetéseket követően az IH Rendezvényközpontban.

Az önkéntesek a civil élet különböző területeiről érkeztek, tanulótól a szépkorúig. A résztvevők között többen vannak, akik nem restek megyehatáron kívülről Bács-Kiskun, vagy Békés megyéből átjárni az oktatásra, vagy éppen pesti munkából a vonatállomásról órára sietni. Volt aki évek óta várta, hogy ilyen képzés induljon, másnak a családja hívta fel a figyelmét a segítő beállítottsága fényében a bohócdokikra. Többen érkeztek bölcsödei, óvodai, iskolai pedagógusi környezetből, van azonban aki teljesen más területen dolgozik.

Bohócdoktor képzés pillanatkép

A megnyitó a bemutatkozásról szólt, amiből kiderült, hogy tele a tanterem lelkesedéssel. Nagyon érdekes volt meghallgatni mindenki egyéni, saját motivációját arra, hogy miért is szeretne másokon segítő bohócdoktor lenni. Szuper csapat készül fel közösen arra, hogy még több nagybeteg kisgyermek kórházi ágyához vihessenek derűt és nevetést!

A Bohócdoktor mottó szellemében zajlik az elkövetkezendő időszakban az oktatás: együtt csodákra vagyunk képesek!

Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány
Gyógyító Bohócdoktorok az egészségért, a boldogságért, a gyógyulásért! Bohócdoktorok a betegek gyógyulásáért!
Adószám (adó1% felajánláskor ezt adja meg): 19560540-1-06

Segítségét és támogatását Szeged első Bohócdoktor alapítványa hálásan köszöni!