fbpx

KIEMELKEDŐ ÖSSZEFOGÁS A BOHÓCDOKTOROKON KERESZTÜL

A Karitáció alapítvány éves rendszerességgel csokigyűjtést szervez a karácsonykor kórházban fekvő gyermekek számára. 2023. év végén már 11. alkalommal valósult meg ez a karitatív program, mely kiemelkedő összefogást eredményezett.

A karácsonyt a szeretteiktől kényszerűen távol töltő gyermekek helyzetét sokan átérzik. Ezért az elmúlt 11 évben folyamatosan emelkedett a csokigyűjtő pontok száma és ezzel az érkező csoki mennyisége is.

2023-ban a kiemelkedő összefogás még az Alapítványt is meglepte.

Nem a csoki mennyisége okán, sokkal inkább a gyűjtőpontként működő helyek számossága miatt. Rengetegen fogadtak és továbbítottak csokoládét az Alapítvány felé 2023 decemberében. Illetve soha nem látott mennyiségű belső gyűjtés történt a vállalkozások, cégek, állami hivatalok, bölcsödék, óvodák, iskolák munkatársai és diákjai jóvoltából.

kiemelkedő összefogás a bohócdoktorokon keresztül

A csoki mellé sokan rajzoltak és gyógyító üzenetet is küldtek a bohócdoktorokon keresztül a kórházak kis betegei számára az ország minden szegletéből.

A beérkezett csokoládé még karácsony előtt eljutott hét kórház gyermekosztályára kicsik és nagyobbak örömére.

A Karitáció Alapítvány munkatársai így duplán is sikernek könyvelhetik el a programot. A kórházak támogatása mellett a gyűjtőpontok példamutató és szemlélet formáló szerepéért úgyszintén hálásak minden résztvevő számára. A példátlan összefogás erősíti hitüket mottójukban, „együtt csodákra vagyunk képesek!”

Minden további támogatást szívesen fogadunk.

Karitáció Alapítvány, Gyógyító Bohócdoktorok |

Karitáció Alapítvány, Gyógyító Bohócdoktorok Adó 1%: 19560540-1-06,

Szla (CIB): 10700062-48244909-51100005,

www.karitacio.hu