fbpx

Idős emberek Húsvétját tettük örömtelivé

Idős emberek Húsvétját tettük örömtelivé! Több száz csomag élelmiszert juttatott az idős rászorulók megsegítésére a Karitáció Alapítvány Húsvét alkalmával. Célzottan egyedülálló, rendkívül alacsony jövedelmű időskorú emberekhez jutott el a szeretetcsomagunk. Bohócdoktorkodásaink alkalmával az idősek otthonában az idősek elmesélték önkénteseinknek, hogy egy-egy ünnep alkalmával menyire várják haza az unokákat és gyermekeiket. De nem mindig tudják megvendégelni őket úgy ahogy szeretnék, ugyanis alacsony jövedelmük miatt nem tudják a megfelelő élelmiszereket megvásárolni. A tartós élelmiszer csomaggal, így tudtuk ünnepüket gondtalanabbá és örömökben telivé tenni.

A legrászorultabbak a szociális hálón keresztül élelmiszer átvételre feljogosító kupont kaptak, mely révén cukrot, lisztet, tésztát, tisztítószert, konzervet, tisztálkodószereket vihetnek haza a idős emberek. A Karitáció Alapítvány évente ezernél több nélkülöző családot és közösséget, illetve egyént támogat. Nem csak a szegedieknek, hanem az ország számos pontjára eljutnak a nélkülözőknek a segítő adományok.
Wéhli Márk az alapítvány elnöke fontosnak tartja azt, hogy másokat is segítésre buzdítson. Kiemelte, hogy összefogásra van szükség. A Karitáció Alapítvány által működtetett Hacuka a jótett-hely a közös problémamegoldásról szól, a közösség segítő és összefogó ereje teszi ezt a jótékony működést naggyá.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/Bohocdoktorok/

Együtt csodákra vagyunk képesek!

 

Kérjük támogassa adó1% felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést! Mosoly és nevetés: gyógyítást támogató bohócdoktor kórházi jótékonysággal! A Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány 2008 óta sikeresen működteti a Bohócdoktor Gyógyító Csapatot. A mosolyt és gyógyulást eredményező tevékenység célja, hogy beteg, sérült gyermekek és felnőttek számára a sokszor óriási fájdalmat jelentő betegségeket, a gyakran állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal elterelve a nagy betegeket a gyógyulás felé. A programok a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára ingyenesek. A mosolygós bohócdoktor vizitek végén ajándékozás és öröm honol. Adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlásával segítsen Ön is mosolyt varázsolni a gyógyuló gyerekek arcára!
Minden támogatást, felajánlást, segítséget köszönettel fogadunk! Együtt csodákra vagyunk képesek! Kísérje figyelemmel jótékonysági segítő tevékenységünket! Támogatását, segítségét, önkéntes és önzetlen együttműködését hálás szívvel köszönjük! Bohócdoktorok, gyógyítás, jótékonyság!

10 érv, hogy a Karitáció Alapítvány működését támogasd ADÓD 1%-val:

– gyermekmentés, családtámogatás, adományok osztása,
– egészségvédelmi (szűrőnapok, sterilház, bohócdoktorok, egyéb gyermekmentő) programok működtetése,
– kulturális programok szervezése, tehetséggondozás,
– adományok gyűjtése, osztása (egyéni és csoportos formában, egyéneknek, családoknak, közösségeknek),
– mesedoktor kórháztámogatás, gyógyítás segítő élményprogram,
– oktatási, tájékoztató tevékenységek, készségfejlesztés,
– élelmezés (gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás), ingyenkonyhák élelmiszer támogatása,
– bűn-és baleset megelőzési programok szervezése,
– sport-és szabadidős programok, tömegsport szervezése,
– munkahely teremtés, megélhetést segítő akcióprogramok,
– tömegkommunikációs tevékenységek, tájékoztatás,
– segítő akciók, rendezvények, fórumok működtetése,
– környezeti és természeti, társadalmi segítő feladatok ellátása, akciók, rendezvények, jótékonysági események, önkéntes szerveződések támogatása, adományosztás, segítése, mentorálása…

2019.04.16.