fbpx

I. Karitáció Családi Sportnap

Első alkalommal került megrendezésre a Karitáció Családi Sportnap a Szegedi Repülőtéren, amelynek célja az volt, hogy a családok minőségi időt tudjanak együtt tölteni. A sportolás mellett kikapcsolódhattak és jótékonykodhattak is a résztvevők. A belépőjegyek árából az újszegedi gyermekkórház fertőző osztálya kap fertőtlenítő szereket. A program palettája színes volt, mindenki megtalálta az érdeklődésének megfelelő elfoglaltságot.

A lovas, a kutyás és a taekwondo bemutatókat együtt nézhették a családok, majd az átmozgató edzéseken bohócdoktorainkkal együtt tornáztak a sportolni vágyók.

Aki az Aréna akadálypályát teljesítette, kipróbálhatta az elektromos autót is, ami nagy kedvence volt a gyerekeknek. A Bohócdoktorok játszóházában készültek a csillámtetkók és a lurkók sorra bontogatták a zsákbamacskákat, majd a szabadban kergették a buborékfújó buborékait. Hosszú sorok álltak a csontrakó sátránál, aki nem csak a felnőttek, hanem a gyerekek körében is nagy népszerűségnek örvendett.


A nap végén az alapítvány egy kétszer három fős sétarepülést sorsolt ki azok között, akik valamilyen sporteszközzel érkeztek a rendezvényre.

A sportnap felhívja a figyelmet a rendszeres testmozgásra és étkezésre, azaz a mindennapok egészséges életmódjára. A minőségi sportprogramok hozzájárulnak ahhoz, hogy a családok boldogan és felhőtlenül éljék egészséges mindennapjaikat!

Ne feledjük! A rendszeres testmozgás elengedhetetlen ahhoz, hogy egészséges életmódot éjünk, ezért sportoljunk eleget!

További képek megtekinthetőek a GALÉRIÁBAN!

Facebook: https://www.facebook.com/Bohocdoktorok/

 

Kérjük támogassa adó1% felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést! Mosoly és nevetés: gyógyítást támogató bohócdoktor kórházi jótékonysággal! A Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány 2008 óta sikeresen működteti a Bohócdoktor Gyógyító Csapatot. A mosolyt és gyógyulást eredményező tevékenység célja, hogy beteg, sérült gyermekek és felnőttek számára a sokszor óriási fájdalmat jelentő betegségeket, a gyakran állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal elterelve a nagy betegeket a gyógyulás felé. A programok a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára ingyenesek. A mosolygós bohócdoktor vizitek végén ajándékozás és öröm honol. Adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlásával segítsen Ön is mosolyt varázsolni a gyógyuló gyerekek arcára!
Minden támogatást, felajánlást, segítséget köszönettel fogadunk! Együtt csodákra vagyunk képesek! Kísérje figyelemmel jótékonysági segítő tevékenységünket! Támogatását, segítségét, önkéntes és önzetlen együttműködését hálás szívvel köszönjük! Bohócdoktorok, gyógyítás, jótékonyság!

10 érv, hogy a Karitáció Alapítvány működését támogasd ADÓD 1%-val:

– gyermekmentés, családtámogatás, adományok osztása,
– egészségvédelmi (szűrőnapok, sterilház, bohócdoktorok, egyéb gyermekmentő) programok működtetése,
– kulturális programok szervezése, tehetséggondozás,
– adományok gyűjtése, osztása (egyéni és csoportos formában, egyéneknek, családoknak, közösségeknek),
– mesedoktor kórháztámogatás, gyógyítás segítő élményprogram,
– oktatási, tájékoztató tevékenységek, készségfejlesztés,
– élelmezés (gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás), ingyenkonyhák élelmiszer támogatása,
– bűn-és baleset megelőzési programok szervezése,
– sport-és szabadidős programok, tömegsport szervezése,
– munkahely teremtés, megélhetést segítő akcióprogramok,
– tömegkommunikációs tevékenységek, tájékoztatás,
– segítő akciók, rendezvények, fórumok működtetése,
– környezeti és természeti, társadalmi segítő feladatok ellátása, akciók, rendezvények, jótékonysági események, önkéntes szerveződések támogatása, adományosztás, segítése, mentorálása…

 

2019.06.23.