fbpx

Nagypéntek, nagy élmény

Jótékonysági napot tartott a Karitáció Alapítvány a tavaszi szünet kezdetén, nagypénteken.  A délelőtt a „Fogadj örökbe egy családot” programmal kezdődött. Ennek során négy, hátrányos helyzetű nagycsalád kapott tartós élelmiszer csomagot a HR-Evolution Kft. támogatásával.  A családok életét megnehezítik a hétköznapok kihívásai, ezért terheik könnyítése volt a közös küldetés, amelyben az alapítvány és adományozó partnere együttműködött.

Mozi matiné

Ezután a mozi matiné következett, ahová rászoruló, vagy jól tanuló gyermekek és szüleik kaptak meghívást. A mozifilm vetítés elsődleges célja az örömszerzés, a családok összetartása és az ünnepi hangulat emelése volt. Ezért hívta életre a Karitáció Alapítvány az immár hagyományosan évente megrendezésre kerülő húsvéti jótékonysági vetítését, melyben minden évben támogató partnerre talál a Belvárosi moziban, amiért nagyon hálásak.

Az aula az idén is megtelt csillogó tekintetű, várakozó gyermekekkel, akik számára egy tucat új bohócdoktor önkéntes szorgoskodásának köszönhetően kivételesen kedélyesen kezdődött a tavaszi szünet. Minden gyermek egy tábla csokoládét és bohócorrot kapott,a jókedv és a bohócdoktorság jegyében.

A mozi színpadán Gedzo műsorvezetésével a bátrabbak a színpadon elszavalhatták locsolóverseiket, amiért egy-egy kis ajándék ütötte a markukat.

Mozi matiné

A vetítés keretében 300 fő töltötte meg jókedvvel és felszabadultsággal a nézőteret a Krokodili című animációs film előadásán.

Így szereztek nagypénteken, nagy élményt sokaknak, mert együtt csodákra vagyunk képesek!

További képekért KATTINTS IDE!

A 2008 óta sikeresen működtetett www.karitacio.hu  bohócdoktor csapat mosolyt visz a kórházi gyógyításba segítő együttműködések révén, illetve kulturális és szociális missziókat is folytat.  Tevékenységünket támogatásokból és a befolyt adó1%-okból tartjuk fenn. Ehhez az Ön segítségét is szívesen vesszük adóbevallásakor!

Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány
Gyógyító Bohócdoktorok az egészségért, a boldogságért, a gyógyulásért! Bohócdoktorok a betegek gyógyulásáért!
Adószám (adó1% felajánláskor ezt adja meg): 19560540-1-06

Segítségét és támogatását Szeged első Bohócdoktor alapítványa hálásan köszöni!