fbpx

Öltözz a farsangon bohócdoktornak pályázat díjazás

A Karitáció Alapítvány óriási megtiszteltetéssel és örömmel fogadta, hogy az „Öltözz a farsangon bohócdoktornak” pályázati felhívására az egész országból érkeztek maskarás képek. Bohócdoktornak, illetve vidám doktornak öltöztek a gyerekek a farsangi időszakban, ezzel is mutatva a gyógyítás támogatásának fontosságát. A bohócdoktor jelmezes fotók beküldői között értékes mesekönyvek, színező füzetek, plüss játékok, és természetesen édességek kerültek kiosztásra, amit csomagként kaptak meg a pályaművet beküldők az egész országban. Fagyi bohóc egyénileg két díjazottnak adta át a meglepetés ajándékokat, aminek a gyerekek nagyon örültek. Személyesen a bohócdoktorok május közepén, a Szegeden a Toldy utcai Óvoda Napocska csoportjába látogattak el, ahova egyénileg vitték el a gyerekeknek a nyereményeket. Jancsika a saját kategóriájában élmény napot nyert a bohócdoktorokkal, bohócműsorral, csokival, lufihajtogatással az óvodai csoportjában.


A díjátadón a gyermekek nagy örömmel fogadták a piros orrosokat. Beszélgetés közben szóba került az egészséges életmód fontossága, a sport szeretete, az egészséges táplálkozás jelentősége annak érdekében, hogy a betegségek megelőzhetőek legyenek. Kata és Csicsi bohóc a zenés móka mellett lufival, csokoládéval és nevetéssel örvendeztetik meg a gyerekeket. Egy nagy csoport kis bohócdoktort avattak fel a program végén, akik büszkén viselték a krumpliorrokat.
A meglepetésképpen készített rajzokat és kézzel varrt bohócokat, melyeket az óvónők és a gyermekek készítettek, örömmel fogadták az alapítvány önkéntesei.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/Bohocdoktorok/

Együtt csodákra vagyunk képesek!

 

Kérjük támogassa adó1% felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést! Mosoly és nevetés: gyógyítást támogató bohócdoktor kórházi jótékonysággal! A Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány 2008 óta sikeresen működteti a Bohócdoktor Gyógyító Csapatot. A mosolyt és gyógyulást eredményező tevékenység célja, hogy beteg, sérült gyermekek és felnőttek számára a sokszor óriási fájdalmat jelentő betegségeket, a gyakran állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal elterelve a nagy betegeket a gyógyulás felé. A programok a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára ingyenesek. A mosolygós bohócdoktor vizitek végén ajándékozás és öröm honol. Adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlásával segítsen Ön is mosolyt varázsolni a gyógyuló gyerekek arcára!
Minden támogatást, felajánlást, segítséget köszönettel fogadunk! Együtt csodákra vagyunk képesek! Kísérje figyelemmel jótékonysági segítő tevékenységünket! Támogatását, segítségét, önkéntes és önzetlen együttműködését hálás szívvel köszönjük! Bohócdoktorok, gyógyítás, jótékonyság!

10 érv, hogy a Karitáció Alapítvány működését támogasd ADÓD 1%-val:

– gyermekmentés, családtámogatás, adományok osztása,
– egészségvédelmi (szűrőnapok, sterilház, bohócdoktorok, egyéb gyermekmentő) programok működtetése,
– kulturális programok szervezése, tehetséggondozás,
– adományok gyűjtése, osztása (egyéni és csoportos formában, egyéneknek, családoknak, közösségeknek),
– mesedoktor kórháztámogatás, gyógyítás segítő élményprogram,
– oktatási, tájékoztató tevékenységek, készségfejlesztés,
– élelmezés (gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás), ingyenkonyhák élelmiszer támogatása,
– bűn-és baleset megelőzési programok szervezése,
– sport-és szabadidős programok, tömegsport szervezése,
– munkahely teremtés, megélhetést segítő akcióprogramok,
– tömegkommunikációs tevékenységek, tájékoztatás,
– segítő akciók, rendezvények, fórumok működtetése,
– környezeti és természeti, társadalmi segítő feladatok ellátása, akciók, rendezvények, jótékonysági események, önkéntes szerveződések támogatása, adományosztás, segítése, mentorálása…

2019.05.29.