fbpx

Köszönjük a bizalmat mindenkinek!

Ezúton szeretnénk megköszönni mindazoknak, akik idén is megtisztelték bizalmukkal és az adó 1 %-ának felajánlásával a Karitáció Alapítvány működését.

A Karitáció Alapítványnál is nélkülözhetetlen,– a korábbi 13 évhez hasonlóan – hogy az idén is megkapta a támogatást adó 1 % formájában, különösen a koronavírus idején. Az elmúlt évtized rengeteg kihívást és örömet hozott számunkra. Segítő programjaink keretében rászorulók ezreit tudtuk támogatni, legyen szó családokról vagy nagyobb közösségekről, intézményekről.

adó 1 %

Ám az elmúlt év eseményei a mi tevékenységeinket is nagyban korlátozták. Nem tudtuk a megszokott módon szervezni programjainkat, látogatni az intézményeket és sokkal több anyagi javak bevonására volt szükség. Hiszen Alapítványunk programsorozata és adományozói munkája közvetlenül kapcsolódik a koronavírus időszakához is. A 2020-as évben és az idén is folyamatos adományozói munkát folytatva gyermekkórházaknak, felnőtt Covid osztályoknak és idősotthonoknak. Ezek mellett a Covid miatt a társadalom peremére szoruló családoknak nyújtunk segítséget havi rendszerességgel.

Kérjük, hogy lehetőség szerint jövőre is támogassák munkánkat!