fbpx

AZ ÖNKÉNTESSÉG VILÁGNAPJÁN INDUL A „NN bemutatja: LEGYÉL TE IS ANGYAL!” PROGRAM

A mai nappal elindul a Karitáció Alapítvány és az NN Biztosító Zrt. közös, angyali programja, amely lehetőséget ad arra, hogy ünneppé varázsoljuk több mint 100 hátrányos helyzetű gyermek karácsonyát. Az Alapítvány önkéntesei 2020-ban az NN Biztosító támogatásával 50 család gyermekeihez látogathattak el karácsony előtt, és adhatták át az ajándékokat. Ezt a számot 2021-ben sikerült megduplázni a kezdeményezőknek. Az idei évben már advent előtt sok korábbi Angyal jelentkezett, hogy szeretne egy-egy rászoruló gyermek arcára mosolyt varázsolni karácsonyi álmának megvalósításával.

LEHETSZ TE IS ANGYAL! – ehhez mindössze fel kell keresned a https://karitacio.hu/karitacio-angyalai oldalt és teljesíteni egy hátrányos helyzetű gyermek karácsonyi kívánságát 2022. december 11-ig! Részletes információ lejjebb található!

 

„Az elmúlt évek sok bizonytalanságot és nehézséget hoztak az emberek életébe, biztosítóként pedig pont ilyenkor válik még fontosabbá a munkánk.  A mi feladatunk, hogy a legnehezebb időszakokban helytállva segítsük az embereket, hogy azzal törődhessenek, ami számukra a legfontosabb. Ezért csatlakoztunk örömmel immár harmadik éve a Karitáció Alapítvány ajándékakciójához, hogy együtt 100 kisgyerek karácsonyát tehessük szebbé” – mondta Martin Eszter, az NN Biztosító HR-vezetője.

 

„Az elmúlt két év eredményei igazán elkötelezetté tettek minket a Karitáció Angyalai program kapcsán. Összesen több mint 150 gyermek ajándékozásában vehettünk már részt. Az ajándékátadás örömteli pillanatait is sok-sok családnál átéltük és az okozott boldog percek, megkönnyebbült szülői tekintetek és hálakönnyes gyermeki szemek visznek minket az úton, aminek lendületével 2022-ben is életre szerettük volna hívni a programot. Kérjük Önöket, ha tehetik idén csatlakozzanak hozzánk, Legyenek Önök is Angyalok!” – mondta el Szécsényi Barnabás, a Karitáció Alapítvány elnöke.

 

ADOMÁNYOZÁS RÉSZLETEI:

Látogass el a https://karitacio.hu/karitacio-angyalai oldalra és VÁLTSD VALÓRA egy hátrányos helyzetű gyermek karácsonyi kívánságát 2022. december 11-ig! Az oldalra érkezve kattints a Megajándékozom gombra, amelyik gyermek álomajándékát szeretnéd teljesíteni. Amint rákattintottál, az oldal automatikusan átirányít egy országosan ismert webshop oldalára. Ezt követően pedig egy egyszerű online vásárlás következik. Arra kérünk, a vásárlási adatok megadása során ügyelj arra, hogy a szállítási cím a Karitáció Alapítvány címe legyen (6725 Szeged, Kálvária tér 31.). Az ajándékok a beérkezést követően ünnepi csomagolást kapnak és az NN Biztosító Zrt. munkatársai, valamint az Alapítvány önkéntesei személyesen viszik el a csomagokat a gyermekeknek karácsony előtt. A kívánságokat a Karitáció Közhasznú Alapítvány adatbázisa alapján állítottuk össze.

Együtt csodákra vagyunk képesek!