fbpx

Megszületett Alina! – Olivér Alap

Megszületett Alina!

A gyászoló feleség szeretné megköszönni az eddigi felajánlásaikat:
Olivér Alap- Összefogás Alináért!
Eltelt egy hónap, mióta Szabó Olivér tragikus hirtelenséggel itt hagyott bennünket. A Karitáció Alapítvány gyűjtésbe kezdett, hogy a 32 éves fiatalember születendő gyermekét támogassa.

A gyászoló feleség szeretné megköszönni az eddigi felajánlásaikat:

Amikor a barátaink összefogtak, hogy segítséget nyújtsanak, még fel sem fogtam semmit, sodródtam az árral. Köszönöm nekik és azoknak is, akik segíteni tudtak eddig. Tudom, hogy sokan gondolnak ránk, és rengeteget jelent, hogy ennyien biztatnak, erősítenek ezáltal.

Szeptember 22-én megszületett a pár kislánya, Alina. Bár korábban jött világra mint kellett volna, életerős, harcos kisbaba.

Sajnos édesapja nem tarthatta a karjaiban, de biztos vagyok benne, hogy nagyon vigyáz ránk most is, mint eddig. – mondta Olivér felesége.

A 3 hetes Alina gyönyörűen kikerekedett születése óta:

A Karitácó Alapítvány köszöni eddigi felajánlásaikat, és elkülönített
CIB 10700062-48244909-52100008 számlaszámán továbbra is várja nagylelkű adományaikat. Fontos kihangsúlyozni, hogy az alapítvány az összeget minden levonás nélkül, teljes egészében a család életének megsegítéséhez biztosítja.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/Bohocdoktorok/

Együtt csodákra vagyunk képesek!

 

Kérjük támogassa adó1% felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést! Mosoly és nevetés: gyógyítást támogató bohócdoktor kórházi jótékonysággal! A Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány 2008 óta sikeresen működteti a Bohócdoktor Gyógyító Csapatot. A mosolyt és gyógyulást eredményező tevékenység célja, hogy beteg, sérült gyermekek és felnőttek számára a sokszor óriási fájdalmat jelentő betegségeket, a gyakran állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal elterelve a nagy betegeket a gyógyulás felé. A programok a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára ingyenesek. A mosolygós bohócdoktor vizitek végén ajándékozás és öröm honol. Adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlásával segítsen Ön is mosolyt varázsolni a gyógyuló gyerekek arcára!
Minden támogatást, felajánlást, segítséget köszönettel fogadunk! Együtt csodákra vagyunk képesek! Kísérje figyelemmel jótékonysági segítő tevékenységünket! Támogatását, segítségét, önkéntes és önzetlen együttműködését hálás szívvel köszönjük! Bohócdoktorok, gyógyítás, jótékonyság!

10 érv, hogy a Karitáció Alapítvány működését támogasd ADÓD 1%-val:

– gyermekmentés, családtámogatás, adományok osztása,
– egészségvédelmi (szűrőnapok, sterilház, bohócdoktorok, egyéb gyermekmentő) programok működtetése,
– kulturális programok szervezése, tehetséggondozás,
– adományok gyűjtése, osztása (egyéni és csoportos formában, egyéneknek, családoknak, közösségeknek),
– mesedoktor kórháztámogatás, gyógyítás segítő élményprogram,
– oktatási, tájékoztató tevékenységek, készségfejlesztés,
– élelmezés (gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás), ingyenkonyhák élelmiszer támogatása,
– bűn-és baleset megelőzési programok szervezése,
– sport-és szabadidős programok, tömegsport szervezése,
– munkahely teremtés, megélhetést segítő akcióprogramok,
– tömegkommunikációs tevékenységek, tájékoztatás,
– segítő akciók, rendezvények, fórumok működtetése,
– környezeti és természeti, társadalmi segítő feladatok ellátása, akciók, rendezvények, jótékonysági események, önkéntes szerveződések támogatása, adományosztás, segítése, mentorálása…