fbpx

Karitáció Alapítvány Angyalai ismét segítenek!

Ön is biztosan ismer olyan gyermeket, akihez nem tud elmenni a Jézuska. A Karitáció Alapítvány Angyalai és az NN Biztosító közösen valóra váltják ezen gyerekek álmait!

Az ország egyik legmeghatározóbb biztosítási cégcsoportja az NN Biztosító Zrt. és Dél-Magyarország első Bohócdoktor Alapítványa ismét életre hívja a Karitáció Angyalai elnevezésű programot. A 2020-as akciójuk olyan sikeres volt, hogy kevesebb mint 15 óra alatt 50 gyermek karácsonyát tettük feledhetetlenné. 2021-ben szeretnénk a megajándékozott gyerekek számát MEGDUPLÁZNI: minimum 100 gyermek karácsonyát kívánjuk boldogabbá tenni.

FELHÍVÁS:

Gyerekek figyelem! Közeledik a karácsony! Itt az ideje megírni vagy megrajzolni a levelet az Karitáció Alapítvány Angyalkájának!

Küldjön el egy ismertetőt a családról a gyermek nevét, életkorát és hogy Csongrád-Csanád Megyében melyik városban él,hogy az Ön gyermeke vágya is felkerülhessen a listára! A felhívás keretein belül kizárólag az első 30 jelentkező álmát tudjuk valóra váltani.

Jelentkezéseket kizárólag Csongrád-Csanád megyéből tudunk fogadni.

Kívánságokat 2021. november 30. 16:00 óráig várjuk emailben az info@karitacio.hu címre vagy postai úton az alapítvány irodájába 6725 Szeged, Kálvária tér 31.

„Tudjuk a hátrányos helyzetű családok sokszor elzártan, saját közösségükben élnek. Most az Önök segítségét kérjük abban, ha ismer olyan kisgyermeket, akinek az Angyalka nem tud hozni a fa alá ajándékot, írjanak nekünk vagy keressék fel alapítványunkat. Hiszünk a szeretet és az összefogás erejében és abban, hogy jótékonyság a legcsodálatosabb karácsonyi ajándék” – mondta Szécsényi Barnabás elnök!

„Biztosítóként a mi feladatunk, hogy pont a legnehezebb élethelyzetekben tudjunk támogatást nyújtani az embereknek, és ezt a missziót visszük tovább itt is. Tavaly is nagy örömmel csatlakoztunk a Karitáció Alapítvány kezdeményezéséhez, és szeretnénk ezt igazi NN-es hagyományként folytatni, hogy minél több gyerek karácsonyát varázsolhassuk kicsit szebbé” – mondta Holló Bence, az NN Biztosító elnök-vezérigazgatója.

 

Amennyiben a Karitáció Angyalai közé szeretne valaki csatlakozni, akkor is várjuk a jelentkezéseket, ennek részleteit később fogjuk közölni.A Karitáció angyali program során összegyűjtött ajándékok beérkezését követően, ünnepi csomagolást kapnak és az NN Biztosító Zrt. munkatársai, valamint az Alapítvány önkéntesei személyesen viszik el a csomagokat a gyermekeknek közvetlenül karácsony előtt.

Együtt csodákra vagyunk képesek!

Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány
Gyógyító Bohócdoktorok az egészségért, a boldogságért, a gyógyulásért! Bohócdoktorok a betegek gyógyulásáért!
Adószám (adó1% felajánláskor ezt adja meg): 19560540-1-06

Segítségét és támogatását Szeged első Bohócdoktor alapítványa hálásan köszöni!