fbpx

Lehetsz TE is Angyal – ajándékátadás

A Karitáció Alapítvány Angyalai és az NN Biztosító Zrt. munkatársai a hétvégén félszáz hátrányos helyzetű család karácsonyát tették feledhetetlenné…

Az ország egyik meghatározó biztosítójának, az NN Biztosító Zrt-nek a munkatársai és Dél-Magyarország első bohócdoktor alapítványának, a Karitáció Alapítványnak az angyalai az elmúlt napokban több mint 50 családnál jártak és varázsoltak mosolyt kicsik és nagyok arcára még az ünnepek előtt a „LEHETSZ TE IS ANGYAL!” program keretein belül. A program szervezői szeretettel tolmácsolják azoknak a nehéz sorsú családokban élő gyermekeknek a köszönetét, akik a napokban kapták meg a várva várt karácsonyi ajándékaikat, a csokoládé adományokat és vásárlási utalványokat.

Karitáció Alapítvány Angyalai - ajándékátadás előtti kép

Az ajándékokat egytől-egyig személyesen vittük ki és adtuk át a gyermekeknek, ennek köszönhetően leírhatatlan pillanatokat éltünk át együtt a családokkal: meghatódottság, örömkönnyek, nevetés és rengeteg hálás szó. Az elmúlt három nap ismét megerősítette bennünk az elhivatottságunkat és rávilágított arra, hogy mindennél nagyobb szükség van most az összefogásra. Talán hihetetlen, de 72 óra képes volt arra, hogy az idei év összes negatív élményét elfeledtesse velünk és feltöltse a teljes csapatunkat. Köszönjük mindenkinek a támogatást és Boldog Karácsonyt kívánunk!” – mondta el Masa Márton alapító.

Karitáció Alapítvány Angyalai - adószám: 19560540-1-06

Ahhoz, hogy első kézből tájékozódhasson a Karitáció Alapítvány híreiről, meghirdetetett programjairól – ha eddig még nem tette volna – akkor kérjük, hogy csatlakozzon a www.facebook.com/Bohocdoktorok oldalunkhoz, illetve a www.karitacio.hu oldalunkon áttekintheti a 2008 óta sikeres gyermekmentő és gyógyító tevékenységünket, továbbá a meghirdetett projektekről készült beszámolókat is figyelemmel kísérheti.

Együtt csodákra vagyunk képesek!

További képek a GALÉRIÁBAN tekinthetőek meg.

 

Kérjük támogassa adó 1 százalék felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést!

Adó 1 százalék:

19560540-1-06

Számlaszám (CIB Bank):

10700062-48244909-51100005

Figyelmét, támogatását szeretettel és hálásan köszönjük!