fbpx

NN Biztosító támogatásával – Lehetsz TE is Angyal!

A Karitáció Alapítvány Angyalai és az NN Biztosító Zrt. közösen 50 hátrányos helyzetű gyermek karácsonyát teszi feledhetetlenné… Karácsonyi adományozás program.

Az ország egyik meghatározó biztosítója, az NN Biztosító Zrt. és Dél-Magyarország első Bohócdoktor Alapítványa idén karácsonykor együtt keresik a Karitáció Angyalait, amihez várják a TE támogatásodat is.

LEHETSZ TE IS ANGYAL! – nem kell mást tenned, mint felkeresni a https://karitacio.hu/karitacio-angyalai oldalt, és teljesítened egy hátrányos helyzetű gyermek karácsonyi kívánságát 2020. december 15-ig! Az adományakció részleteit a fenti honlapon, illetve alább találod.

Váltsd valóra egy rászoruló gyermek karácsonyi álmát - Karitáció Alapítvány

„A Karitáció Alapítvány valamennyi önkéntese és a vezetők is úgy érezzük, hogy az idei évben kialakult helyzetben még inkább szükség van arra, hogy figyeljünk egymásra, segítsük egymást. Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt hónapokban több száz családnak és egyéb szervezetnek tudtunk segíteni. Ezen időszak alatt rengeteg önkéntes is csatlakozott hozzánk, ami még inkább megerősítette elhivatottságunkat abban, hogy segíteni csak közösen tudunk. Ezért köszönjük az NN Biztosító társaságnak is, hogy csatlakozott kezdeményezésünkhöz! Hiszünk abban, hogy az általunk támogatott családoknak most van igazán szükségük segítségre.” – mondta el Masa Márton alapító

„Az idei évben anyagi helyzettől, kortól és minden egyéb tényezőtől függetlenül valamelyest mindenki megérezhette a bizonytalanságot, ami a megélhetését, az egészségét vagy épp a szeretteit érintette. Biztosítóként a mi feladatunk, hogy az ilyen bizonytalanságban nyújtsunk támaszt az embereknek, és ezért álltunk örömmel a Karitáció Angyalai kezdeményezés mellé is, hogy ezzel is ösztönözzünk mindenkit, hogy közösen támogassuk egymást, tegyük szebbé közösen az ünnepeket 50 nehéz helyzetű gyermek és család számára” – emelte ki Baranyai Dávid, az NN Biztosító Zrt. megbízott vezérigazgatója.

 

KARÁCSONYI ADOMÁNYOZÁS RÉSZLETEI:

Látogass el a https://karitacio.hu/karitacio-angyalai oldalra, és teljesítsd egy hátrányos helyzetű gyermek karácsonyi kívánságát 2020. december 15-ig!

Válaszd ki, melyik gyermek (vagy gyermekek) álmát szeretnéd megvalósítani, és kattints a Megajándékozom gombra. Amint kattintottál, az oldal automatikusan átirányít egy webshop oldalára. Ezt követően pedig egy egyszerű online vásárlás következik. Arra kérünk, a vásárlási adatok megadása során ügyelj arra, hogy a szállítási cím a Karitáció Alapítvány címe legyen (6725 Szeged, Kálvária tér 31.).

Az ajándékok a beérkezést követően ünnepi csomagolást kapnak, és az NN Biztosító Zrt. munkatársai, valamint az Alapítvány önkéntesei személyesen viszik el a csomagokat a gyermekeknek közvetlenül karácsony előtt.

A kívánságokat a Karitáció Közhasznú Alapítvány adatbázisa alapján állítottuk össze.

Együtt csodákra vagyunk képesek!

 

Kérjük támogassa adó 1 százalék felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést!

Adó 1 százalék:

19560540-1-06

Számlaszám (CIB Bank):

10700062-48244909-51100005

Figyelmét, támogatását szeretettel és hálásan köszönjük!