fbpx

Jótékonysági filmvetítés a Karitáció Alapítvánnyal

Teltházas húsvéti bohócdoktor mozi. A tavaszi szünet utolsó napján jótékonysági mozi matinét tartott a Karitáció Alapítvány Szegeden a Belváros Moziban. A bohócdoktorok több mint négyszáz, többnyire nagycsaládos és hátrányos helyzetben lévő, vagy jól tanuló kisgyermeket hívtak a „Nyuszi suli: a húsvéti mentőakció” c. film premier előtti vetítésére húsvét alkalmából. Az aula megtelt várakozó gyermekekkel, akiket a bohócdoktorok köszöntöttek. Minden gyermek egy tábla csokoládét és egy bohóc orrot kapott, így kicsit ők is bohócdoktorrá válhattak.

A teli nézőtér színpadán vetítés előtt, bátor, vállalkozószellemű gyerekek sora kígyózott, akiket a locsolóverseik elszavalásáért egyedi, horgolt játékfigurával ajándékoztak meg a bohócdoktorok.

A 2008 óta sikeresen működtetett bohócdoktor csapat a segítő együttműködések révén mosolyt visz a kórházi gyógyításba, illetve kulturális és szociális missziókat is folytat. A mozifilm vetítés elsődleges célja az örömszerzés és az ünnepi hangulat emelése volt. A húsvéti mozizásra csillogó tekintetű, vidám gyerekek érkeztek, s az igazán örömteli rendezvény sikerét egy tucat bohócdoktor önkéntes szorgoskodásának köszönhették a résztvevők.

Számos álmot váltott már valóra a Karitáció Alapítvány az elmúlt években az Önök segítségével. Ezért is fontos, hogy adóbevalláskor az adó 1% felajánlása, mert ilyen és ehhez hasonló örömet tud szerezni a gyerekeknek, s ennek jóvoltából mozizhatott ingyen minden meghívott család. Köszönet a szegedi Belváros Mozinak, hogy már évek óta segíti munkánkat, és helyet biztosít a mozielőadásra.

TELJES GALÉRIA ITT TALÁLHATÓ!

Adó1% fejajánlás Önnek nem kerül semmibe, mégis egy igazán jótékony cselekedet. Személyi jövedelemadó bevallásakor kérjük ezt a számot adja meg: 19560540-1-06

Együtt csodákra vagyunk képesek!

Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány
Gyógyító Bohócdoktorok az egészségért, a boldogságért, a gyógyulásért! Bohócdoktorok a betegek gyógyulásáért!
Adószám (adó1% felajánláskor ezt adja meg): 19560540-1-06

Segítségét és támogatását Szeged első Bohócdoktor alapítványa hálásan köszöni!