fbpx

Kezdetét vette a „Legyél TE is angyal!” program

Kezdetét vette a Karitáció Alapítvány Angyalai és az NN Biztosító Zrt. közösen indított programja, amely keretein belül több mint 100 hátrányos helyzetű gyermek karácsonyát teszik feledhetetlenné az idén is!

Az alapítvány önkéntesei 2020-ban az NN Biztosító támogatásával 50 család gyermekeihez látogathattak el karácsony előtt, és adhatták át az ajándékokat. Ezt a számot idén szeretnék megduplázni a kezdeményezők! Több mint 100 gyermek várja, hogy mosolyt varázsoljunk az arcukra az ünnepek alkalmából.

LEHETSZ TE IS ANGYAL!  – nem kell mást tenned, mint felkeresni a https://karitacio.hu/karitacio-angyalai oldalt és teljesíteni egy hátrányos helyzetű gyermek karácsonyi kívánságát 2021. december 10-ig! Részletes információt lejjebb találnak!

„Tavaly is nagy örömmel csatlakoztunk a Karitáció Alapítvány kezdeményezéséhez, és szeretnénk ezt igazi NN-es hagyományként folytatni és minél több gyerek karácsonyát szebbé varázsolni. Az ilyen nehéz időkben talán ez még fontosabb, de biztosítóként egyébként is az a feladatunk, hogy a legnehezebb élethelyzetekben segítsük az embereket” – mondta Holló Bence, az NN Biztosító elnök-vezérigazgatója.

 

A sikeres 2020-as Karitáció Angyalai programunk megerősítette bennünk az elhivatottságunkat és rávilágított arra, hogy mindennél nagyobb szüksége van ránk a családoknak. Tavaly az adventi időszakban több mint 50 családnál jártunk személyesen a kollégáimmal, ahol legtöbbször boldogságtól könnyes szemek és leírhatatlanul hálás szavak vártak bennünket. Már tavaly év végén megszületett bennünk a döntés, a Karitáció Angyalait 2021-ben is életre szeretnénk hívni. Hiszen számunkra a legnagyobb elismerés az, amikor boldognak látunk egy olyan gyermeket vagy családot, akiknek segíteni tudtunk. Kérjük Önöket, ha tehetik idén csatlakozzanak hozzánk, Legyenek Önök is Angyalok! – mondta el Szécsényi Barnabás elnök

ADOMÁNYOZÁS RÉSZLETEI:

Látogass el a https://karitacio.hu/karitacio-angyalai oldalra és VÁLTSD VALÓRA egy hátrányos helyzetű gyermek karácsonyi kívánságát 2021. december 10-ig!

Az oldalra érkezve kattints a Megajándékozom gombra, amelyik gyermek álom ajándékát szeretnéd teljesíteni. Amint rákattintottál, az oldal automatikusan átirányít egy országosan ismert webshop oldalára. Ezt követően pedig egy egyszerű online vásárlás következik. Arra kérünk, a vásárlási adatok megadása során ügyelj arra, hogy a szállítása cím a Karitáció Alapítvány címe legyen (6725 Szeged, Kálvária tér 31.). 

Az ajándékok a beérkezést követően ünnepi csomagolást kapnak és az NN Biztosító Zrt. munkatársai, valamint az Alapítvány önkéntesei személyesen viszik el a csomagokat a gyermekeknek közvetlenül karácsony előtt.

A kívánságokat a Karitáció Közhasznú Alapítvány adatbázisa alapján állítottuk össze.

Együtt csodákra vagyunk képesek!