fbpx

JÓKEDV KECSKEMÉTEN A BOHÓCDOKIKKAL

A bohócdoktorok a kecskeméti kórház csecsemő – és gyermekosztályát látogatták meg, hogy felvidítsák az osztályon fekvő gyermekeket. Hiszen a jókedv segíti a felépülést. Volt aki még otthon lévő testvérével is megosztotta az élményt videóhíváson keresztül.

Csicsi bohóc színes, pöttyös ruhája és a hajában lévő óriási masni rögvest magára vonzotta a gyermeki tekinteteket. Hát még amikor a köpeny zsebből a színes lufik is előkerültek, melyet utána a gyermeki óhaj szerint hajtott formára. A kutya a leggyakoribb kérés persze, de mindig van aki különlegesebbnél különlegesebb kérést eszel ki. Ezzel mindig leköti kicsi és nagy figyelmét is, könnyítve az aggódó szülők dolgán. Egy kis fellélegzés mindenkinek jól jön, hiszen a kórházban a sérülések, a gyermek biztonsága miatt a szülők teljes figyelmére szükség van sokszor.

Bohócdoktorok a jókedvű vizit kellékeivel

A mosolyért nem csak a lufi állatok feleltek, Melinda a horgolt figurákkal megpakolt kosárral szerzett örömet a gyerekeknek, akik választhattak egy bátorság plüsst a kosárból. A puha, ölelni való figurák nagyon népszerűek a gyerekek körében.

Na meg persze akinek az orvosok és nővérek engedték, a Bohócdokik csokit is osztottak, hiszen ezért gyűjti az Alapítvány a csokit minden évben. Illetve az elmaradhatatlan bohócorrot a „bohócorros puszihoz”. Hogy az hogyan is néz ki? A bohócdoktor puszija a két bohócorrocska összeérintését jelenti.

Bátor és jókedvű gyerekekkel zárult a rendhagyó vizit ezúttal is, hiszen együtt csodákra vagyunk képesek!