fbpx

Családi nap a bohócdoktorokkal

Mára már népszerűvé vált, hogy az óvodákban családi nappal színesítik a nyári hónapokat. A Gyógyító Bohócdoktoraink a Makkosházi és a Cső Utcai Óvoda családi napján tartottak fergeteges játszóházat, hatalmas sikerrel. A program – melynek a célja, a család és óvoda, valamint a csoportokba járó gyermekek szülei közti kapcsolat erősítése – a szülőkkel, óvónőkkel közösen valósult meg. Kicsik és nagyok együtt szórakozhattak egy egész délutánon át.

Bohócdoktoraink vittek magukkal sok jó kedvet, színes lufikat, a bohócdoktor látástesztet, piros bohócorrokat, hullahopp karikát, színes szalagokat, kendőket, zsonglőr tányérokat, szélforgót, karszalagot. Pillanatokon belül benépesült a helyiség, ami a rendelkezésükre állt, nyitottak voltak a gyermekek feléjük. Érdekelte őket, hogy kik jöttek hozzájuk, és mit lehet velünk játszani. Röpködtek a bohócorrok a hullahopp karikába, a zsonglőrkendők szárnyra kaptak, a tányérokat cirkuszi ügyességgel forgatták a gyerekek és szüleik. A bohócorros látástesztet olvasók, mindig nagy nevetésben törtek ki. A krumpliorrosok boszorkányos gyorsasággal hajtogatták a lufit. A körjátékot éneklő leányzók hangja messzire szárnyalt.

Egy igazán tartalmas, eseménydús programon kapcsolódhattak ki a résztvevők. Kellemesen elfáradva, de felejthetetlen élményekkel tele tért haza minden gyerek.
A családi nap alkalmat adott arra, hogy mindenki, aki ellátogatott az eseményre egy igazi ünnepet élhetett meg, a család és az összetartozás ünnepét.

További képek megtekinthetőek a GALÉRIÁBAN!

Facebook: https://www.facebook.com/Bohocdoktorok/

Kérjük támogassa adó1% felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést! Mosoly és nevetés: gyógyítást támogató bohócdoktor kórházi jótékonysággal! A Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány 2008 óta sikeresen működteti a Bohócdoktor Gyógyító Csapatot. A mosolyt és gyógyulást eredményező tevékenység célja, hogy beteg, sérült gyermekek és felnőttek számára a sokszor óriási fájdalmat jelentő betegségeket, a gyakran állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal elterelve a nagy betegeket a gyógyulás felé. A programok a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára ingyenesek. A mosolygós bohócdoktor vizitek végén ajándékozás és öröm honol. Adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlásával segítsen Ön is mosolyt varázsolni a gyógyuló gyerekek arcára!
Minden támogatást, felajánlást, segítséget köszönettel fogadunk! Együtt csodákra vagyunk képesek! Kísérje figyelemmel jótékonysági segítő tevékenységünket! Támogatását, segítségét, önkéntes és önzetlen együttműködését hálás szívvel köszönjük! Bohócdoktorok, gyógyítás, jótékonyság!

10 érv, hogy a Karitáció Alapítvány működését támogasd ADÓD 1%-val:

– gyermekmentés, családtámogatás, adományok osztása,
– egészségvédelmi (szűrőnapok, sterilház, bohócdoktorok, egyéb gyermekmentő) programok működtetése,
– kulturális programok szervezése, tehetséggondozás,
– adományok gyűjtése, osztása (egyéni és csoportos formában, egyéneknek, családoknak, közösségeknek),
– mesedoktor kórháztámogatás, gyógyítás segítő élményprogram,
– oktatási, tájékoztató tevékenységek, készségfejlesztés,
– élelmezés (gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás), ingyenkonyhák élelmiszer támogatása,
– bűn-és baleset megelőzési programok szervezése,
– sport-és szabadidős programok, tömegsport szervezése,
– munkahely teremtés, megélhetést segítő akcióprogramok,
– tömegkommunikációs tevékenységek, tájékoztatás,
– segítő akciók, rendezvények, fórumok működtetése,
– környezeti és természeti, társadalmi segítő feladatok ellátása, akciók, rendezvények, jótékonysági események, önkéntes szerveződések támogatása, adományosztás, segítése, mentorálása…

2019.06.13.