fbpx

Kecskemétre autóval érkezett a Mikulás

A gyermekosztály kis lakói a Mikulás érkezését már nagyon várták Kecskemétre, a Bács-Kiskun Megyei Kórházba. Az intézmény mostani és egykori betegei, illetve a kórház dolgozóinak gyerkőcei gyűltek össze a kórház aulájában, hogy üdvözöljék a Télapót. Aki az idén otthon hagyta a rénszarvasait, és igazán különleges módon, egy autón robogott be két krampuszával.
Voltak olyan bátor gyermekek, akik azonnal készen álltak egy kis versmondásra.

 

 

Azonban volt olyan ifjonc, aki az ismerős bohócdoktorok biztatására lépett csak elő, hogy énekeljen a nagyszakállúnak. Aki ezt csokoládéval és mandarinnal jutalmazta.
Nem csak a Mikulás érkezésével kedveskedtek a kicsiknek a szervezők. A programok tárháza állt rendelkezésre a szülők és a csemeték elé. Terápiás kutyák, bábszínház, hangszerbemutató és nem utolsó sorban a Karitáció Alapítvány bohócdoktorai is szórakoztatták a gyerekeket.

 

A nevettetők alig győzték boszorkányos gyorsasággal hajtogatni a lufiból készült virágokat és szíveket, az ide- oda tekergő mókás figurákat, mintha már előre kitalálták volna a gyerekek titkos kívánságait. A nebulók hosszú sorokban várakoztak a luficsodákra. De megérte nem volt olyan kis beteg, aki a Kartáció Alapítvány léggömbje nélkül tért volna haza.

 

 

Bohócdoktoraink örömmel tesznek eleget ilyen és ehhez hasonló felkéréseknek. Az önkénteseink az egész országból várják az intézmények felkéréseit. A nevettetők rendelése kórházakban, rendelőintézményekben, otthonokban ingyenes. Éppen ezért is fontos a társadalmi megbecsülésként felajánlható adó 1 %.

Együtt csodákra vagyunk képesek!

Kérjük, hogy kísérje figyelemmel az alapítvány tevékenységét, programjait, működését!

Facebook oldal: https://www.facebook.com/Bohocdoktorok/

 

Kérjük támogassa adó1% felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést! Mosoly és nevetés: gyógyítást támogató bohócdoktor kórházi jótékonysággal! A Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány 2008 óta sikeresen működteti a Bohócdoktor Gyógyító Csapatot. A mosolyt és gyógyulást eredményező tevékenység célja, hogy beteg, sérült gyermekek és felnőttek számára a sokszor óriási fájdalmat jelentő betegségeket, a gyakran állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal elterelve a nagy betegeket a gyógyulás felé. A programok a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára ingyenesek. A mosolygós bohócdoktor vizitek végén ajándékozás és öröm honol. Adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlásával segítsen Ön is mosolyt varázsolni a gyógyuló gyerekek arcára!
Minden támogatást, felajánlást, segítséget köszönettel fogadunk! Együtt csodákra vagyunk képesek! Kísérje figyelemmel jótékonysági segítő tevékenységünket! Támogatását, segítségét, önkéntes és önzetlen együttműködését hálás szívvel köszönjük! Bohócdoktorok, gyógyítás, jótékonyság!

10 érv, hogy a Karitáció Alapítvány működését támogasd ADÓD 1%-val:

– gyermekmentés, családtámogatás, adományok osztása,
– egészségvédelmi (szűrőnapok, sterilház, bohócdoktorok, egyéb gyermekmentő) programok működtetése,
– kulturális programok szervezése, tehetséggondozás,
– adományok gyűjtése, osztása (egyéni és csoportos formában, egyéneknek, családoknak, közösségeknek),
– mesedoktor kórháztámogatás, gyógyítás segítő élményprogram,
– oktatási, tájékoztató tevékenységek, készségfejlesztés,
– élelmezés (gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás), ingyenkonyhák élelmiszer támogatása,
– bűn-és baleset megelőzési programok szervezése,
– sport-és szabadidős programok, tömegsport szervezése,
– munkahely teremtés, megélhetést segítő akcióprogramok,
– tömegkommunikációs tevékenységek, tájékoztatás,
– segítő akciók, rendezvények, fórumok működtetése,
– környezeti és természeti, társadalmi segítő feladatok ellátása, akciók, rendezvények, jótékonysági események, önkéntes szerveződések támogatása, adományosztás, segítése, mentorálása…

2018.12.05.