fbpx

Első nap, több SZÁZ melegétel, több ezer köszönetnyilvánítás a Karitáció Alapítványnak! 

Első nap, több SZÁZ melegétel adomány, több ezer köszönetnyilvánítás a Karitáció Alapítványnak! 

Szinte még el sem kezdődött a Karitáció Alapítvány kezdeményezése, de a közösségi médiában látható reakciók alapján több ezer ember szimpatizál velük. Ahogyan a tegnapi napon már beszámoltunk róla az Alapítvány, a Pizza Futár és a Zöldlevelecske Salátaműhely közösen összefogva heti több száz adag melegétel adomány csomagot juttat el a szegedi Gyermekgyógyászati Klinika Fertőző Osztályán és a II. Korház Infektológiai Osztályán dolgozó egészségügyi dolgozóknak.

Az összefogásból és szolidaritásból indított kezdeményezésünk tükrözi alapítványunk fő célját: Ott segítünk és akkor amikor kell! Hiszen együtt csodákra vagyunk képesek!  A támogatást két helyszínen indítottuk el, de a a tegnapi napon számos partnerünk és támogatónk jelezte csatlakozási szándékát, így folyamatosan azon dolgozunk, hogy bővítsük a helyszineket. Hiszen ezek a mindennapi hősök , megérdemlik a szolidarítást, együttérzést. – mondta el Gera Anikó Mónika az alapítvány programjának koordinátora. 

Melegétel adomány - Pizza átadás (Pizzafutár Szeged)

A koronavírus miatt kialakult helyzetben megkérünk mindenkit, hogy vegye komolyan és tartsa be az ajánlásokat, fogadják meg azokat a tanácsokat, amelyeket a szakemberek javasolnak, hogy mihamarabb a végére tudjunk érni ennek az időszaknak. Ha tehetjük MARADJUNK OTTHON!

Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány
Gyógyító Bohócdoktorok az egészségért, a boldogságért, a gyógyulásért! Bohócdoktorok a betegek gyógyulásáért!
Kérjük támogassa adó 1 százalék felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést!

Adó 1 százalék: 19560540-1-06 Személyi jövedelemadó bevallásakor kérjük ezt a számot adja meg. Köszönjük!

Számlaszám (CIB Bank): 10700062-48244909-51100005

Figyelmét, támogatását szeretettel és hálásan köszönjük!