fbpx

Mosolypart Gyermekfesztivál

A parton és a vízben mindenki garantáltan jól érezte magát a Mosolypart Gyermekfesztiválon. A Karitáció Alapítvány a Mosolypart Gyermekfesztivál alkalmából csatlakozott, mint támogató és közreműködő.Színházi előadások és koncertek, ugrálóvárak, nyereményözönnel kísért családi vetélkedő várt a kilátogatókra a Szegedi Partfürdőn.

A bohócdoktorok együtt töltötték a szünidő második vasárnapját a gyerekekkel, amelyet vidám és különleges játszóházukkal színesítettek. Volt minden, ami elkápráztatta a gyerekeket! Peca verseny, amelyet bohócorral jutalmaztak és kézműves foglalkozások, amelyek akár fél órára is lefoglalták a gyerekeket. Sorra készültek a szebbnél szebb arcfestések és a luficsodák. Nagy kedvenc volt a buborékfújó és a zsákmacska, amely mindig nagy mosolyt csalt a kis lurkók arcára. Délután pedig zsonglőrtrükköket sajátíthattak el a gyerekek Kata bohóctól. Igazi családi program volt, és az alapítvány óriás plüss mackója is gazdára talált a családi vetélkedő résztevői között. A bohócdokik jóvoltából nem volt olyan gyermek, aki ne tért volna haza különleges élménnyel és kezében lufival, illetve finom csokoládéval.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/Bohocdoktorok/

Együtt csodákra vagyunk képesek!

 

Kérjük támogassa adó1% felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést! Mosoly és nevetés: gyógyítást támogató bohócdoktor kórházi jótékonysággal! A Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány 2008 óta sikeresen működteti a Bohócdoktor Gyógyító Csapatot. A mosolyt és gyógyulást eredményező tevékenység célja, hogy beteg, sérült gyermekek és felnőttek számára a sokszor óriási fájdalmat jelentő betegségeket, a gyakran állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal elterelve a nagy betegeket a gyógyulás felé. A programok a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára ingyenesek. A mosolygós bohócdoktor vizitek végén ajándékozás és öröm honol. Adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlásával segítsen Ön is mosolyt varázsolni a gyógyuló gyerekek arcára!
Minden támogatást, felajánlást, segítséget köszönettel fogadunk! Együtt csodákra vagyunk képesek! Kísérje figyelemmel jótékonysági segítő tevékenységünket! Támogatását, segítségét, önkéntes és önzetlen együttműködését hálás szívvel köszönjük! Bohócdoktorok, gyógyítás, jótékonyság!

10 érv, hogy a Karitáció Alapítvány működését támogasd ADÓD 1%-val:

– gyermekmentés, családtámogatás, adományok osztása,
– egészségvédelmi (szűrőnapok, sterilház, bohócdoktorok, egyéb gyermekmentő) programok működtetése,
– kulturális programok szervezése, tehetséggondozás,
– adományok gyűjtése, osztása (egyéni és csoportos formában, egyéneknek, családoknak, közösségeknek),
– mesedoktor kórháztámogatás, gyógyítás segítő élményprogram,
– oktatási, tájékoztató tevékenységek, készségfejlesztés,
– élelmezés (gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás), ingyenkonyhák élelmiszer támogatása,
– bűn-és baleset megelőzési programok szervezése,
– sport-és szabadidős programok, tömegsport szervezése,
– munkahely teremtés, megélhetést segítő akcióprogramok,
– tömegkommunikációs tevékenységek, tájékoztatás,
– segítő akciók, rendezvények, fórumok működtetése,
– környezeti és természeti, társadalmi segítő feladatok ellátása, akciók, rendezvények, jótékonysági események, önkéntes szerveződések támogatása, adományosztás, segítése, mentorálása…

2018.06.24.