fbpx

„Ez a BOHÓCDOKI gyógyít” rajzpályázat 300.000 forint összdíjazással

A Karitáció Alapítvány Bohócdoktor csapata „Ez a BOHÓCDOKI gyógyít!” címmel – rendhagyó módon, immár 6. alkalommal indítja útjára alkotói rajzpályázatát – 300.000 forint összdíjazással – amely lehetőséget nyújt arra, hogy az otthon töltött napokat a gyermekek színesebbé tegyék. A pályázat célja, hogy mindenki megalkothassa saját bohócdoktorát: a rajzok szóljanak a vidámságról, a segítségnyújtásról, az egészséges életmódról és arról, hogy a gyermekek fejében miként elevenednek meg a Karitáció Alapítvány bohócdoktorai, bohócdoktorvizitjei a kórházakban. Az online térben való versengésben a legtöbb 3 interakciót bezsebelő LIKE vadászt értékes nyereményekkel fogjuk díjazni.

Ez a bohócdoki gyógyít alkotói rajzpályázat - felhívás kép

Bohócdoktoraink úgy gondolják, hogy a gyermeki kreativitás határtalan, nem szab neki gátat sem bezártság, sem hiányérzet. Számukra minden lehetséges! Művészkedésre, szórakozásra fel! Pályázat további részletei és a nevezés feltételei a https://karitacio.hu/bohocdoktor-rajzpalyazat/ oldalon érhetőek el.

Pályázat további részleteiért és a nevezés feltételeiért kattintson ide!

Adója 1%-val támogassa Szeged ELSŐ bohócdoktor alapítványát, a Karitáció Alapítványt! Köszönjük.

Az ön segítségével idén is több ezer rászoruló részére tudjunk segítő kezet nyújtani. Az Ön 3.000-5.000 Ft értékű adó1% felajánlása újabb bohócdoktor vízitekre, rászoruló családok támogatására ad lehetőséget. További információk, kitöltéssel kapcsolatos tájékoztató az info@karitacio.hu e-mail címen lehetséges.

Adó 1+1 százalékáról május 20-ig nyilatkozhat elektronikusan az ESZJA felületén, munkáltatójánál, vagy a Nemzeti Adó-és Vámhivatal ügyfélszolgálatán személyesen! Az átláthatóság menüpontban részletesen tájékozódhat az alapítványunk elmúlt években történt adó 1 százalék felhasználásáról!

Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány
Gyógyító Bohócdoktorok az egészségért, a boldogságért, a gyógyulásért! Bohócdoktorok a betegek gyógyulásáért!
Adószám (adó1% felajánláskor ezt adja meg): 19560540-1-06

Segítségét és támogatását Szeged első Bohócdoktor alapítványa hálásan köszöni!