fbpx

Boldogságbomba a covid osztály dolgozóinak

Szeged első Bohócdoktor alapítványa a Karitáció Alapítvány 300 csomag különleges desszert meglepetéssel örvendeztette meg a Szegedi Tudományegyetem Járványügyi ellátó Központ COVID Osztály egészségügyi személyzetét, így hálálva meg áldozatos munkájukat. Egy nagylelkű adományozónak hála 450.000 Forint értékű előre csomagolt zacskós desszerttel és több száz tábla csokoládéval köszönték meg ebben a nehéz helyzetben az elcsigázott személyzet munkáját a Karitáció Alapítvány önkéntesei. Bohócdoktoraink bíznak abban, hogy a csokoládék olyan „boldogság hormont” adnak a dolgozóknak, amely hozzájárul ahhoz, hogy a munkájuk során keletkező stresszhelyzeteket könnyebben tudják kezelni.

Karitáció Alapítvány adományátadás - Szegedi Tudományegyetem Járványügyi ellátó Központ COVID Osztályának

/ Képen balról jobbra: Illésné Pál Erzsébet – Járványkórház szakápolói vezető, Dr. Letoha Annamária – Járványügyi ellátó Központ COVID Osztályvezető, Baranyi Ágnes – Karitáció Alapítvány kuratóriumi tag, Lövész Béláné – Járványkórház adományokért felelős vezető, Masa-Rényi Márti Karitáció Alapítvány önkéntes /

Együtt csodákra vagyunk képesek! – 1% ADÓSZÁM: 19560540-1-06

A kezdeményezésünkkel fel szeretnénk a figyelmet hívni arra, hogy most még nagyobb szükség van az összefogásra, szolidaritásra a kórházakban dolgozó egészégügyi személyzet felé. A testi és lelki kimerültségük ellenére még hosszú ideig kell helytállniuk a frontvonalban harcoló ápolóknak és orvosoknak. Támogatásra van szükségük ahhoz, hogy elviseljék a rájuk nehezedő óriási nyomást. Bohócdoktoraink most nem tudnak jelen, lenni de a boldogsághormont igyekszünk pótolni adományokon keresztül.

2020. tavasszán már bizonyítottunk. A Karitáció Alapítvány ott és akkor segít, amikor kell. A Pizzafutárral és a Zöldlevelecske Salátaműhellyel közösen heti több száz adag meleg étellel, friss salátával és hidegen préselt gyümölcslével tettük az egészségügyben dolgozó hősök mindennapjait szebbé. Ők azok, akik minden nap folyamatosan azért dolgoznak, hogy ellátásunk fennakadás nélkül és akadálymentesen működjön. – mondta Szécsényi Barnabás az alapítvány elnöke.

Karitáció Alapítvány adományátadás - több száz csomag különleges desszert meglepetés

Az előrejelzések alapján a koronavírus fertőzöttek számának emelkedésére kell még számítani a következő hetekben. Emiatt megkérünk mindenkit, hogy vegye komolyan és tartsa be a szakemberek által javasolt óvintézkedéseket, hogy minél hamarabb ismét teljes életet tudjunk élni. A legfontosabb most az, hogy ha tehetjük, akkor MARADJUNK OTTHON!  Vigyázzunk egymásra és szeretteinkre! Kitartást kívánunk a Covid osztály és egészségügy minden dolgozójának.

Az átadásról készült további képek a galériában érhetőek el.

 

Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány
Gyógyító Bohócdoktorok az egészségért, a boldogságért, a gyógyulásért! Bohócdoktorok a betegek gyógyulásáért!
Kérjük támogassa adó 1 százalék felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést!

Adó 1 százalék: 19560540-1-06 Személyi jövedelemadó bevallásakor kérjük ezt a számot adja meg. Köszönjük!

Számlaszám (CIB Bank): 10700062-48244909-51100005

Figyelmét, támogatását szeretettel és hálásan köszönjük!