fbpx

Bohócdoktor rajzpályázat hirdet több SZÁZEZER Ft összdíjazással

Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek!” címmel a Karitáció Alapítvány rajzpályázatot hirdet több SZÁZEZER Ft összdíjazással.

A Karitáció Alapítvány Bohócdoktor csapata „Ha nagy leszek, bohócdoktor leszek!” címmel – rendhagyó módon, immár 8. alkalommal indítja útjára alkotói rajzpályázatát közel több Százezer forint összdíjazással. A pályázat során a gyermekek lerajzolhatják magukat bohócdoktorként. A fantáziájukra bízzuk, hogy milyen lenne az öltözékük, milyen sapkát húznának a fejükre és milyen sminket hordanának bohócdoktorkodás alatt. A rajzok szóljanak a vidámságról, a segítségnyújtásról, az egészséges életmódról.

Művészkedésre, szórakozásra fel!

Az online térben való versengésben a legtöbb interakciót bezsebelő NEVEZŐT értékes nyereményekkel fogjuk díjazni!

Formai követelmények:

 • az alkotói pályázaton grafikával (rajzzal, festéssel) lehet indulni
 • stílusbeli vagy egyéb megkötés nincs
 • a pályázati anyagok feltöltési határideje: 2023. április 6. (csütörtök) 24:00 óra
 • a pályázat eredményhirdetése: 2023. május 22. (hétfő)
 • a pályaművet feltölteni kizárólag .jpg formátumban lehet
 • a kép maximális mérete 2 MB lehet
 • egy gyermek csak egy pályaművet küldhet be
 • a kép jobb sarkában a pályázó nevét NYOMTATOTT betűvel fel kell tüntetni!

Korosztályok:

 1. kategória: 8 év alatti (óvodás – kisiskolás)
 2. kategória: 8-15 éves kor közötti (iskolás)

Feltöltéskor fel kell tüntetni:

 • az alkotó nevét
 • az alkotó életkorát
 • az alkotó lakhelyét
 • a pályamű fantázianevét
 • a pályázó melyik kategóriában pályázott
 • a kapcsolattartó nevét
 • a kapcsolattartó telefonszámát
 • a kapcsolattartó email címét

A beküldött képek egy azonos időben felkerülnek a Karitáció Alapítvány, Gyógyító Bohócdoktorok Facebook oldalra (https://www.facebook.com/Bohocdoktorok/), ahol kezdetét veszi egy interakció (LIKE) gyűjtő verseny. Az online térben való versengésben a legtöbb interakciót bezsebelő rajzolók pedig a verseny végén büszke tulajdonosai lehetnek a Karitáció Alapítvány Bohócdoktor külön címének és a nyereményeknek.

ITT TUDOD A PÁLYAMŰVEDET LEADNI:

Arra kérünk minden alkotót, hogy a pályaművek feltöltése előtt a megadott módon nevezze el a képet. Ezen folyamat kiemelten fontos az azonosítás miatt, azon alkotók akik ezt nem teszik meg nem vesznek részt a versenyen.

 

Díjazás:

A legtöbb lájkot begyűjtő alkotások készítői értékes díjazásban részesülnek korosztályonként. A legjobb alkotásokból plakát, matrica, kiadvány készül.

 1. kategória: 8 év alatti (óvodás – kisiskolás) – 100.000 Forint értékű vásárlási utalvány (elektronikai szakáruházba)
 2. kategória: 8-15 éves kor közötti (iskolás) – 100.000 Forint értékű vásárlási utalvány (elektronikai szakáruházba)

A közönségszavazás a www.facebook.com/Bohocdoktorok oldalon 2023. április 24. (hétfő) – 2023. május 15-ig (hétfő) 24:00-ra. A pályázat eredményhirdetése: 2023.május 22. (hétfő) .

Ahhoz, hogy első kézből tájékozódhasson a Karitáció Alapítvány híreiről, meghirdetett programjairól – ha eddig még nem tette volna – kérjük, hogy csatlakozzon a www.facebook.com/Bohocdoktorok oldalunkhoz, illetve a www.karitacio.hu oldalunkon áttekintheti a 2008 óta sikeres gyermekmentő és gyógyító tevékenységünket, továbbá a meghirdetett projektekről készült beszámolókat is figyelemmel kísérheti.

Legyél te is önkéntes!

A rezsiemelés miatt egyre több segélykérés érkezik hozzánk, ezért várjuk önkéntesek jelentkezését. Szervezetünk működésének segítésében, gyermekek, rászorulók életének könnyebbé, színesebbé tételében kiemelt szerepe van önkénteseinknek. Az önkéntesek jelenléte az elmúlt évek során alapítványunk működésének szerves részévé vált, segítségükkel magasabb színvonalon tudjuk végezni szakmai munkánkat.

Hiszünk abban, hogy az önkénteskedés, nem csak az alapítványunkat és a rászorulókat segíti, hanem a tevékenységek során az önkénteseink is gazdagodnak pozitív élményekkel, érzésekkel.

Együtt csodákra vagyunk képesek!