fbpx

ÖSSZEFOGÁS ÉS SZOLIDARÍTÁS, most ez legyen mindenkinek az első!

ÖSSZEFOGÁS ÉS SZOLIDARÍTÁS, most ez legyen mindenkinek az első! Adomány EÜ dolgozóknak!

A Karitáció Alapítvány koordinálásával, a Pizza Futár és a Zöldlevelecske Salátaműhely támogatásával meleg étellel, friss salátával és hidegen préselt gyümölcslével, egy igazi vitaminbombával tudjuk ellátni a mindennapi hőseinket. Azokra a hősökre gondolunk, akik ebben a kiemelten nehéz időszakban is megfeszített tempóban dolgoznak, hogy az egészségügyi ellátásunk probléma nélkül és akadálymentesen működjön. Az összefogás eredményeként a szegedi Gyermekgyógyászati Klinika Fertőző Osztályán és a II. Korház Infektológiai Osztályán dolgozó egészségügyi dolgozóknak a munkáját próbáljuk segíteni néhány hétéig a felajánlással.

“Alapítványunk nem csak az ételek koordinációjában segít, hanem minden adag étel mellé egy-egy tábla csokoládéval is hozzájárul! A csokoládét egy korábbi akciónk alkalmával gyűjtöttük össze, melyet kis betegeinknek vittek volna el bohócdoktoraink, de most úgy érezzük, hogy egy kis boldogsághormon és energia jól jön a most is dolgozó embereknek. Kiemelten fontos az adomány EÜ dolgozóknak így arra kérünk mindenkit aki tud csatlakozzon a programhoz” – mondta el Gera Anikó Mónika az alapítvány programjának koordinátora. 

Adomány az EÜ dolgozóknak - Pizza átadás (Pizzafutár Szeged)

A koronavírus miatt kialakult helyzetben megkérünk mindenkit, hogy vegye komolyan és tartsa be az ajánlásokat, fogadják meg azokat a tanácsokat, amelyeket a szakemberek javasolnak, hogy mihamarabb a végére tudjunk érni ennek az időszaknak.

A legfontosabb most, ha tehetjük MARADJUNK OTTHON! Vigyázzunk egymásra, hisz EGYÜTT CSODÁKRA VAGYUNK KÉPESEK! 

További képek galériában találhatóak meg!

Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány
Gyógyító Bohócdoktorok az egészségért, a boldogságért, a gyógyulásért! Bohócdoktorok a betegek gyógyulásáért!
Kérjük támogassa adó 1 százalék felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést!

Adó 1 százalék: 19560540-1-06 Személyi jövedelemadó bevallásakor kérjük ezt a számot adja meg. Köszönjük!

Számlaszám (CIB Bank): 10700062-48244909-51100005

Figyelmét, támogatását szeretettel és hálásan köszönjük!