fbpx

Indul a bohócdoktor vizit Kecskeméten

Indul a bohócdoktor vizit Kecskeméten!

Bohócdoktor vizit Kecskeméten. Hétfőn délelőtt nem csak a gyermekek, de a felnőttek is piros bohócorrot vettek fel a Bács-Kiskun Megyei Kórház játszószobájában, s egy pár fotó erejéig így tett dr. Svébis Mihály, az intézmény főigazgatója is. Az első bohóckodás apropója, hogy a kórház együttműködési megállapodást kötött a Karitáció Alapítvánnyal. A tavaly végzett bohócdoktoraink négyen, a kórház orvosai, ápolója ezért még nagyobb örömmel tettünk eleget a felkérésnek.

 

Az alapítvány önkéntesei most sem érkeztek üres kézzel, egy csecsemőágyat és neurológiai hangvillát adott át Wehli Márk elnök a kórház főigazgatójának. Ezután kezdődött a vidám meglepetésműsor, miközben a gyermekek örömmel kapcsolódtak be a játékba. Gondtalanul ültek bele a bohócdokik vizsgálószékébe. A játék közben előkerült egy óriási felfújható kalapács, amely Pepi bohóc meggyőződése szerint tökéletesen alkalmas a sajgó láb gyógyítására.

 

 

Valahányszor suhintott volna, a tárgy kiesett a kezéből vagy kalapját verte le vele. A komikus ,,orvosi” vizsgálat megmosolyogtatta a jelen lévő kisgyermeket és szüleiket is. A műsor végeztével a kis betegek szívesen válogattak a játékok és a csokoládék között, amit Csicsi bohóc kínált számunkra kosarából. Pepi bohóc minden kis beteg kívánságára külön lufit készített. Egy egész állatkert elevenedett meg a luficsodák által a játszószobában.
Aki nem tudott a többi gyerkőccel tartani, mert ágyhoz volt kötve, azt külön meglátogatták a pirosorrosok a gyermekosztályon.
Bohócdoktoraink bíznak benne, hogy a sok nevetés előmozdította a gyerekek gyógyulását. Ez egy bohócdoktor legfőbb küldetése.
A jövőben havi rendszerességgel találkozhatnak bohócdoktorokkal a kecskeméti kórházban tartózkodó kis betegek.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/Bohocdoktorok/

Együtt csodákra vagyunk képesek!

 

Kérjük támogassa adó1% felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést! Mosoly és nevetés: gyógyítást támogató bohócdoktor kórházi jótékonysággal! A Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány 2008 óta sikeresen működteti a Bohócdoktor Gyógyító Csapatot. A mosolyt és gyógyulást eredményező tevékenység célja, hogy beteg, sérült gyermekek és felnőttek számára a sokszor óriási fájdalmat jelentő betegségeket, a gyakran állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal elterelve a nagy betegeket a gyógyulás felé. A programok a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára ingyenesek. A mosolygós bohócdoktor vizitek végén ajándékozás és öröm honol. Adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlásával segítsen Ön is mosolyt varázsolni a gyógyuló gyerekek arcára!
Minden támogatást, felajánlást, segítséget köszönettel fogadunk! Együtt csodákra vagyunk képesek! Kísérje figyelemmel jótékonysági segítő tevékenységünket! Támogatását, segítségét, önkéntes és önzetlen együttműködését hálás szívvel köszönjük! Bohócdoktorok, gyógyítás, jótékonyság!

10 érv, hogy a Karitáció Alapítvány működését támogasd ADÓD 1%-val:

– gyermekmentés, családtámogatás, adományok osztása,
– egészségvédelmi (szűrőnapok, sterilház, bohócdoktorok, egyéb gyermekmentő) programok működtetése,
– kulturális programok szervezése, tehetséggondozás,
– adományok gyűjtése, osztása (egyéni és csoportos formában, egyéneknek, családoknak, közösségeknek),
– mesedoktor kórháztámogatás, gyógyítás segítő élményprogram,
– oktatási, tájékoztató tevékenységek, készségfejlesztés,
– élelmezés (gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás), ingyenkonyhák élelmiszer támogatása,
– bűn-és baleset megelőzési programok szervezése,
– sport-és szabadidős programok, tömegsport szervezése,
– munkahely teremtés, megélhetést segítő akcióprogramok,
– tömegkommunikációs tevékenységek, tájékoztatás,
– segítő akciók, rendezvények, fórumok működtetése,
– környezeti és természeti, társadalmi segítő feladatok ellátása, akciók, rendezvények, jótékonysági események, önkéntes szerveződések támogatása, adományosztás, segítése, mentorálása…

2018.11.15.